codename **7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Αν βάζεις τον κάθε δίσκο μόνο του και δεν το βλέπει και είναι ο O/S δίσκος, πως έχεις disk management; Επειδή έχει δύο θύρες m.2 2.1 slot ( δεν βλέπει κανέναν ακόμα και τραμπα στα bios) και το 2.2 που αναγνωρίζει τους m.2 Kingston A2000 κ crucial p3. 2 ώρες πριν, fotaras76 είπε Έχω την ίδια μητρική με έναν crucial p3 1 tb στην πάνω m.2 θύρα , η κάτω είναι κενή και έχω επιπλέον 2 hdd. Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιθανότατα έχω προβληματική θύρα. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δω πως τον έχεις τοποθετήσει; Έχεις βάλει και το cooler από πάνω; Έχεις πειράξει κάτι στα bios;
fotaras76 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, codename **7 είπε Επειδή έχει δύο θύρες m.2 2.1 slot ( δεν βλέπει κανέναν ακόμα και τραμπα στα bios) και το 2.2 που αναγνωρίζει τους m.2 Kingston A2000 κ crucial p3. Πιθανότατα έχω προβληματική θύρα. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δω πως τον έχεις τοποθετήσει; Έχεις βάλει και το cooler από πάνω; Έχεις πειράξει κάτι στα bios; Ναι, έχω βάλει το m.2 heatsink που έρχεται πακέτο με την μητρική. Στο bios δεν έχω πειράξει τίποτα. Όταν θα πάω σπίτι θα σου στείλω φωτό. 1
codename **7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 24 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Ναι, έχω βάλει το m.2 heatsink που έρχεται πακέτο με την μητρική. Στο bios δεν έχω πειράξει τίποτα. Όταν θα πάω σπίτι θα σου στείλω φωτό. H επισημη απαντηση της msi ειναι η παρακατω οποτε και να μην θελησει καποιος να το κουμπωσει υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να τον αναγνωριζει.
fotaras76 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, codename **7 είπε H επισημη απαντηση της msi ειναι η παρακατω οποτε και να μην θελησει καποιος να το κουμπωσει υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να τον αναγνωριζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα