Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αν βάζεις τον κάθε δίσκο μόνο του και δεν το βλέπει και είναι ο O/S δίσκος, πως έχεις disk management;

Επειδή έχει δύο θύρες m.2 2.1 slot ( δεν βλέπει κανέναν ακόμα και τραμπα στα bios) και το 2.2 που αναγνωρίζει τους m.2 Kingston A2000 κ crucial p3. 

2 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Έχω την ίδια μητρική με έναν crucial p3 1 tb στην πάνω m.2 θύρα , η κάτω είναι κενή και έχω επιπλέον 2 hdd. Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Πιθανότατα έχω προβληματική θύρα. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δω πως τον έχεις τοποθετήσει; Έχεις βάλει και το cooler από πάνω; Έχεις πειράξει κάτι στα bios; 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, codename **7 είπε

Επειδή έχει δύο θύρες m.2 2.1 slot ( δεν βλέπει κανέναν ακόμα και τραμπα στα bios) και το 2.2 που αναγνωρίζει τους m.2 Kingston A2000 κ crucial p3. 

Πιθανότατα έχω προβληματική θύρα. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δω πως τον έχεις τοποθετήσει; Έχεις βάλει και το cooler από πάνω; Έχεις πειράξει κάτι στα bios; 

Ναι, έχω βάλει το m.2 heatsink που έρχεται πακέτο με την μητρική. Στο bios δεν έχω πειράξει τίποτα. Όταν θα πάω σπίτι θα σου στείλω φωτό.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Ναι, έχω βάλει το m.2 heatsink που έρχεται πακέτο με την μητρική. Στο bios δεν έχω πειράξει τίποτα. Όταν θα πάω σπίτι θα σου στείλω φωτό.

H επισημη απαντηση της msi ειναι η παρακατω οποτε και να μην θελησει καποιος να το κουμπωσει υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να τον αναγνωριζει.

image.png.b16882ea98a41ea057023c4cb9601213.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, codename **7 είπε

H επισημη απαντηση της msi ειναι η παρακατω οποτε και να μην θελησει καποιος να το κουμπωσει υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να τον αναγνωριζει.

image.png.b16882ea98a41ea057023c4cb9601213.png

nvme_compressed.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...