chris1212 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) καλησπερα στην ομοδα.θελω την βοηθεια σας οποιος ξερει.μεχρι την πεμπτη ο υπολογιστης δουλευε τελεια εδειχνε τα παντα ειχε ηχο.την παρασκευη βραδυ τον ανοιξα και δεν υπηρχε ο ηχος.Εψαξα στις ρυθμισεις και αντι για τα ηχεια μου βγαζει σαν ηχειο την οθονη(φυσικα δεν εχει ηχειο η οθονη).εωαξα τα παντα πιστευω αλλα τπτ μεχρι στιγμης εβαλα και αλλα ηχεια τπτ. δοκιμασα οτι ηχεια εχω σε αλλον υπολογιστη μηπως ειναι καμενα αλλα οχι παιζουν ολα.Μονο χτες μεσημερι σαββατο που τον ανοιξα μου εμφανησε την επιλογη τα ηχεια την εβαλα δοκιμασα οτι επιαζε και τον εκλεισα,λειτουργησε κανονικα ο ηχος.Σημερα παλι τα ιδια δεν εχω καθολου ηχο και σαν επιλογη απο τις ρυθμισεις ηχου μου εμφανιζει μονο την οθονη σαν ηχειο.Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει η αν εχει συμβει σε κανεναν και πως να το λυσουμε?(windows 10)Στην αντιμετωπιση προβληματων ηχου μου βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενη μονο η οθονη και οχι τα ηχεια ενω ειναι κανονικα συνδεδεμενα Επεξ/σία 8 Απριλίου από chris1212
tzavardin Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα driver. Υπάρχουν πάρα πολλοί driver που εμπλέκονται στον ήχο του pc. Η λογική λέει να τους κάνεις Uninstall και reinstall όλους μέχρι να βρεις ποιος έχει το θέμα. Το να έχει θέμα η θύρα audio jack είναι σχεδόν απίθανο και θα το άφηνα ως last resort. Ξεκίνα ψάχνοντας windows 10 don't recognize 3.5 speakers, και κάνε τα βήματα που προτείνουν στο support της microsoft. Είναι συγκεκριμένη διαδικασία.
chris1212 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Και εγω το σκεφτηκα λογικα εχεις δικιο ,νομιζω οτι πρεπει να εκανε καποιες ενημερωσεις τις τελευταιες μερες.
tzavardin Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 21 λεπτά πριν, chris1212 είπε Και εγω το σκεφτηκα λογικα εχεις δικιο ,νομιζω οτι πρεπει να εκανε καποιες ενημερωσεις τις τελευταιες μερες. Το έχω πάθει δύο φορές από νέο update να υπαρχει θέμα με τα z333 ηχεία μου και να μην αναγνωριζονται. Τη μία φορά έσκασε καινούριο update εντός της ημέρας και διορθώθηκε η πατάτα που έκαναν. Τη δεύτερη έκανα uninstall τους Realtek drivers και έφτιαξε. Αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως αν κάνεις ακριβώς το ιδιο θα βγάλεις άκρη.
chris1212 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Και παλι updates σε προγραμματα και drivers που εκανα δεν ειδα αποτελεσμα.καμια αλλη λυση?
Λύση chris1212 Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Λύση Δημοσ. 10 Απριλίου Τελικα το εφτιαξα,ξηλωσα πανω απο τον υπολογιστη τα ρευματα και εκανα cmos το αφησα για κανενα 10λεπτο και τα ξανακουμπωσα.Επανηλθε κανονικα και λειτουργουν μεχρι στιγμης.Δεν μπορω να ξερω τι εγινε τι πηγε στραβα και δεν αναγνωριζε τα ηχεια.
chris1212 Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλησπέρα στην ομάδα δυστυχώς τι θεμα με τον ήχο ξαναεπανηλθε.Πριν αρχίσει η μεγαλη εβδομάδα άλλαξα επεξεργαστη και χάθηκε πάλι ο ήχος.Σαν λύση έβαλα μια εξωτερική κάρτα ήχου και λειτουργεί άψογα. Αλλά επειδή είμαι κολλημένος και θέλω το pc ετσι οπως είναι έψαξα το θέμα παντού.Σε ξένα φόρουμ.Το έχουν πολλοί το θεμα αυτο Ν χάνεται 9 ήχος μετά από updates.Δοκιμασα κάποιες λύσεις μέσω cmd που λενε ότι διορθώνει αλλά τπτ μέχρι στιγμης.Εχω διαπιστώσει ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους Realtek audio drivers στο device manager στο software games and control που ειναι η καρτα ηχου της μητρικης.Παω να κάνω update εκεί τους drivers να βάλω Realtek, κάνει πως τους φορτώνει και μου πετάει blue screen σφάλμα rtkhd64.sys.Ειδα ότι σχετίζεται με τους Realtek audio drivers αυτο το σφάλμα. Δεν με αφήνει καθολου να τους κάνω install.Τι μπορεί να συμβαίνει να έχει χαλάσει η καρτα ηχου της μητρικης ,δεν το κόβω, αλλά πιστεύω κάτι το εμποδίζει να βάλω τους Realtek audio drivers. Εχω δει πολλά βίντεο και διαβάσει φόρουμ στο εξωτερικό με τι ίδιο σφάλμα.Καμια ιδέα για να το λυσουμε;;;Να σημειώσω ότι έχω κάνει φορματα σε δίσκους με τα 10 και τα 11 και πάλι δεν έχω δει να επανέλθει ο ηχος
TopCLR Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 14 ώρες πριν, chris1212 είπε Το έχουν πολλοί το θεμα αυτο Ν χάνεται 9 ήχος μετά από updates... Να σημειώσω ότι έχω κάνει φορματα σε δίσκους με τα 10 και τα 11 και πάλι δεν έχω δει να επανέλθει ο ηχος Από την στιγμή που κάνεις φορμάτ (και κάνεις εγκατάσταση τους σωστούς drivers για τον ήχο) δεν υφίσταται θέμα με updates (δεν υπάρχουν μέχρι να τα εγκαταστήσουν τα Windows). Μήπως το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με updates των Windows;
chris1212 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπορεί να χάλασε η καρτα ηχου της μητρικης αλλά πως μπορω να το γωριζω αυτό αφού άλλους drivers πχ των windows τους δέχεται παρόλο που δεν βγάζει ήχο.. Τους Realtek δεν μπορώ δεν με αφήνει να τους εγκαταστήσω πετάει μπλε οθόνη με το σφάλμα rtkhd64.sys .Ούτε τους drivers realtek μέσω του cd που δίνει η μητρική δεν τους δέχεται βγάζει το ιδιο σφαλμα Επεξ/σία 30 Ιουνίου από chris1212
LouCi4er Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Πάρε μια pcie κάρτα ηχου και μην παιδευεσαι άλλο.Οσες μητρικές πέρασαν από τα χέρια μου,όλες κάποια στιγμή έβγαλαν θέμα με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου.
chris1212 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές και τους φτιάχνω μόνος ερασιτεχνικά εμπειρικα δεν μου έχει ξανατυχει τέτοιο θέμα.Με pcie επειδή την δοκίμασα από φίλο λειτουργεί απλά εγώ είμαι κολλημένος και ήθελα το pc όπως βγήκε από εργοστάσιο.
gsa-electronics Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Mαλλον εχεις θεμα με το τσιπακι του ηχου της μητρικης σου.
chris1212 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου Και εγω εκεί καταλήγω, υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί αυτο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα