Vasilis_Pg Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχει αρκετό καιρό που αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιό μου. Ο λόγος γίνεται για το Raze Ornata V2, το οποίο το είχα αγοράσει 2023 και από τον πρώτο, κι όλας, μήνα, η ροδέλα της αυξομείωσης της έντασης, δεν λειτουργούσε σωστά. Αρχικά, η αλλαγή της έντασης ήταν αρκετά smooth και καθώς περνούσε ο καιρός, χειροτέρευε. Μετά τους πρώτους μήνες, η αυξομείωση γινόταν με δυσκολία, πλέον δεν μπορώ να την ελέγξω καθόλου. Βέβαια, όταν πατάω την ροδέλα για το mute ανταποκρίνεται όπως πρέπει, το μόνο θέμα είναι με την ένταση, ναι μεν ανταποκρίνεται στο scroll, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση smooth, ούτε μπορείς να το ελέγξεις. Είχα δει ορισμένα βίντεο στο YouTube, σχετικά με το πώς να καθαρίσεις τις ροδέλες στα πληκτρολόγια, δοκίμασα εν ολίγης να βάλω WD-40 (αντισκουριακό) στην ροδέλα. Όταν το έβαζα, ανταποκρινόταν πολύ καλά, όμως αυτό κρατούσε για μερικά λεπτά, ύστερα το πρόβλημα εμφανιζόταν και πάλι. Ποια άλλη πιθανή λύση υπάρχει? Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου προσφέρετε. (Γνωρίζω ότι μπορώ να δοκιμάσω να ζητήσω την επιστροφή του και να μου δώσουν ένα καινούριο, προτού όμως μπλέξω με τα σούρτα-φέρτα και τα κούριερ, θα ήθελα να δοκιμάσω, αν γίνεται, κάτι διαφορετικό) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από Vasilis_Pg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα