Nikos_Papazoglou Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας εχει πεσει στα χερια μου ενα ps2 στο οποιο δεν ειναι η slim εκδοση αλλα η κανονικη θα ηθελα να δοκιμασω τη διαδικασια που περναμε παιχνιδια σε σκληρο δισκο μεσω υπολογιστη.. Σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 7 Απριλίου από Nikos_Papazoglou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αυτό που λες, δηλαδή να περάσει παιχνίδια σε δίσκο αλλά στο ps2, απ' ότι θυμάμαι, για να παίξει αντιγραμμένα παιχνίδια έπρεπε να ήταν τσιπαρισμένο. Το δικό σου είναι; Όσο για την διαδικασία, βλέπω αρκετούς οδηγούς... https://letmegooglethat.com/?q=ps2+games+to+hard+disk Επεξ/σία 8 Απριλίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Papazoglou Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου Καλημερα φιλε μου καλη εβδομαδα να χεις! απ οτι ειδα στο youtube σε διαφορα βιντεακια δειχνουν μια διαδικασια οπου περνανε μεσω προγραμματος τα παιχνιδια σε iso μορφη στον διακο του playstation με μια συσκευη USB 3.0 to SATA Hard Drive Adapter και μετα ξαναβαζουν τον δισκο στο playstation.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Ναι, έτσι ακριβώς. Επαναλαμβάνω όμως... το ps2 σου είναι τσιπαρισμένο; Αν όχι, ακόμα και να τα μεταφέρεις δεν θα μπορείς να παίξεις κανένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Papazoglou Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου οχι δεν ειναι συγκεκριμενα δεν εχει πειραχθει καθολου η κονσολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου On 07/04/2024 at 20:10, Nikos_Papazoglou said: Καλησπερα σας εχει πεσει στα χερια μου ενα ps2 στο οποιο δεν ειναι η slim εκδοση αλλα η κανονικη θα ηθελα να δοκιμασω τη διαδικασια που περναμε παιχνιδια σε σκληρο δισκο μεσω υπολογιστη.. Σας ευχαριστω πολυ! Καλησπερα, δες αυτο το βιντεο: Δεν χρειαζεσαι πλεον modchip για να παιξεις παιχνιδια απο σκληρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου 11 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, έτσι ακριβώς. Επαναλαμβάνω όμως... το ps2 σου είναι τσιπαρισμένο; Αν όχι, ακόμα και να τα μεταφέρεις δεν θα μπορείς να παίξεις κανένα. Δε χρειάζεται να είναι τσιπαρισμενο το Ps2 για να παίξει από δίσκο παιχνίδια.Βεβαια για να τα παίξει θέλει από ένα τσιπαρισμενο Ps2 να φτιάξει μια memory card και να αγοράσει ένα adapter για το σκληρό δίσκο.Καλυτερα κοίτα από Aliερια και για τα δύο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις