alfeios Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Έχω μόνιμα στον υπολογιστή ένα στικάκι που κάποιο back up πρόγραμμα γράφει περιοδικά αρχεία του υπολογιστή μου Ξαφνικά μου εμφανισε προβλημα. Εχει ολα τα αρχεια, τα ανοιγει αλλα δεν μπορω να γραψω άλλα, ουτε να διαγραψω Εμφανιστηκε μηνυμα οτι χριεαζεται επιδιορθωση, παταω Επιδιορθωση και εμφανιζει μηνυμα οτι έχει προστασια εγγραφης Προσπάθησα να το κανω format και εμφανιζει το ιδιο μηνυμα Πώς αποκτηθηκε η προστασια εγγραφης και πώς βγαινει; Δεν εχει καποιο κουμπακι επανω το στικακι
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Αντιγράφεις ότι χρειάζεσαι απο το στικάκι και το πετάς.
alfeios Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αντιγράφεις ότι χρειάζεσαι απο το στικάκι και το πετάς. Εχεις συναντησει ξανα το ιδιο προβλημα;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, alfeios είπε Εχεις συναντησει ξανα το ιδιο προβλημα; Αυτό θα έκανα εγώ.Δεν θα του είχα καμία εμπιστοσύνη. 1
Λύση Petros Electron Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Λύση Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, alfeios είπε Έχω μόνιμα στον υπολογιστή ένα στικάκι που κάποιο back up πρόγραμμα γράφει περιοδικά αρχεία του υπολογιστή μου Ξαφνικά μου εμφανισε προβλημα. Εχει ολα τα αρχεια, τα ανοιγει αλλα δεν μπορω να γραψω άλλα, ουτε να διαγραψω Εμφανιστηκε μηνυμα οτι χριεαζεται επιδιορθωση, παταω Επιδιορθωση και εμφανιζει μηνυμα οτι έχει προστασια εγγραφης Προσπάθησα να το κανω format και εμφανιζει το ιδιο μηνυμα Πώς αποκτηθηκε η προστασια εγγραφης και πώς βγαινει; Δεν εχει καποιο κουμπακι επανω το στικακι Αντιγράφεις αλλου οτι εχει, και μετα ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό. Αλλα ακομα και να το "ξεκλειδώσεις" καλύτερα να πάρεις αλλο. https://www.diskgenius.com/how-to/the-disk-is-write-protected.php 1
mitsos_z Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Αν δε κάνω λάθος, το "υλικό" στα στικάκια δεν είναι προορισμένο για αυτό το σκοπό - πιθανόν κάτι έγινε σε κάποιο τερματισμό/επανεκκίνηση οπότε τώρα δε το βλέπει σωστά ή κάποιο κομμάτι του δεν είναι προσπελάσιμο πλέον... μάλλον ήρθε η ώρα του 1
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 5 hours ago, alfeios said: Έχω μόνιμα στον υπολογιστή ένα στικάκι που κάποιο back up πρόγραμμα γράφει περιοδικά αρχεία του υπολογιστή μου Ξαφνικά μου εμφανισε προβλημα. Εχει ολα τα αρχεια, τα ανοιγει αλλα δεν μπορω να γραψω άλλα, ουτε να διαγραψω Εμφανιστηκε μηνυμα οτι χριεαζεται επιδιορθωση, παταω Επιδιορθωση και εμφανιζει μηνυμα οτι έχει προστασια εγγραφης Προσπάθησα να το κανω format και εμφανιζει το ιδιο μηνυμα Πώς αποκτηθηκε η προστασια εγγραφης και πώς βγαινει; Δεν εχει καποιο κουμπακι επανω το στικακι το εχω πετυχει σε Kingston. υποτιθεται οτι οταν φτανει στο τελος της ζωης του οτι κλειδωνει σε Read only για να παρεις οτι θες και μετα απο το παραθυρο.
alfeios Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 15 ώρες πριν, poulinos είπε το εχω πετυχει σε Kingston. υποτιθεται οτι οταν φτανει στο τελος της ζωης του οτι κλειδωνει σε Read only για να παρεις οτι θες και μετα απο το παραθυρο. Πράγματι Kingston ειναι 1
JPaxilleas Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Για στικάκια και αξιοπιστία pre-encrypted (κρυπτογραφημένα) ή μη, τα SanDisk είναι ότι πρέπει. Πολλά χρόνια με αυτά = 0 προβλήματα. 1
kinhthra Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Στις 7/4/2024 στις 7:55 ΜΜ, alfeios είπε Εχεις συναντησει ξανα το ιδιο προβλημα; Δεν διορθώνεται. Έχω προσπαθήσει με 5-7 και δεν έχω καταφέρει να τα διορθώσω. Δεν αξίζει ο κόπος ειδικά τώρα που τα usb είναι χύμα. 1
alfeios Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, kinhthra είπε Δεν διορθώνεται. Έχω προσπαθήσει με 5-7 και δεν έχω καταφέρει να τα διορθώσω. Δεν αξίζει ο κόπος ειδικά τώρα που τα usb είναι χύμα. Σωστά
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 On 08/04/2024 at 16:35, alfeios said: Πράγματι Kingston ειναι λογικα και σε αλλες εταιρειες θα ισχυει αυτο.απλα πας και παιρνεις ενα καινουριο.και εγω δεν ειχα κανει τιποτα τρελλες εγγραφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα