Nate Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μια ερώτηση: Έκανα την υπεύθυνη δήλωση μέσω του epistoliki.ypes.gov.gr όπως απαιτείται για να μην βάλω φωτοτυπία ταυτότητας, αλλά δεν μου έβγαλε να κατεβάσω την υπεύθυνη δήλωση. Απλά μου λέει ότι η ηλεκτρονική δήλωση έχει υποβληθεί. Δεν χρειάζεται λοιπόν να βάλω κάποια υπεύθυνη δήλωση μέσα στον φάκελο επιστροφής, σωστά;
bomberb17 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, Nate είπε Μια ερώτηση: Έκανα την υπεύθυνη δήλωση μέσω του epistoliki.ypes.gov.gr όπως απαιτείται για να μην βάλω φωτοτυπία ταυτότητας, αλλά δεν μου έβγαλε να κατεβάσω την υπεύθυνη δήλωση. Απλά μου λέει ότι η ηλεκτρονική δήλωση έχει υποβληθεί. Δεν χρειάζεται λοιπόν να βάλω κάποια υπεύθυνη δήλωση μέσα στον φάκελο επιστροφής, σωστά; Σωστά. Αν γίνει η υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά το μόνο που χρειάζεται είναι το ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο ψηφοδελτίου, ο οποίος με τη σειρά του θα είναι μέσα στο φάκελο επιστροφής του ταχυδρομείου. 1
Nate Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, bomberb17 είπε Σωστά. Αν γίνει η υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά το μόνο που χρειάζεται είναι το ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο ψηφοδελτίου, ο οποίος με τη σειρά του θα είναι μέσα στο φάκελο επιστροφής του ταχυδρομείου. Εντάξει τότε. Ευχαριστώ για την απάντηση! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Ήρθε σήμερα ο φάκελος για τη γυναίκα μου. Πως μπορεί να κλείσε ραντεβού για να έρθει courier να τον πάρει; Ο σύνδεσμος που γράφει το χαρτί δεν υπάρχει Μπαίνω από το σύνδεσμο της acs δίνω εκλογικό αριθμό άλλο βγάζει λάθος και λέει να δοκιμάσω πάλι. Τα ίδια όσες φορές κι αν δοκίμασα από το πρωί.
major65 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ήρθε σήμερα ο φάκελος για τη γυναίκα μου. Πως μπορεί να κλείσε ραντεβού για να έρθει courier να τον πάρει; Ο σύνδεσμος που γράφει το χαρτί δεν υπάρχει Μπαίνω από το σύνδεσμο της acs δίνω εκλογικό αριθμό άλλο βγάζει λάθος και λέει να δοκιμάσω πάλι. Τα ίδια όσες φορές κι αν δοκίμασα από το πρωί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, major65 είπε Τον συνδεσμο 1) που δινεις παταω αλλα δεν https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-taxydromeiou/postal-vote/ Σφάλμα φόρτωσης σελίδας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Εγραψα πιο πανω οτι Μπαίνω από το σύνδεσμο της acs δίνω εκλογικό αριθμό άλλο βγάζει λάθος και λέει να δοκιμάσω πάλι. Τα ίδια όσες φορές κι αν δοκίμασα από το πρωί. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Γιάννης Platano
Brainmorf Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τον συνδεσμο 1) που δινεις παταω αλλα δεν https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-taxydromeiou/postal-vote/ Σφάλμα φόρτωσης σελίδας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Εγραψα πιο πανω οτι Μπαίνω από το σύνδεσμο της acs δίνω εκλογικό αριθμό άλλο βγάζει λάθος και λέει να δοκιμάσω πάλι. Τα ίδια όσες φορές κι αν δοκίμασα από το πρωί. Δοκίμασε αυτό το link : https://webapp.acscourier.net/postal-vote/#/v1/elect-num#/v1/elect Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Brainmorf
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, Brainmorf είπε Δοκίμασε αυτό το link : https://webapp.acscourier.net/postal-vote/#/v1/elect-num#/v1/elect Αυτο βγαζει
Brainmorf Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο βγαζει Τσεκαρε με αντιγραφή και επικόλληση στον browser το link, όχι απευθείας. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Brainmorf
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Brainmorf είπε Τσεκαρε με αντιγραφή και επικόλληση στον browser το link, όχι απευθείας. Δινω εκλογικο αριθμο αλλα Σφάλμα φόρτωσης σελίδας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Απο εκει δοκιμαζα κι εγω απο το πρωι Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Θα σας ήρθε ένα email λογικά σμρ, εκεί έχει το λινκ μέσω acs
tzagaritos Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Ήρθε και εμένα μέσω ΕΛΤΑ. Πάω να κλείσω ραντεβού για παραλαβή και πετάει: Άκυρος συνδυασμός Barcode και Εκλογικού Αριθμού Εννοείται έχει τριπλο τσεκαρει ότι είναι σωστά
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Θα σας ήρθε ένα email λογικά σμρ, εκεί έχει το λινκ μέσω acs Τουλαχιστον σημερα που ηρθε ο φακελος δεν ηρθε email Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Γιάννης Platano
txcellas Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Εμένα ήρθε προχθές ο φάκελος. Κάποια στιγμή θα γίνει μελέτη για να αποφασίσω τι θα ρίξω...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 5 λεπτά πριν, txcellas είπε Εμένα ήρθε προχθές ο φάκελος. Κάποια στιγμή θα γίνει μελέτη για να αποφασίσω τι θα ρίξω... αμα δεις τα περισσότερα κόμματα τι υποψηφίους έχουν, θα καταλάβεις γιατι βγαινει ο Κουλης 😅 Μεχρι και η Βεφα ειναι υποψήφια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα