Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, Έχω έναν πελάτη,με τον οποίο συνεργάστηκα για να φτιάξω ένα e shop , όμως μετά την κατασκευή του, δεν ήθελε να του παρέχω υποστήριξη για το μέλλον. Τώρα ήρθε ειδοποίηση ότι σε λίγες μέρες θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση το host γιατί λήγει. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Γενικά την ανανέωση του την κάνω τσάμπα; Αν ναι τότε ποιος ο λόγος;; Τι κάνετε εσείς σε τέτοιες περιπτώσεις, που παρέχετε η όχι υποστήριξη για τον πελάτη
mercator84 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Τον ενημερώνεις με mail ότι θα πρέπει να κάνει ανανέωση και δεν ασχολείσαι παραπάνω 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 41 λεπτά πριν, mercator84 είπε Τον ενημερώνεις με mail ότι θα πρέπει να κάνει ανανέωση και δεν ασχολείσαι παραπάνω Εγώ θα την κάνω Έχω κωδικούς κλλ
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 42 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Καλησπέρα, Έχω έναν πελάτη,με τον οποίο συνεργάστηκα για να φτιάξω ένα e shop , όμως μετά την κατασκευή του, δεν ήθελε να του παρέχω υποστήριξη για το μέλλον. Τώρα ήρθε ειδοποίηση ότι σε λίγες μέρες θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση το host γιατί λήγει. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Γενικά την ανανέωση του την κάνω τσάμπα; Αν ναι τότε ποιος ο λόγος;; Τι κάνετε εσείς σε τέτοιες περιπτώσεις, που παρέχετε η όχι υποστήριξη για τον πελάτη Αν σου περισσεύουν ναι την κάνεις.... τσάμπα. Και μετά να σου δώσω και δικά μου που λήγουν 🤪 Αν όχι τον ενημερώνεις ότι λήγει και καλό είναι να αποχωρήσεις, να αναλάβεις όλη τη διαδικασία και το hosting να γυρίσει εξ ολοκλήρου στον πρώην πελάτη σου...
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, kormos είπε Αν σου περισσεύουν ναι την κάνεις.... τσάμπα. Και μετά να σου δώσω και δικά μου που λήγουν 🤪 Αν όχι τον ενημερώνεις ότι λήγει και καλό είναι να αποχωρήσεις, να αναλάβεις όλη τη διαδικασία και το hosting να γυρίσει εξ ολοκλήρου στον πρώην πελάτη σου... Τσάμπα εννοώ χωρίς να εχω εγώ κάποιο κέρδος
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Τσάμπα εννοώ χωρίς να εχω εγώ κάποιο κέρδος Εφόσον δεν είναι πελάτης σου πλέον, η δική μου πρόταση είναι να αποχωρήσεις οριστικά μεταφέροντας όλα τα δικαιώματα σε αυτόν και να ασχολείται μόνος του. 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, kormos είπε Εφόσον δεν είναι πελάτης σου πλέον, η δική μου πρόταση είναι να αποχωρήσεις οριστικά μεταφέροντας όλα τα δικαιώματα σε αυτόν και να ασχολείται μόνος του. Δεν είναι ότι έχει φύγει Αλλά δεν ήθελε την υποστήριξη γιατί δεν ήθελε να πληρώσει τον χρόνο ένα ποσό
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Δεν είναι ότι έχει φύγει Αλλά δεν ήθελε την υποστήριξη γιατί δεν ήθελε να πληρώσει τον χρόνο ένα ποσό Αν θεωρείς ότι δεν θα μπλέξει κάποια χρονική στιγμή η κατάσταση... Ενημέρωσε για την ανανέωση του hosting στην τιμή που είχες δώσει. Αν αυτή η τιμή περιλαμβάνει όφελος για εσένα ή όχι το γνωρίζεις μόνο εσύ. Αν δεν περιλαμβάνει και επειδή δεν σε ανανέωσε για υποστήριξη, θες να "βγάλεις τα σπασμένα" την τροποποιείς....και βλέπεις...
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, kormos είπε Αν θεωρείς ότι δεν θα μπλέξει κάποια χρονική στιγμή η κατάσταση... Ενημέρωσε για την ανανέωση του hosting στην τιμή που είχες δώσει. Αν αυτή η τιμή περιλαμβάνει όφελος για εσένα ή όχι το γνωρίζεις μόνο εσύ. Αν δεν περιλαμβάνει και επειδή δεν σε ανανέωσε για υποστήριξη, θες να "βγάλεις τα σπασμένα" την τροποποιείς....και βλέπεις... Ναι Δεν έχω δώσει τιμή για ανανέωση host
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Ναι Δεν έχω δώσει τιμή για ανανέωση host Προχωράς με την αρχική σου σκέψη και αναλόγως βλέπεις. Όπως και να έχει με τα δεδομένα σου, όφελος πλέον δεν έχεις...
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Πραγματικό όχι Όντως Αλλά τουλάχιστον ας μην βγούμε και κοροϊδα
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Πραγματικό όχι Όντως Αλλά τουλάχιστον ας μην βγούμε και κοροϊδα Δώσε την πρόταση σου με το όφελος σου και βλέπεις... 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, kormos είπε Δώσε την πρόταση σου με το όφελος σου και βλέπεις... Ναι ναι Ευχαριστώ για τις συμβουλές
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 15 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Ναι ναι Ευχαριστώ για τις συμβουλές Να σαι καλά. Απλά μην αναμένεις τελευταία στιγμή μόνο... Ενημέρωσε τουλάχιστον 1 μήνα πριν... 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, kormos είπε Να σαι καλά. Απλά μην αναμένεις τελευταία στιγμή μόνο... Ενημέρωσε τουλάχιστον 1 μήνα πριν... Σωστά! 🙏🏼🙏🏼
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα