Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Καλημέρα, απο σήμερα το πρωι στην σελίδα για τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ μου εμφανίζει το μήνυμα " Υπάρχει ασυμφωνία στα δεδομένα της οφειλής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δ.Ο.Υ." Εχει εμφανιστει σε κανεναν αλλον?. Δεν έκανα τίποτα αλλαγές τελευταια, πιθανόν να ειναι πρόβλημα συστήματος και να διορθωθεί. Θα περιμένω λίγες ήμερες να δω, για να μην με φαει ο ποδαρόδρομος για επίσκεψη στην ΔΟΥ και ξοδεύοντας τσάμπα χρόνο.. 2
alexander098 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Εχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει ενφια μεσω tora/τριτου με καρτα payzy;
Christos_Tz Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 ονλαιν που το βλεπουμε οτι ο ενφια εχει εξοφληθει..?
Costascos Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 μπυ το έβγαλε και εμένα. δεν ξέρω τι συμβαίνει.
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 κι εμενα ενω πριν λιγες μερες το ειχε βγαλει ιδιο με του 2023 Απο οτι βλεπω σε ολους ο βγαζει Την ακονιζουν φαινεται
alexander098 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 42 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε ονλαιν που το βλεπουμε οτι ο ενφια εχει εξοφληθει..? Αν πας στις οφειλες φαινεται τι ποσο εχει απομεινει. Μπορει να χρειαζεται 2-3 απο την ημερα της συναλλαγης για να ενημερωθει το υπολοιπο
KosFox Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Καλημέρα, απο σήμερα το πρωι στην σελίδα για τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ μου εμφανίζει το μήνυμα " Υπάρχει ασυμφωνία στα δεδομένα της οφειλής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δ.Ο.Υ." Εχει εμφανιστει σε κανεναν αλλον?. Δεν έκανα τίποτα αλλαγές τελευταια, πιθανόν να ειναι πρόβλημα συστήματος και να διορθωθεί. Θα περιμένω λίγες ήμερες να δω, για να μην με φαει ο ποδαρόδρομος για επίσκεψη στην ΔΟΥ και ξοδεύοντας τσάμπα χρόνο.. Καλημέρα . Εμένα το ίδιο , ενώ στην άλλη εφαρμογή με τα ενφια που σου βγάζει μόνο το ενφια την οφειλή και τις δόσεις τα βγάζει όλα κανονικά .
Costascos Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 36 λεπτά πριν, KosFox είπε Καλημέρα . Εμένα το ίδιο , ενώ στην άλλη εφαρμογή με τα ενφια που σου βγάζει μόνο το ενφια την οφειλή και τις δόσεις τα βγάζει όλα κανονικά . εμένα και στην άλλη εφαρμογή μου βγάζει την ανακοίνωση της ααδε
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Petros Electron said: Καλημέρα, απο σήμερα το πρωι στην σελίδα για τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ μου εμφανίζει το μήνυμα " Υπάρχει ασυμφωνία στα δεδομένα της οφειλής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δ.Ο.Υ." Εχει εμφανιστει σε κανεναν αλλον?. Δεν έκανα τίποτα αλλαγές τελευταια, πιθανόν να ειναι πρόβλημα συστήματος και να διορθωθεί. Θα περιμένω λίγες ήμερες να δω, για να μην με φαει ο ποδαρόδρομος για επίσκεψη στην ΔΟΥ και ξοδεύοντας τσάμπα χρόνο.. Αυτό που άλλαξε στη δική μου περίπτωση ήταν ο αριθμός δόσεων, από 11 έγιναν 10, με την αντίστοιχη μεταβολή στο ύψος κάθε δόσης φυσικά. Το συνολικό πληρωτέο είναι το ίδιο. edit Σε άλλο ΑΦΜ που μόλις κοίταξα οι δόσεις παραμένουν 11 με το ίδιο ποσό κάθε δόσης. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2024 από Joshua21 1
lalalaxi Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Περαστικά μας... λες και τους τα χρωστάμε... άχρηστο κράτος.... 2
KosFox Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Costascos είπε εμένα και στην άλλη εφαρμογή μου βγάζει την ανακοίνωση της ααδε Εμένα στην εφαρμογή με το ε9 μου βγάζει κανονικά τις δώσεις και το ποσό . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2024 από KosFox
screwvy Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Και σε εμένα το έβγαλε αυτό. Παρατήρησα ότι ο πολλαπλασιασμός του αριθμού των δόσεων με το ύψος της δόσης δεν ισούται ακριβώς με το ποσό που βλέπω στα "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης".
sphinxgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alexander098 είπε Εχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει ενφια μεσω tora/τριτου με καρτα payzy; Στις 8/4/2024 στις 5:33 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Δοκίμασε κανείς να πληρώσει με payzy; Νομίζω το site της ΑΑΔΕ δεν τη δέχεται. Μας την έφεραν. Δεν γίνεται!!!! Χάσαμε το 1% 😛😄 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2024 από sphinxgr 1 1
Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, KosFox είπε ενώ στην άλλη εφαρμογή 2 ώρες πριν, Costascos είπε εμένα και στην άλλη εφαρμογή Ποια ειναι παιδια η αλλη εφαρμογή?. Μήπως λετε αυτή που κατεβάζεις στο κινητό ? 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό που άλλαξε στη δική μου περίπτωση ήταν ο αριθμός δόσεων, από 11 έγιναν 10, με την αντίστοιχη μεταβολή στο ύψος κάθε δόσης φυσικά. Το συνολικό πληρωτέο είναι το ίδιο. edit Σε άλλο ΑΦΜ που μόλις κοίταξα οι δόσεις παραμένουν 11 με το ίδιο ποσό κάθε δόσης. Οποτε προφανώς είναι για να μικρύνουν τις δόσεις, η κατι αλλο πχ του συστηματος..οποτε θα περιμένω να δω τι θα βγάλει. Γιατι ομως απο 11 σε 10?. Αφου ειπαν οτι φετος θα ειναι 11.
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 5 minutes ago, Petros Electron said: Ποια ειναι παιδια η αλλη εφαρμογή?. Μήπως λετε αυτή που κατεβάζεις στο κινητό ? Οποτε προφανώς είναι για να μικρύνουν τις δόσεις, η κατι αλλο πχ του συστηματος..οποτε θα περιμένω να δω τι θα βγάλει. Γιατι ομως απο 11 σε 10?. Αφου ειπαν οτι φετος θα ειναι 11. Σε άλλο ΑΦΜ που μόλις κοίταξα έχει 11 δόσεις, το εκκαθαριστικό που είχα κατεβάσει την πρώτη μέρα όμως είχε 10 δόσεις... Ότι να ναι. Υπόψιν όλα αυτά τα βλέπω στην εφαρμογή "Δήλωση Ε9 / ΕΝΦΙΑ", στην άλλη εφαρμογή με τις οφειλές δεν έχω κοιτάξει καν. https://www.aade.gr/dilosi-e9-enfia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα