Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδες,

Πηρα τηλέφωνο εχθες το γραφειο διαβατηρίων του Νομου στον οποιο ανήκω σε έναν Δήμο και έχω δηλώσει μονιμη κατοικία  και μου ειπαν οτι μπορω να το βγαλω το διαβατηριο και εκει αλλα μπορω και εκει που μενω, δηλαδη Αθηνα. 

Ηρθα σημερα να το βγαλω και προφανως επειδη ηταν η ίδια στο τηλέφωνο και με θυμόταν μου ξεκινησε που μενετε και της λεω η μονιμη κατοικια μου ειναι δηλωμενη εδω, ειμαι δημοτης εδω, με τη δουλεια μου ανεβωκατεβαινω αθηνα. Ξεκινησε ενα παραλληρημα νταξει δεν θα στο περασουνε αν πεις ψεματα κανε οτι νομιζεις εσυ δηλωνεις υπευθυνα οτι λες αληθεια και κατι σουξουμουξου. Μετα ενα παραλληρημα οτι το προσωπικο που εχουν στη συγκεκριμενη αστυνομικη διευθυνση ειναι αναλογο του πληθυσμου της περιοχης (λες και βγαινει καποιος και μετραει κεφαλια και δεν χρησιμοποιουν απλα αριθμους δημοτη/δηλωμενης μονιμης κατοικιας).

Τελος παντων της ειπα εδω ειναι η μονιμη κατοικια μου και ξεκινάμε. Χρώμα ματιών; Της λεω καστανά αλλά προς πράσινα τι δηλώνω σε τετοια περίπτωση; "Εσεις τι θα δηλωσετε και αν εγκριθει εγκριθηκε."

Με τα πολλα μου βγαζει μια φορμα ρε παιδια ειχε κανει λαθος στον δημοτικό αριθμό. Να εχεις δηλαδη εναν ανθρωπο να σου λεει αν κανεις λαθος και στο απορριψουνε φταις και στα καπακια να σου πεταει 200 πληροφοριες που μπορει και εσκεμενα να εχει κανει λαθος και να σου κουναει και το δαχτυλο. Η αιτηση μεσα ειχε αρκετες πληροφορίες τις οποίες ουτε στο gov.passport σου λένε παρε μαζί σου ούτε το οτιδήποτε. 

Ρε παιδια επειδη βιάζομαι (θέλω σε 1 μήνα να έχω ξεμπερδέψει δηλαδή και μου ειπε θα εχω απαντηση για το αν το εγκρινουν σε δεκα μέρες) για επαγγελματικό ταξίδι, να αγχωνομαι; Ένιωσα ότι ήθελε να με αποθαρρύνει από το να κάνω την αίτηση. Η δεν περνάει απο το χέρι της αυτηνής εφόσον η ταυτότητά μου και οι πληροφορίες που έχω δώσει είναι σωστές βάσει Ταυτότητας/Δήμου/ΔΟΥ/Δηλωμένης μονιμης κατοικίας και μπορει αυτη να εκανε λαθος κατα την καταχώρηση;

Επεξ/σία από Jesse007
Δημοσ.

Τι καστανά προς πράσινα και εσύ;Καστανά και τέλος,δεν είναι για προφίλ στο τίντερ.

Αν είναι κάτι λάθος θα απορριφθεί και θα πρέπει να ξαναπάς.Αλλά αυτό γίνεται σε ελάχιστες μέρες,σε μια εβδομάδα το πολύ πρέπει να παραλάβεις το διαβατήριο σου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι καστανά προς πράσινα και εσύ;Καστανά και τέλος,δεν είναι για προφίλ στο τίντερ.

Αν είναι κάτι λάθος θα απορριφθεί και θα πρέπει να ξαναπάς.Αλλά αυτό γίνεται σε ελάχιστες μέρες,σε μια εβδομάδα το πολύ πρέπει να παραλάβεις το διαβατήριο σου.

Εκεί κόλλησες εσυ; 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jesse007 είπε

Εκεί κόλλησες εσυ; 😛 

Ναι ,γιατί δίνεις λαβή στην υπαλληλο να σου βγει απο πάνω.Στο ύψος τι διάλογος παίχτηκε;

Και τι πληροφορίες σου ζήτησε παραπάνω;Ολες αναγράφονται στην ταυτότητα σου και στην καρτέλα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι ,γιατί δίνεις λαβή στην υπαλληλο να σου βγει απο πάνω.Στο ύψος τι διάλογος παίχτηκε;

Και τι πληροφορίες σου ζήτησε παραπάνω;Ολες αναγράφονται στην ταυτότητα σου και στην καρτέλα σου.

Μα ακριβώς επειδή δεν είναι tinder η υπάλληλος πρέπει να σε κατευθύνει κατάλληλα είτε λόγω εμπειρίας είτε λόγω κατευθυντήριων γραμμών.

Είναι καστανά με πράσινο το εσωτερικό. Το αν απορρίπτεται το σκέτο καστανό δεν το ξέρω εγώ αλλά ο υπάλληλος.

Δεν του δίνεις λαβή να βγεί απο πάνω, ειδικά όταν βλέπεις έναν εξαιρετικά μη συνεργάσιμο άνθρωπο από τη στιγμή που πάτησες το πόδι σου εκει μέσα επειδή θεωρώ ότι ευθέως δεν μπορεί να σου πεί "Βαριέμαι να βγάζω διαβατήριο για κάποιον που Ισως τον δεχτούν και σε Αθηναικό γραφείο διαβατηρίων."

Απο κει και πέρα επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος το να κουνήσει και να ασχοληθεί του ακούγεται εγκληματικό.

Δεν μου "ζήτησε" παραπάνω πληροφορίες αλλά στην αίτηση αναγράφονται Δήμος Αριθμός Δημότη Μόνιμη κατοικία κλπ κλπ, στον αριθμό δημότη είχε κάνει λάθος. Απλά αυτή την καρτέλα δεν την είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Με είχε βγάλει απο το γραφείο να περιμένω έξω.

Παρεπιπτόντως, πήγα και ρώτησα και Αθήνα στο δήμο που μένω σε γραφείο διαβατηρίων και μου είπαν ότι καλύτερα να πάω εκεί που είμαι δηλωμένος εφόσον υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μένω μόνιμα εκεί.

Επεξ/σία από Jesse007
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jesse007 είπε

Μα ακριβώς επειδή δεν είναι tinder η υπάλληλος πρέπει να σε κατευθύνει κατάλληλα είτε λόγω εμπειρίας είτε λόγω κατευθυντήριων γραμμών.

Είναι καστανά με πράσινο το εσωτερικό. Το αν απορρίπτεται το σκέτο καστανό δεν το ξέρω εγώ αλλά ο υπάλληλος.

Δεν του δίνεις λαβή να βγεί απο πάνω, ειδικά όταν βλέπεις έναν εξαιρετικά μη συνεργάσιμο άνθρωπο από τη στιγμή που πάτησες το πόδι σου εκει μέσα επειδή θεωρώ ότι ευθέως δεν μπορεί να σου πεί "Βαριέμαι να βγάζω διαβατήριο για κάποιον που Ισως τον δεχτούν και σε Αθηναικό γραφείο διαβατηρίων."

Απο κει και πέρα επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος το να κουνήσει και να ασχοληθεί του ακούγεται εγκληματικό.

Δεν μου "ζήτησε" παραπάνω πληροφορίες αλλά στην αίτηση αναγράφονται Δήμος Αριθμός Δημότη Μόνιμη κατοικία κλπ κλπ, στον αριθμό δημότη είχε κάνει λάθος. Απλά αυτή την καρτέλα δεν την είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Με είχε βγάλει απο το γραφείο να περιμένω έξω.

Παρεπιπτόντως, πήγα και ρώτησα και Αθήνα στο δήμο που μένω σε γραφείο διαβατηρίων και μου είπαν ότι καλύτερα να πάω εκεί που είμαι δηλωμένος εφόσον υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μένω μόνιμα εκεί.

Τι να σε κατευθύνει;Οπως τα λες είναι λίγο "βαριέμαι που ζω,τι θες και με ενοχλείς" η κυρία.Οπότε όσο λιγότερα λες τόσο καλύτερα.Φυσικά πάντα ελέγχουμε πριν υπογράψουμε τις ΥΔ κλπ που μας δίνουν για τυχόν λάθη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να σε κατευθύνει;Οπως τα λες είναι λίγο "βαριέμαι που ζω,τι θες και με ενοχλείς" η κυρία.Οπότε όσο λιγότερα λες τόσο καλύτερα.Φυσικά πάντα ελέγχουμε πριν υπογράψουμε τις ΥΔ κλπ που μας δίνουν για τυχόν λάθη.

Το θέμα είναι ότι το "λάθος" ή η αδιαφορία της καταλήγουν πίσω σε εσένα. Δεν θα αγχωθεί η ίδια εαν εσύ βιάζεσαι για το διαβατήριο. Το συνδιάζεις με την εξαρχης συμπεριφορά της και λες καλα θα παει αυτο.

Επεξ/σία από Jesse007
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...