tolisspi Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Καλημέρα... Έχω Eon Smart Box thw NOVA και έχω τα εξής ερωτήματα: 1. Έχει DD 5.1ήχο ή οχι. Στον ενισχυτή ONKYO TX-SR508 δεν μου δείχνει ένδειξη 5.1 2. Πως μπορώ να κάνω εγγραφή μιας εκπομπής σε σκληρό δίσκο ή από το laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου Up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAkis Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 1.Έχω την εντύπωση πως η ΕΟΝ δεν προσφέρει περιεχόμενο σε DD5.1, μόνο η Cosmote TV. 2.Μπορούσες να κάνεις εγγραφές σε εξωτερικό δίσκο στο δορυφορικό πακέτο. Για τα boxακια που δίνουν δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπερα. Το box της eon μερικες φορες τρωει γερα κολλήματα. Ενω η εικονα παιζει, χωρις καποιο θεμα, αν επιλεξω να αλλαξω καναλι απο την λιστα μπορει να κολλησει και να μην παει παρακατω. Η τηλεοραση λειτουργει κανονικα, το ιδιο και το χειριστηριο της. Αν το σβησω και το ανοιξω διορθωνεται το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα