nikos121 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος με το παρακατω? Ισως με καποιον οδηγο online ή με οδηγιες θελω να συνδεομαι απο το λαπτοπ μου με windows 11 home (Α) στον υπολογιστη του σπιτιου μου με windows 11 pro (Β) μεσω VPN. Το μονο που εχω κανει ειναι να δημιουργησω ενα ddns στο noip. To router ειναι ενα απλο που δινει η Nova για vdsl Ευχαριστω Επεξ/σία 6 Απριλίου από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Unattended access με AnyDesk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου Οχι δεν με βολευει. Θελω με vpn και remote dekstop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Για να μην ανοιγω νεο θεμα, θελω να κανω ακριβως το ιδιο. Θελω προσβαση στο pc του σπιτιου με ασφαλη τροπο και dynamic dns Μου ανεφεραν κατι για στησιμο openvpn, router κλπ αλλα δεν εχω ιδεα Υπαρχει καποιος οδηγος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 18/4/2024 στις 12:00 ΜΜ, duende είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα, θελω να κανω ακριβως το ιδιο. Θελω προσβαση στο pc του σπιτιου με ασφαλη τροπο και dynamic dns Μου ανεφεραν κατι για στησιμο openvpn, router κλπ αλλα δεν εχω ιδεα Υπαρχει καποιος οδηγος? Αμε, παρα πολλοι στον γουγλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα