Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεχνικά σε καλύπτει αλλά το θέμα σε αυτού του είδους pc έγκειται στο τι θερμοκρασίες θα ανάπτυξη μετά από μια - δυο ώρες χρήσης σε βαριά  αρχεία, μπορεί να μην έχει ανάγκη αλλά μπορεί και να υπερθερμαίνεται με ότι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα αγόραζα ένα Google TV stick, θα έβαζα επάνω του Stremio και θα έβλεπα όσες ταινίες 4Κ μπορώ. Είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος. Αν θες, το πας και ένα βήμα παραπάνω, πληρώνεις €3 τον μήνα συνδρομή σε Real Debrid και ησυχάζεις.

Δημοσ.

Προτιμώ για τους ευνόητους λόγους κάποιο small  υπολογιστή κ για να χρησιμοποιείται για torrents κ γενικά για άκρως ελαφριές εφαρμογές…..

Να μου κρατήσει καμιά 10ετια….😀

Δεν βιάζομαι, χαλαρά το ψάχνω……

Δημοσ.
Στις 23/4/2024 στις 9:06 ΜΜ, 1kost1 είπε

Προτιμώ για τους ευνόητους λόγους κάποιο small  υπολογιστή κ για να χρησιμοποιείται για torrents κ γενικά για άκρως ελαφριές εφαρμογές…..

Να μου κρατήσει καμιά 10ετια….😀

Δεν βιάζομαι, χαλαρά το ψάχνω……

εστω οτι ενα mini pc κοστιζει καπου 150-180 ευρώ κ θες να σου βγαλει 10ετια (δεν θα την βγαλει, αλλα οκ). 

1ον, δεν θα εχει την επεξεργαστικη ισχυ για 4κ decoding, ή αν το κανει, θα ειναι τερμα οριακο.
2ον. αν πας σε λυση  καποιου tv box, με 50-70 ευρω εχεις 10 φορες καλυτερη εμπειρια χρηστη σε σχεση με το να χρησιμοποιεις mini pc των 150-180€. Και αν νιωσεις οτι αρχιζει κ "βαραινει", στην 5ετια αγοραζεις νεο κ εισαι παλι up-to-date και με το παραπανω.
3ον. υπαρχουν λυσεις για να κανεις το οποιοδηποτε tvbox, κατεβαστηρι αλλα δεν το συνιστω. η λυση που θα προτεινα, ενα μινι pc του 100αρικου περιπου, για κατεβαστηρι κ plex server. και ενα tv box για προβολη των ταινιων με plex, σε στικακι και και και.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κ πιθανών αυτό το θέμα να θέλουν κ άλλοι το ανάλογο ενδιαφέρων. Εγκυκλοπαιδικά ίσως ηλικιακά να έχω την ηλικία του πατέρα σου (είμαι 61 χρόνων) κ όπως καταλαβαίνεται ενδιαφέρομαι για κάτι όσο το δυνατόν απλό κ να μην μπλέκω σε πολλές συσκευές κλπ. Σκέπτομαι να πάρω  (μεταχειρισμένο) κάποιο υπολογιστή μικρό (όχι mini) από αυτούς τους μικρούς του κομπατ (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) Ι5 γενιάς 7 Κ ΠΑΝΩ κυρίως κοιτώ 8ης γενιάς για 4κ κ φυσικά κατεβαστήρι κ τελείως άκρως ελαφρύ ιντερνετ φυσικά συνδεδεμένο στην τηλεόραση του υπνοδωματίου. Τv box, κλπ δεν θέλω να μπλέξω με επιμέρους προγράμματα κ πατέντες να κατεβάζω από τορενες κλπ… απλά θέλω.

Δεν καίγομαι να το αποκτήσω άμεσα. Ίσως μέχρι το καλοκαίρι να βρω κάποιο…. Εννοείται κάποιο ασύρματο ποντίκι στο κομοδίνο για την ταινια……δεν ξέρω αν ζητώ πολλά. Κ φυσικά δεν θα βάζω προγράμματα πολλά κ μετά θα τα σβήνω…. 5-6-7 προγράμματα κ τέλος!!!! (τα βασικά) κ πάντα ΚΑΤΩ από τα 200 ευρώ!  Πολλά ζητώ;;;;;🤔

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1kost1 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κ πιθανών αυτό το θέμα να θέλουν κ άλλοι το ανάλογο ενδιαφέρων. Εγκυκλοπαιδικά ίσως ηλικιακά να έχω την ηλικία του πατέρα σου (είμαι 61 χρόνων) κ όπως καταλαβαίνεται ενδιαφέρομαι για κάτι όσο το δυνατόν απλό κ να μην μπλέκω σε πολλές συσκευές κλπ. Σκέπτομαι να πάρω  (μεταχειρισμένο) κάποιο υπολογιστή μικρό (όχι mini) από αυτούς τους μικρούς του κομπατ (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) Ι5 γενιάς 7 Κ ΠΑΝΩ κυρίως κοιτώ 8ης γενιάς για 4κ κ φυσικά κατεβαστήρι κ τελείως άκρως ελαφρύ ιντερνετ φυσικά συνδεδεμένο στην τηλεόραση του υπνοδωματίου. Τv box, κλπ δεν θέλω να μπλέξω με επιμέρους προγράμματα κ πατέντες να κατεβάζω από τορενες κλπ… απλά θέλω.

Δεν καίγομαι να το αποκτήσω άμεσα. Ίσως μέχρι το καλοκαίρι να βρω κάποιο…. Εννοείται κάποιο ασύρματο ποντίκι στο κομοδίνο για την ταινια……δεν ξέρω αν ζητώ πολλά. Κ φυσικά δεν θα βάζω προγράμματα πολλά κ μετά θα τα σβήνω…. 5-6-7 προγράμματα κ τέλος!!!! (τα βασικά) κ πάντα ΚΑΤΩ από τα 200 ευρώ!  Πολλά ζητώ;;;;;🤔

Aν μπορεις, κανε μια μικρη αναφορα σε ποια 5-6-7 προγραμματα θα χρησιμοποιεις. Δεν εχει σημασια η ηλικια παντως σε αυτο το θεμα. ισα ισα που πιστευω οτι εσυ δυσκολευεις μονος σου την ζωη σου με την επιμονη σου να χρησιμοποιεις υπολογιστη οταν τα ιδια μπορεις να κανεις με ενα tv box και την ευκολια του remote control.

O υπολογιστης σε εμενα ανοιγει ΜΟΝΟ για να τον βαλω να κατεβασει την ταινια/σειρα που θελω. μετα αναλαμβανει το tv box. Και ξαναλεω. η εμπειρια χρηστης που θα εχεις στον συνδιασμο ενος tv box + ενα φθηνο mini pc για κατεβαστηρι, ειναι 10 φορες καλυτερη σε σχεση με το να παρεις ενα υπολογιστη, σε αυτα τα χρηματα που συζηταμε (δλδ λιγοτερα απο 200€).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@1kost1

Σε Refurbished Pc με εγγύηση 24 μήνες:

HP Prodesk 600 G4 SFF (Intel Core i3 8100/16 GB DDR4/256GB SSD/WINDOWS 11 PRO) στα 179,00€

Hp 400 G5 Sff (Intel Core i5-8500/8GB/256GB SSD/UHD Graphics 630/Win11Pro) στα  224,00€

DELL Optiplex 7050 sff intel Core i5 7500 8GB DDR4 SSD 256GB Windows 10 Pro στα 154,90€

DELL Optiplex 7050 sff intel Core i5 7500 16GB DDR4 SSD 256GB DVD-RW Windows 10 Pro στα 169,90€

Κάτω από τα χρήματα που ψάχνεις ή λίγο πιο πάνω.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.

Τα συνηθισμένα προγράμματα για έναν υπολογιστή θέλω. Όπως word  (η κάτι αντίστοιχο με αυτό) 2 για προβολή βίντεο πχ bs , vls , πιθανόν κάποιο που κάνει εγγραφή από την οθόνη του υπολογιστή πχ oCam,  κάποιο για προβολή εγγράφων όπως PDF, κάποιο για προβολή φωτογραφιών κ ίσως κάποιο ΠΑΛΙΟ Photoshop πχ το 7ρι (πριν από 15 χρόνια που το έχω κ μια χαρά κάνει την δουλειά του) τίποτα άλλο!!! Κ φυσικά κάποιο κατεβαστηρι για τορεντ….

Πιστεύω αυτά είναι τα άκρως απαραίτητα για μένα……

Όσο για το φίλο μου που μου έγραψε για κάποια από την Γερμανία μεταχειρισμένα που τον ευχαριστώ. Το είχα ψάξει τις προάλλες κ αφού με ΚΟΠΟ κατάφερα κ έκανα εγγραφή δυστυχώς έχει ΠΟΛΛΑ τα έξοδα μεταφοράς στην Ελλάδα κ κάπου είδα ότι + 5% στην τιμή αν θέλω να το ασφαλίσω ότι θα μου έρθει αυτό που παρήγγειλα (αυτό με βάλει σε ερωτηματικά) ενώ με άλλο site  εδώ στην Ελλάδα (δεν το αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση που γίνονται κ μέσω box now  μεταφορά η ακόμη κ μέσω από εδώ (από τις αγγελίες)  δεν έχει τέτοια πράγματα μιας κ πας προσωπικά.

Ναι πολύ καλές οι τιμές από την Γερμανία αλλά αυτό το κόστος το επιπλέων μεταφοράς κ ασφάλεια ανεβάζει την τιμή αρκετά….

Με μίνι pc κ tv box  δεν θα καταφέρω να είναι στα ζητούμενα μου…..

Στο  publc τα ανακατασκευασμένα είναι πάνω από 220 από ότι είδα!!!

Δημοσ.

@1kost1

To pc-shop (σύμφωνα πάντα με το site τους) είναι Ελληνικό Κατάστημα με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 021634626000 και Α.Φ.Μ. 111416075.

Το Κατάστημα εδρεύει στην Μελίκη Ημαθίας κοντά στην Βέροια. 

Διεύθυνση : Επαρχιακή οδός Βέροιας Κεντρικής 10, Μελίκη - 59031

Τηλέφωνο: 23310-82180

Email: [email protected]

Δες τους Τρόπους Πληρωμής και τους Τρόπους Αποστολής από το site τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1kost1 είπε

Τα συνηθισμένα προγράμματα για έναν υπολογιστή θέλω. Όπως word  (η κάτι αντίστοιχο με αυτό) 2 για προβολή βίντεο πχ bs , vls , πιθανόν κάποιο που κάνει εγγραφή από την οθόνη του υπολογιστή πχ oCam,  κάποιο για προβολή εγγράφων όπως PDF, κάποιο για προβολή φωτογραφιών κ ίσως κάποιο ΠΑΛΙΟ Photoshop πχ το 7ρι (πριν από 15 χρόνια που το έχω κ μια χαρά κάνει την δουλειά του) τίποτα άλλο!!! Κ φυσικά κάποιο κατεβαστηρι για τορεντ….

Πιστεύω αυτά είναι τα άκρως απαραίτητα για μένα……

torrents, word, excel, pdf, προγραμμα προβολης φωτογραφιων, photopea (online FREE photoshop κλωνος) και οCAM, ΑΝΕΤΑ τα χρησιμοποιεις απο ενα mini pc των 140-150 ευρώ. προβολη ταινιων μονο θα εχεις θεμα για αυτο σου προτεινα το tv box. που προβλημα στο 4Κ θα εχεις σχεδον με οποιοδηποτε pc στην κατηγορια χρηματων που κοιτας. για αυτο σου εξηγω οτι προτιμοτερο να πας στην διπλη λυση.

Δημοσ.

Φίλε afm  ναι είναι Ελληνικότατο το μαγαζί που μου πρότεινες, απλά είχα μιλήσει πριν λίγο καιρό με κάποιον άλλον φίλο που μου πρότεινε από Γερμάνια κ έχει κάποια έως αρκετά έξτρα χρήματα για να έρθει….

Όσο για την διπλή λύση…. Ναι καλή σαν ιδέα, αλλά στην τελική πόσα χρήματα θα ξοδέψω;;;; 150 το μάξιμουμ για μίνι pc;;; κ ένα αξιοπρεπές tv box;;;;; 70 ευρώ;;; 80;;; άρα ξεπερνάμε τα 190 που έχω ταβάνι βάλει!!!

Είπαμε, ΧΑΛΑΡΑ το ψάχνω κ φυσικά ακόμη κ μέσα από εδώ στις αγγελίες….

Τα καταστήματα συνήθως σου λένε +24% φπα όποτε ξεφεύγει η τιμή κατά πολύ!!

ξανά γράφω....

Πριν λίγο μου ήρθε στο εμαιλ μου αυτό από το Γερμανικό site  … βεβαία είχα δηλώσει ενδιαφέρων κ το είχα βάλει στα αγαπημένα κ τώρα φαίνεται ότι κατέβασε ξανά την τιμή του  λέει 130 ευρώ +κάποια έξοδα άντε κανένα 20ρι;; 30 αρι;;; με αυτήν την σύνθεση Verkaufe hier einen HP Rechner mit einem Intel(R) Core(TM) i5-8500 CPU 3.00GHz 3.00 GHz und 8 GB Arbeitsspeicher und Windows 11 Pro. 256 SSD Speicher. Intel Grafikkarte. Voll funktionsfähig. Mit Netzteil.

Καλο δεν είναι;;;;;

Συγκεκριμένα είναι  https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/hp-prodesk-400g5-sff-windows-11-pro-intel-i5-8gb-256-ssd/2736185210-228-6623?utm_source=email&utm_medium=system_email&utm_campaign=email-responsive/followAd/14d&utm_content=Button-view 

Εσείς με πολύ περισσότερες γνώσεις τι λέτε;;;; είναι εντάξει για να προχωρήσω;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mi box s 2nd gen, κοστιζει 46 ευρώ στο σκρουτζ.
Και εδώ στην ενοτητα "Προσφορες" (πχ εδώ, κάτι τετοιο)αλλά και σε γειτονικο site που ειναι αποκλειστικα με προσφορες, βρισκεις mini pc με επεξεργαστη που κανει για αυτα που θες, στα 140-150€. οποτε εισαι μεσα στο budget που θες.

Επεξ/σία από kallair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...