Προς το περιεχόμενο

VMware Workstation | Help please... :)

Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon paidia tha eithela na me voithisete me auto to programma...

exw 2 progz ta opoia doulevoun mono katw apo WIN98 episeis exw

kai ena tv tuner pou kai auto mono se 98 i ME doulevei kai opws

katalavenetai to exw anagi na doulepsei.

ftiaxnw 1 virtual pc ksekinaw na kanw egatastasi kai sto prwto

restart mou vgazei oti den eiparxei boot cd i disketta

kapoios na me voithisei please ???

thanx in advance!

Δημοσ.

Αν θέλεις να δουλέψει το TV tuner κάτω από το virtual PC, ξέχασέ το. Δοκίμασε τίποτα generic drivers ή το DScaler αν έχει BT8x8 chipset. Τα άλλα προγράμματα λογικά θα δουλέψουν.

Για το boot τώρα, το virtual PC έχει κι αυτό BIOS που ορίζεις boot order. Ξεκίνα από εκεί. Μετά έχει επιλογή για το αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό drive (floppy, CD-ROM) ή ένα image. Κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για την περίπτωσή σου. Αν δεν έχεις πρόχειρη boot δισκέτα, μπορείς να βρείς πολλά images στο http://www.bootdisk.com

Καλή τύχη.

Δημοσ.

Αδερφέ, το VMW το έχω στήσει πολύ καιρό τώρα, αλλά δε θυμάμαι αν επανακινούσα τον υπολογιστή ή ήταν μία εσωτερική διαδικασία του, συγνώμη και αν λέω μαλακίες τώρα, αλλά δε θυμάμαι καλά. Το σίγουρο ήταν ότι μπήκε με τη μία στο σύστημα μου και ότι τα είδε όλα κανονικά, το χρησιμοποιώ για linux.

Η μοναδική μλκια που κάνει, είναι ότι δεσμεύεο όλο το χώρο που του ορίζεις και δε μεταβάλλεται με μέγιστο τον χώρο αυτόν στον σκληρό σου.

Ψιλοάσχετη η δημοσίευση μου, αλλά ήθελα από καιρό να αναφερθώ στο VMW επειδή ουσιαστικά μου έλυσε τα χέρια στο στήσιμο άλλων λειτουργικών!

(Συγνώμη για το μακρύ και το κοντό μου)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχεις κάνει. Πάντως πέρα από το να στήσεις ένα λειτουργικό σε έναν εικονικό δίσκο, μπορείς να το στήσεις και σε ένα πραγματικό partition και να bootάρεις από αυτό. Όλα είναι θέμα ρυθμίσεων. Δε το συζητάμε ότι σου λύνει τα χέρια. ;)

Δημοσ.

ki egw gia restart mesa apo to mvware elega...

anyway ta katafera evala win me alla den thelei

me tipota na dextei tin GF4 mx oso gia to tuner den exw dokimasei kan :(

Δημοσ.

Το virtual λειτουργικό ΔΕΝ θα δει την κάρτα γραφικών σαν GeForce 4MX. Θα φτιάξει μια δικιά του "virtual" VGA. Ούτε για το tv-tuner να ελπίζεις :(

Δημοσ.

Θα φτιάξει μια δικιά του "virtual" VGA. Ούτε για το tv-tuner να ελπίζεις

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

diladi den exw elpida na doulepsei to palio tuneraki mou??? na vlepw kai filmnet???

ELEOS thelw drivers TWRA! kai i moni lysi na anoixei ksana i AIMS...

Δημοσ.
Αν θέλεις να δουλέψει το TV tuner κάτω από το virtual PC, ξέχασέ το.

Μα τι λέμε;

Αν έχεις BT8x8 chipset τότε δοκίμασε generic WDM drivers ή το DScaler στα win2000/XP, όπως είπα και προηγουμένως. Για filmnet υπάρχουν τα αντίστοιχα προγραμματάκια και για XP. Νομίζω υπάρχουν και στα insomnia files.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...