belodelo Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Γεια σε όλους, γνωρίζει κάποιος που πρέπει να πληρώσω την ΕΡΤ μετά από τον διαχωρισμό του λογαριασμού στην ΔΕΗ σε χρέη στην ΔΕΗ, ΕΡΤ και Δήμο; Ευχαριστώ
ekrepali Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Εννοείς σε ληξιπρόθεσμο, διακανονισμένο ποσό; Για Δήμο το ήξερα ότι στέλνουν ξεχωριστά ειδοποιητήριο, για ΕΡΤ πρώτη φορά το ακούω. Εκτός κι αν μιλάς για κανονικό μη ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, δε μπαίνει χρέωση ερτ αν η χρέωση προμήθειας είναι κάτω από 10 ευρώ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2024 από ekrepali 1
mariosnik_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Τι εννοείς ως διαχωρισμό; Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ενιαίος και πρέπει να πληρωθεί ολόκληρος. Ρεύμα μαζί με δημοτικά τέλη και ΕΡΤ.
belodelo Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Όταν γίνει διακοπή, λόγω χρεών γίνεται διαχωρισμός του λογαριασμού και στον τελικό της ΔΕΗ πληρώνεις μόνο ρεύμα και τα υπόλοιπα πάνε αντίστοιχα σε Δήμο για είσπραξη και ΕΡΤ. Στις 5/4/2024 στις 7:25 ΜΜ, ekrepali είπε Εννοείς σε ληξιπρόθεσμο, διακανονισμένο ποσό; Για Δήμο το ήξερα ότι στέλνουν ξεχωριστά ειδοποιητήριο, για ΕΡΤ πρώτη φορά το ακούω. Εκτός κι αν μιλάς για κανονικό μη ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, δε μπαίνει χρέωση ερτ αν η χρέωση προμήθειας είναι κάτω από 10 ευρώ Έχει γίνει διακοπή λόγο οφειλών και το ποσό διαχωρίστηκε. Στο χαρτί της ΔΕΗ αναφέρει ότι το x ποσό πρέπει να αποπληρωθεί στην ΕΡΤ. Δηλαδή ο λογαριασμός πχ ήταν συνολικά 120€ μετά διαχωρίστηκε και η ΔΕΗ ζητά 100€ ο Δήμος (τον οποίο έχω καλέσει και επιβεβαίωσε) ζητά 18€ και τα υπόλοιπα 2€ είναι για την ΕΡΤ.
megapaixtaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 μαλλον οταν κανεις παλι ενεργοποιηση δεη θα σου ερθει αναδρομικα με τον νεο λογαριασμο.
fotis1997 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 6/4/2024 στις 3:37 ΠΜ, mariosnik_ είπε Τι εννοείς ως διαχωρισμό; Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ενιαίος και πρέπει να πληρωθεί ολόκληρος. Ρεύμα μαζί με δημοτικά τέλη και ΕΡΤ. Όταν μένουν χρέη σε τερματισμενες παροχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το χρέος των δημοτικών τελών πάει απευθείας στο δήμο. 37 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε μαλλον οταν κανεις παλι ενεργοποιηση δεη θα σου ερθει αναδρομικα με τον νεο λογαριασμο. Δεν ισχύει αυτό. Θα έρθει ραβασάκι από τον δήμο με τα χρέη όπου θα έχει οδηγίες πώς ακριβώς μπορούν να πληρωθούν τα δημοτικά τέλη στον ίδιο τον δήμο. Εάν δεν έχει έρθει ακόμα μπορεί να γίνει ένα τηλέφωνο στον δήμο. Βέβαια γενικότερα ο δήμος μπορεί να καθυστερήσει να στείλει το ραβασάκι. Τώρα για την ΕΡΤ πρώτη φορά το ακούω και εγώ. Είναι σίγουρο ότι αφαιρέθηκε το ποσό από την ΔΕΗ; Καλύτερα να ζητηθεί από την ΔΕΗ μια λογιστική καρτέλα για να διασταυρωθεί.
belodelo Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, fotis1997 είπε Όταν μένουν χρέη σε τερματισμενες παροχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το χρέος των δημοτικών τελών πάει απευθείας στο δήμο. Δεν ισχύει αυτό. Θα έρθει ραβασάκι από τον δήμο με τα χρέη όπου θα έχει οδηγίες πώς ακριβώς μπορούν να πληρωθούν τα δημοτικά τέλη στον ίδιο τον δήμο. Εάν δεν έχει έρθει ακόμα μπορεί να γίνει ένα τηλέφωνο στον δήμο. Βέβαια γενικότερα ο δήμος μπορεί να καθυστερήσει να στείλει το ραβασάκι. Τώρα για την ΕΡΤ πρώτη φορά το ακούω και εγώ. Είναι σίγουρο ότι αφαιρέθηκε το ποσό από την ΔΕΗ; Καλύτερα να ζητηθεί από την ΔΕΗ μια λογιστική καρτέλα για να διασταυρωθεί. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις fotis1997. Γνωρίζω ότι πάνε τα χρέη στο δήμο, έχω μιλήσει και τα έχω εντωπήσει. Το θέμα είναι ότι όπως θα δείτε στο συννημένο Δήμος και ΕΡΤ είναι ξεχωριστά
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 7 λεπτά πριν, belodelo είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις fotis1997. Γνωρίζω ότι πάνε τα χρέη στο δήμο, έχω μιλήσει και τα έχω εντωπήσει. Το θέμα είναι ότι όπως θα δείτε στο συννημένο Δήμος και ΕΡΤ είναι ξεχωριστά Εσύ δε βλέπεις, δε διαβάζεις αλλά έχεις χρόνος να γράψεις... το πχ το είδες; κλασικό ταλέντο... μιλάμε για πολύ μεγαλύτερα ποσά προφανώς... Έπεσες στην περίπτωση.
gakost Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Από το https://www.ert.gr/contact-us/ πάρε τηλέφωνο και ζητά το λογιστήριο ή στείλε τους email καλύτερα.
megapaixtaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 11 ώρες πριν, fotis1997 είπε Όταν μένουν χρέη σε τερματισμενες παροχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το χρέος των δημοτικών τελών πάει απευθείας στο δήμο. Δεν ισχύει αυτό. Θα έρθει ραβασάκι από τον δήμο με τα χρέη όπου θα έχει οδηγίες πώς ακριβώς μπορούν να πληρωθούν τα δημοτικά τέλη στον ίδιο τον δήμο. Εάν δεν έχει έρθει ακόμα μπορεί να γίνει ένα τηλέφωνο στον δήμο. Βέβαια γενικότερα ο δήμος μπορεί να καθυστερήσει να στείλει το ραβασάκι. Τώρα για την ΕΡΤ πρώτη φορά το ακούω και εγώ. Είναι σίγουρο ότι αφαιρέθηκε το ποσό από την ΔΕΗ; Καλύτερα να ζητηθεί από την ΔΕΗ μια λογιστική καρτέλα για να διασταυρωθεί. εγω για την ερτ το ειπα αυτο..αναδρομικα..εσυ για την ερτ καταλαβες και μου απαντησες η' για την δεη?
mariosnik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Επειδή δεν έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο. Αν έχουν αφαιρεθεί τα χρέη στον δήμο και πρέπει να πας στον δήμο να πληρώσεις, πήγαινε στον δήμο και πλήρωσε. Για το ηλεκτρικό στην ΔΕΗ. Την ΕΡΤ εαν δεν την δέχεται η ΔΕΗ να την εισπράξει και την έχει διαχωρίσει, αστην απλήρωτη.
miner_2000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Πάρε τηλ την ΕΡΤ και σου δίνουν λογαριασμό για να τα βάλεις με αιτιολογία. Το έκανα πριν λίγο καιρό.
MKopGreece Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 8/4/2024 στις 11:49 ΠΜ, miner_2000 είπε Πάρε τηλ την ΕΡΤ και σου δίνουν λογαριασμό για να τα βάλεις με αιτιολογία. Το έκανα πριν λίγο καιρό. Έχετε καλέσει κάπου; Μήπως μπορείτε να μου δώσετε το τηλέφωνο με το οποίο καταφέρατε να συνεννοηθείτε; Ευχαριστώ.
ekrepali Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου On 16/01/2025 at 06:01, MKopGreece said: Έχετε καλέσει κάπου; Μήπως μπορείτε να μου δώσετε το τηλέφωνο με το οποίο καταφέρατε να συνεννοηθείτε; Ευχαριστώ. Έκανες εγγραφή για να ρωτήσεις το τηλέφωνο της ΕΡΤ... αντί να γκουγκλάρεις; 🤪 https://www.ert.gr/contact-us/
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στην περίπτωση ενοικιαζόμενου σπιτιού, ποιος τα πληρώνει αυτά (ΕΡΤ / Δήμο) στο μέλλον....? Ο ενοικιαστής ή περνάνε στον ιδιοκτήτη? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα