thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Καλημερα σας σημερα αγορασα το νεο μου λαπτοπ ενα λαπτοπ της Lenovo συγκεκριμενα αυτο εδω: LENOVO IdeaPad Flex 5 14ALC7 82R900E4CY 800 ευρω εδωσα επειδη μου αρεσε απο αποψη στυλ και χαρακτηριστικων εχει και πενακι μεσα προς εκπληξης μου. Στο θεμα μας τωρα: Εχει πανω τα Windows 11 τα σκετα δεν γραφει Home ή Professional ομως ειναι σαν την μορφη Safe Mode δεν με αφηνει να εγκαταστησω τιποτα περα απο εφαρμογες του Microsoft Store. Γνωριζουμε κανενα τροπο απο τον "θειο" για να του περασω τα Pro τα κανονικα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) S Mode λέγεται και είναι μια π@π@ριά. Έξοδος άμεσα και πας στην Home έκδοση... https://support.microsoft.com/el-gr/windows/κατάργηση-της-λειτουργίας-s-mode-στα-windows-4f56d9be-99ec-6983-119f-031bfb28a307#WindowsVersion=Windows_11 Επεξ/σία 5 Απριλίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Είσαι σε s mode για αυτό . Πάνε ρυθμίσεις - σύστημα - ενεργοποίηση - εκεί κάπου πρέπει να έχει ένα button που θα λέει για μετάβαση στο κανονικό mode θα σε ανοίξει το microsoft store για να κανει εγκ ένα αρχείο και θα είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thelos257 είπε να του περασω τα Pro τα κανονικα Δεν τα χρειάζεσαι για οικιακή χρήση και μην μπλέκεις με activators. Μείνε στην home. Επεξ/σία 5 Απριλίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν τα χρειάζεσαι για οικιακή χρήση και μην μπλέκεις με activators. Μείνε στην home. ΘΑ ηθελα τα προφεσσιοναλ επειδη ολοι οι υπολογιστες μου στο σπιτι εχουν προ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ προτείνω να μείνεις με τα home που τα έχεις και αυθεντικά. Δεν θα κερδίσεις κάτι περισσότερο. Οι pro εκδόσεις χρησιμεύουν σε εταιρικό περιβάλλον. Για home καταστάσεις το μόνο παραπάνω που θα έχεις θα είναι ο group policies editor. EDIT: Αν τώρα θέλεις σώνει και καλά τα pro μπορείς να αγοράσεις ένα κλειδί και να τα αναβαθμίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις (το έχω κάνει). Επεξ/σία 5 Απριλίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ προτείνω να μείνεις με τα home που τα έχεις και αυθεντικά. Δεν θα κερδίσεις κάτι περισσότερο. Οι pro εκδόσεις χρησιμεύουν σε εταιρικό περιβάλλον. Για home καταστάσεις το μόνο παραπάνω που θα έχεις θα είναι ο group policies editor. EDIT: Αν τώρα θέλεις σώνει και καλά τα pro μπορείς να αγοράσεις ένα κλειδί και να τα αναβαθμίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις (το έχω κάνει). Καλησπερα δεν υπαρχει αλλος τροπος να τα περασω ; Επισης δεν μου εμφανιζονται τα γραμματα στην τασκβαρ της καθε εφαρμογης ξεχωριστα Επισης αντιμετοπιζω ενα αλλο προβλημα ενω τα εκανα ολα στα ελληνικα απο τις ρυθμισεις και ολο το συστημα γενικοτερα ειναι ηδη στα ελληνικα δυστοιχως καποια στοιχεια παραμενουν στα αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Επανεκκίνηση έκανες; Αν πατήσεις στην 3η καρτέλα στις τελίτσες στα Ελληνικά και πας Επιλογές γλώσσας, δείχνουν και τα τρία εγκατεστημένα; 50 λεπτά πριν, thelos257 είπε Επισης δεν μου εμφανιζονται τα γραμματα στην τασκβαρ της καθε εφαρμογης ξεχωριστα EDIT: Αν δεν στο βγάζει στις ρυθμίσεις κάνε το παρακάτω... Αναφορά σε κείμενο Go to Start Menu, click Run, then type regedit and hit enter. The required key is located in: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Locate the key TaskbarGlomLevel and change its value to 0, 1 or 2 depending on what you need it to do. To always combine, hide labels (default): TaskbarGlomLevel = 0 Combine when taskbar is full/Show labels: TaskbarGlomLevel = 1 Never combine/Show labels: TaskbarGlomLevel = 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 25 λεπτά πριν, micos000 είπε Επανεκκίνηση έκανες; Αν πατήσεις στην 3η καρτέλα στις τελίτσες στα Ελληνικά και πας Επιλογές γλώσσας, δείχνουν και τα τρία εγκατεστημένα; EDIT: Αν δεν στο βγάζει στις ρυθμίσεις κάνε το παρακάτω... Καλησπερα και παλι εκανα επαννεκινηση 3 φορες αλλα τζιφος δεν δειχνει παντου τα ελληνικα. Τωρα κατεβαζω την τελευταια εκδοση των windows 11 απο τον βοηθο εγκαταστασης των windows 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Γιατί;;; Ποια έκδοση είχες; Δώσε στην εκτέλεση winver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί;;; Ποια έκδοση είχες; Δώσε στην εκτέλεση winver την εκδοση 22621.3374 δειχνει οτι ολα ειναι εγκαταστημενα στα ελληνικα οπως βλεπεις και εδω περα: Επεξ/σία 5 Απριλίου από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Πολύ τρελό αυτό. Έχω κάνει αλλαγή γλώσσας σε 11άρια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα άλλαξαν κανονικά. Αφού όμως κατεβάζεις την τελευταία έκδοση, κάνε καθαρή εγκατάσταση και σβήστα όλα να φύγει και η σαβούρα της lenovo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Πολύ τρελό αυτό. Έχω κάνει αλλαγή γλώσσας σε 11άρια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα άλλαξαν κανονικά. Αφού όμως κατεβάζεις την τελευταία έκδοση, κάνε καθαρή εγκατάσταση και σβήστα όλα να φύγει και η σαβούρα της lenovo. Οντως ειναι ενα τρελο θεμα που στην αρχη μου εδειχνε τα ελληνικα κανονικα παντου μετα απο επαννεκινηση δεν τα εδειχνε στις ρυθμισεις συστηματος. Microsoft ειναι αυτη με τις μαλακιες της μια ζωη. Ειναι κουφο οντως αυτο το πραγμα. Δεν υπαρχει καποιος που να γνωριζει τιποτα περισσοτερο ; Αν σβησω τα ελληνικα κανω επαννεκινηση το κανω ολο στα αγγλικα και μετα τα ξανα κατεβασω τα ελληνικα και σβησω τα αγγλικα θα δουλευει ; Τωρα πηρε αυτη την εκδοση εδω και ολα ειναι στα ελληνικα comple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου Τωρα πηρε αυτη την εκδοση εδω και ολα ειναι στα ελληνικα comple. Γινονται τωρα εγκατασταση και αυτες οι ενημερωσεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά είσαι. Βλέπω όμως mcafee στα εικονίδια αριστερά ή κάνω λάθος; Στον Καιάδα με την μία! Επεξ/σία 5 Απριλίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα