Vasilis T 92 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μου κολλάει κάθε τρεις και λίγο η εικόνα κατά την έγγραφη ενός καναλιού και δεν έχει καθόλου ήχο τι συμβαίνει?? https://youtu.be/p3kjCeSP1Dg?si=furVuHHG8D66b233 Επεξ/σία 5 Απριλίου από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 5/4/2024 στις 12:38 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε Μου κολλάει κάθε τρεις και λίγο η εικόνα κατά την έγγραφη ενός καναλιού και δεν έχει καθόλου ήχο τι συμβαίνει?? https://youtu.be/p3kjCeSP1Dg?si=furVuHHG8D66b233 δοκιμασε καλυτερο/ταχυτερο στικακι/σκληρο δισκο για τις εγγραφες σου να δεις αν στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2024 στις 12:38 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε Μου κολλάει κάθε τρεις και λίγο η εικόνα κατά την έγγραφη ενός καναλιού και δεν έχει καθόλου ήχο τι συμβαίνει?? https://youtu.be/p3kjCeSP1Dg?si=furVuHHG8D66b233 Ανάλογα με το χρώμα που έχει η θύρα usb του Αποκωδικοποιητή σου είναι και οι ταχύτητες διασύνδεσης. Αν η θύρα σου είναι άσπρη usb1.0 (θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) πετάς τον αποκωδικοποιητή όπως είναι. Η ταχύτητα είναι μέχρι 12 Mbit/s που είναι πολύ, πολύ λίγη για εγγραφή. Αν η θύρα σου είναι μαύρη ή γκρι (usb 2.0) ή ταχύτητα είναι μέχρι 480Mbit/s. Είναι μία τίμια λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή αρκεί το stick-άκι να είναι και αυτό γρήγορο. Η δοκιμή με ένα γρηγορότερο stick-άκι (πχ usb 3.0) όπως σου γράφει και ο kallair ίσως είναι η λύση. Αν η θύρα είναι μπλε (usb 3.0) είναι η καλύτερη περίπτωση. Απλά δοκιμάζεις ένα άλλο stick-άκι ή σκληρό δίσκο. Αν η θύρα είναι usb 2.0 μπορεί απλά να μην φτάνει το ρεύμα που δίνει η θύρα. Οπότε δοκίμασε με ένα σκληρό με δική του τροφοδοσία. Επεξ/σία 26 Απριλίου από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 26/4/2024 στις 11:31 ΠΜ, afm είπε Ανάλογα με το χρώμα που έχει η θύρα usb του Αποκωδικοποιητή σου είναι και οι ταχύτητες διασύνδεσης. Αυτό το χρώμα έχει Στις 24/4/2024 στις 7:19 ΜΜ, kallair είπε δοκιμασε καλυτερο/ταχυτερο στικακι/σκληρο δισκο για τις εγγραφες σου να δεις αν στρωσει. Δεν φταίει το αποθηκευτικό μέσο με ssd γράφω ο αποκωδικοποιητής φταίει και μου τα κάνει αυτά το έχω τσεκάρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) η θυρα σου ειναι αργη. εχει καποια ρυθμιση να ριξεις την ποιοτητα της εγγραφης; επισης δοκιμασε και τα SD κανάλια να δεις αν το κανει κ εκει. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα