broxopios Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπέρα. Ανοίγω νέο θέμα μιας και τις τελευταίες μέρες συζητούσαμε στο παρακάτω τόπικ, αλλά από τη στιγμή που στο παιχνίδι μπήκε και αυτοκίνητο μη B-Suv είπα να μην το μπερδέψω πολύ (το παλιό τόπικ). Λοιπόν ύστερα από αρκετές επισκέψεις σε διάφορες αντιπροσωπείες, νομίζω καταλήξαμε με την σύζυγο σε 2 εταιρίες. Toyota & Suzuki. Προσωπικά τείνω προς Toyota γιατί λόγω avensis έχω πολύ καλή γνώμη για την οδηγική κυρίως συμπεριφορά. Επίσης στα + σε αυτά που είδα σήμερα, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (πάντα ήθελα) και την full hybrid λειτουργία που κάνεις και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων μέσα στην πόλη. Πως έχουν όμως τα πράγματα και γιατί έβαλα και το yaris μέσα που είναι πιο μικρό αυτοκίνητο. Πήγα στην αντιπροσωπεία της Toyota και ζήτησα να δω το Yaris Cross FH και το πρώτο πράγμα που μου είπαν είπαν ότι υπάρχει αναμονή γύρω στους 6 μήνες. Εκεί έπαθα μια ψυχρολουσία. Μετά μου λέει ότι το yaris (όχι το cross) έχει αναμονή 3 μήνες. Και συνεχίζει λέγοντας ότι έχει κι ένα εκθεσιακό κομμάτι yaris (όχι το cross) που είναι άμεσα προς πώληση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το καντράν ήταν αναλογικό και όχι ψηφιακό και η έκδοση ήταν η active (εκτός αν μου είπε active plus και δε θυμάμαι) και η οθόνη τάμπλετ είχε και τα 2 φυσικά στρόγγυλα κουμπιά. Αυτό μου άρεσε αλλά δεν ξέρω αν είναι έτσι η νέα έκδοση. Έτσι λοιπόν μπήκε και το yaris στο παιχνίδι. Ο προβληματισμός είναι ο εξής. Μου άρεσε και το yaris αλλά επιστρέφουμε σε μικρό αυτοκίνητο (3 μελής οικογένεια). Και με το corsa βέβαια μια χαρά ήμασταν και δεν μας προβλημάτισε το μέγεθος, απλά λέγαμε να πάμε σε κάτι πιο μεγάλο. Όμως τη γυναίκα μου δεν την χαλάει το πιο μικρό, οπότε οκ. Επίσης το έχει σε χρώμα pearl κόκκινο που οκ δεν με χαλάει επίσης, απλά δε θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Αν συνεχίσουμε σε Toyota και πάμε σε παραγγελία νέου yaris τότε πάμε στην 3μηνη αναμονή ενώ για το cross πάμε από Οκτώβρη. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Suzuki Vitara, αλλά επειδή μπήκα σε mood full hybrid δεν ξέρω.... κάτι με τραβάει πίσω. Το Vitara υπάρχει διαθέσιμο εντός 20 ημερών. Και να πω ότι δεν θα είχαμε θέμα να περιμένουμε και 6 μήνες, αλλά από τη στιγμή που μείναμε χωρίς αυτοκίνητο θα είναι μια δύσκολη περίοδος η αναμονή και θα πρέπει να βρίσκουμε δανεικά από γονείς, αδερφή όταν δεν το χρειάζονται... Για τιμές τώρα αν πάμε στην έκδοση Active Plus για το Yaris στα 23.160.000€ με μεταλλικό χρώμα και το ετοιμοπαράδοτο που μάλλον είναι το Active Plus από 23.310.000 μας το αφήνει στα 23.000.000. Το Cross με την έκδοση Active βγαίνει στα 24.300.000 που υπερβαίνει το budget αλλά το σκέφτομαι αν πάμε σε παραγγελία και αντέξουμε τους 6 μήνες. Δεν ξέρω... Το Suzuki Vitara GL+ βγαίνει στα 23.150.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Το gl+ σε δικίνητο ετσι? Και σου ειπαν 20 μερες? Sorry για την παρέμβαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θα τα ξεμπλεξουμε όλα!!! Καταρχήν, αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης στο budget, οπότε και το Yaris Cross μπαίνει κανονικά στο παιχνίδι. Όπως σου είχα γράψει και στο άλλο θέμα, το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για την χρήση που κάνεις λόγω full hybrid. Πέραν αυτού, από όσα έχω διαβάσει από κατόχους, δεν θεωρείται ό,τι καλύτερο από θέμα ποιότητας υλικών και συναρμογής. Αυτό στο γράφω για να μην έχεις στο μυαλό κάτι αντίστοιχο με το Avensis. Το θέμα είναι εάν μπορείς να αντέξεις τους 6 μήνες (οι οποίοι μπορεί να γίνουν και 7). Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Εάν προχωρήσεις, τσέκαρε εάν θα είναι με ανοιχτή τιμή (λογικά ναι). Για το χαμηλό Yaris, επίσης τα πράγματα είναι απλά. Σε βολεύει χωροταξικα; Εάν ναι, μπορείς και εκεί να προχωρήσεις. Αναφορικά με το ετοιμοπαραδοτο, εάν σου αρέσει το χρώμα και σου κάνει ο εξοπλισμός, ακόμα καλύτερα για εσένα. Εάν τελικά δεν προχωρήσεις με τα παραπάνω, θα πας στην Suzuki και θα σου πούμε καλορίζικο! Επιβεβαίωσε, όμως, ότι όντως ισχύει η τόσο σύντομη παράδοση. Με το καλό! ΥΓ: Εσύ γονατισες στους 6 μήνες... Σκέψου άλλους που περίμεναν 12 και 13 για το ίδιο αυτοκίνητο!!! Επεξ/σία 4 Απριλίου από nk9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Για μενα αφου το σκεφτεσαι για Yaris cross μεταξυ των παραπανω πρεπει να πας προς τα εκει. Και ας περιμενεις. 3 μηνες παραπανω ή 4-5 ειναι απλα 5 μηνες. θα συνηπαρξεις με το αμαξι που θα παρεις για αρκετα παραπανω χρονια. Οταν λοιπον καποια στιγμη θα εχεις προβλημα χωρου το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι αν ειχα περιμενει 3 μηνες παραπανω το Cross θα ημουν κομπλε. Αν ειχα παρει το Cross (εναντι του Vitara) θα πληρωνα μιση βενζινη κοκ... Ολα τα αμαξια που αναφερεις εχουν πολλα θετικα και αξιζουν την αγορα. Αλλα θεωρω 100% σωστο να περιμενεις λιγους μηνες παραπανω για το Cross. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 16 λεπτά πριν, panosno1com είπε Το gl+ σε δικίνητο ετσι? Και σου ειπαν 20 μερες? Sorry για την παρέμβαση! Για gl+ δεν είμαι σίγουρος γιατί είχα μαζέψει ήδη πολλές πληροφορίες, αλλά έχω την εντύπωση πως ναι. Θα ρωτήσω το Σάββατο που θα πάω και θα επανέλθω. 15 λεπτά πριν, nk9 είπε Θα τα ξεμπλεξουμε όλα!!! Καταρχήν, αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης στο budget, οπότε και το Yaris Cross μπαίνει κανονικά στο παιχνίδι. Όπως σου είχα γράψει και στο άλλο θέμα, το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για την χρήση που κάνεις λόγω full hybrid. Πέραν αυτού, από όσα έχω διαβάσει από κατόχους, δεν θεωρείται ό,τι καλύτερο από θέμα ποιότητας υλικών και συναρμογής. Αυτό στο γράφω για να μην έχεις στο μυαλό κάτι αντίστοιχο με το Avensis. Το θέμα είναι εάν μπορείς να αντέξεις τους 6 μήνες (οι οποίοι μπορεί να γίνουν και 7). Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Εάν προχωρήσεις, τσέκαρε εάν θα είναι με ανοιχτή τιμή (λογικά ναι). Για το χαμηλό Yaris, επίσης τα πράγματα είναι απλά. Σε βολεύει χωροταξικα; Εάν ναι, μπορείς και εκεί να προχωρήσεις. Αναφορικά με το ετοιμοπαραδοτο, εάν σου αρέσει το χρώμα και σου κάνει ο εξοπλισμός, ακόμα καλύτερα για εσένα. Εάν τελικά δεν προχωρήσεις με τα παραπάνω, θα πας στην Suzuki και θα σου πούμε καλορίζικο! Επιβεβαίωσε, όμως, ότι όντως ισχύει η τόσο σύντομη παράδοση. Με το καλό! ΥΓ: Εσύ γονατισες στους 6 μήνες... Σκέψου άλλους που περίμεναν 12 και 13 για το ίδιο αυτοκίνητο!!! Η υπέρβαση μπορεί να γίνει με πολύ δυσκολία, αλλά αν αποφασίσουμε στο μεγαλύτερο και δεν πάμε στο Vitara τότε ναι. Πάντως μας είπαν ότι θα είναι με ανοιχτή τιμή... Με καθαρό μυαλό αύριο θα το ξαναδούμε. Βέβαια θα πάω και για ένα test drive να τα δω και τα 3. 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για μενα αφου το σκεφτεσαι για Yaris cross μεταξυ των παραπανω πρεπει να πας προς τα εκει. Και ας περιμενεις. 3 μηνες παραπανω ή 4-5 ειναι απλα 5 μηνες. θα συνηπαρξεις με το αμαξι που θα παρεις για αρκετα παραπανω χρονια. Οταν λοιπον καποια στιγμη θα εχεις προβλημα χωρου το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι αν ειχα περιμενει 3 μηνες παραπανω το Cross θα ημουν κομπλε. Αν ειχα παρει το Cross (εναντι του Vitara) θα πληρωνα μιση βενζινη κοκ... Ολα τα αμαξια που αναφερεις εχουν πολλα θετικα και αξιζουν την αγορα. Αλλα θεωρω 100% σωστο να περιμενεις λιγους μηνες παραπανω για το Cross. Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες και το θεωρώ πολύ σωστό. Αλλά υπάρχουν και πολλές δυσκολίες αν δεν έχεις αυτοκίνητο και οι δουλειές δεν είναι μέσα στο κέντρο που μπορείς και να κινηθείς με πόδια/ποδήλατο. Όπως είπα θα το σκεφτούμε και θα τα ζυγίσουμε όλα. Θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Εχω συνεχόμενα Yaris Hybrid από το 2019 το οποίο μου παρέχει η εταιρία που εργάζομαι. Εκτός της εργασίας, είναι και για προσωπική χρήση. Τον Φεβρουάριο πήραμε τα καινούργια (2023), με σχεδόν 1 χρόνο καθυστέρηση λόγω της κατάστασης με την Toyota. Συγκριτικά με το παλιό μοντέλο, κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα εσωτερικού (αν και πιο στενό πίσω), ποιότητα κύλισης και φυσικά κατανάλωσης. Το σύνολο κινητήρα - υβριδικού συστήματος υποδειγματικό και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παλιό, ειδικά σε επιτάχυνση που δεν "ουρλιάζει" πλέον το κιβώτιο. Στο θέμα κατανάλωσης, στο παλιό ήμουν κολλημένος στα 5lt με 5,5lt. Στο καινούργιο βλέπω Max 3,8lt με 3,9lt και αν πω να το τραβήξω όσο πάει, έχω πέσει μέχρι τα 2,8lt. Χρήση μικτή, πολύ Εγνατία, συνεχείς μετακινήσεις μεταξύ Νομών Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ημαθίας, Πέλλας. H έκδοση είναι η προηγούμενη Active που είχε τότε ζάντες αλουμινίου ενώ η τωρινή Live έχει γυρίσει πάλι σε σιδερένιες με τάσια (αλητεία) και φυσικά ανέβηκε και η τιμή... Αν και όλα καλά με το απλό Yaris θα σου έλεγα και εγώ να πας στο Cross λόγω κυρίως των χώρων και του ύψους του. Καλό, χρυσό, αλλά χαμηλό το απλό και θέλει προσοχή γιατί βρίσκει εύκολα κάτω. Επίσης, στο θέμα εκδόσεων, αν μπορείς να κάνεις υπέρβαση και να πας τουλάχιστον στην 2η επιλογή γιατί αν και σχετικά γεμάτη η βασική (συστήματα ADAS, κτλ.) έχουν πάντα χαζο-ελλείψεις... Για το Suzuki δεν μπορώ να εκφέρω και πολλή γνώμη, αν και προσωπικά το βλέπω πολύ γερασμένο και φυσικά το ψευτο-υβριδικό του σύστημα είναι σκέτη κοροϊδία... Αυτά τα λίγα... Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 17 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εχω συνεχόμενα Yaris Hybrid από το 2019 το οποίο μου παρέχει η εταιρία που εργάζομαι. Εκτός της εργασίας, είναι και για προσωπική χρήση. Τον Φεβρουάριο πήραμε τα καινούργια (2023), με σχεδόν 1 χρόνο καθυστέρηση λόγω της κατάστασης με την Toyota. Συγκριτικά με το παλιό μοντέλο, κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα εσωτερικού (αν και πιο στενό πίσω), ποιότητα κύλισης και φυσικά κατανάλωσης. Το σύνολο κινητήρα - υβριδικού συστήματος υποδειγματικό και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παλιό, ειδικά σε επιτάχυνση που δεν "ουρλιάζει" πλέον το κιβώτιο. Στο θέμα κατανάλωσης, στο παλιό ήμουν κολλημένος στα 5lt με 5,5lt. Στο καινούργιο βλέπω Max 3,8lt με 3,9lt και αν πω να το τραβήξω όσο πάει, έχω πέσει μέχρι τα 2,8lt. Χρήση μικτή, πολύ Εγνατία, συνεχείς μετακινήσεις μεταξύ Νομών Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ημαθίας, Πέλλας. H έκδοση είναι η προηγούμενη Active που είχε τότε ζάντες αλουμινίου ενώ η τωρινή Live έχει γυρίσει πάλι σε σιδερένιες με τάσια (αλητεία) και φυσικά ανέβηκε και η τιμή... Αν και όλα καλά με το απλό Yaris θα σου έλεγα και εγώ να πας στο Cross λόγω κυρίως των χώρων και του ύψους του. Καλό, χρυσό, αλλά χαμηλό το απλό και θέλει προσοχή γιατί βρίσκει εύκολα κάτω. Επίσης, στο θέμα εκδόσεων, αν μπορείς να κάνεις υπέρβαση και να πας τουλάχιστον στην 2η επιλογή γιατί αν και σχετικά γεμάτη η βασική (συστήματα ADAS, κτλ.) έχουν πάντα χαζο-ελλείψεις... Για το Suzuki δεν μπορώ να εκφέρω και πολλή γνώμη, αν και προσωπικά το βλέπω πολύ γερασμένο και φυσικά το ψευτο-υβριδικό του σύστημα είναι σκέτη κοροϊδία... Αυτά τα λίγα... Απόκρυψη περιεχομένων Δίχως διάθεση αμφισβήτησης, τα 2.8 μέση με Εγνατία ακούγονται υπερβολικά λίγα. Στο λέω γιατί διαβάζω σε άλλο φόρουμ χρήστες του οχήματος και αυτή η τιμή μπορεί να προκύψει μόνο σε αστική χρήση και με πολύ προσεκτική οδήγηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, nk9 said: Δίχως διάθεση αμφισβήτησης, τα 2.8 μέση με Εγνατία ακούγονται υπερβολικά λίγα. Στο λέω γιατί διαβάζω σε άλλο φόρουμ χρήστες του οχήματος και αυτή η τιμή μπορεί να προκύψει μόνο σε αστική χρήση και με πολύ προσεκτική οδήγηση... Τα 2,8lt προφανώς δεν είναι Εγνατία, γι'αυτό λέω ότι παίζω στα 3,8lt με 3,9lt. Τα 2,8lt τα έχω πετύχει κυρίως σε επαρχιακούς και αστικό ιστό. Απλά ήταν μια δοκιμή για να δω πόσο μπορώ να πέσω θυσιάζοντας φυσικά χρόνο... Επεξ/σία 5 Απριλίου από SaFiS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Συγκρινεις εντελως διαφορετικα αυτοκινητα και θα μπερδευτείς ακομα περισσότερο... 😕 To Yaris θα το πεταγα τελειως εξω απο την εξισωση, δεν αξιζει ξεχνα το. Το cross αν και εχει γινει σουπα γιατι ολοι πιστευουν τουοτα οικονομικο κ καλο, ειναι μια decent επιλογη αν και οπως λες ξεπερνάει το budget σου. Το vitara δε χρειαζεται αλλες συστασεις. Ρεαλιστικα τωρα, με το κρος θα εχεις τη χαμηλότερη κατανάλωση (μη περιμενεις ομως να δεις αυτα που γραφουν <3Λ ειναι μουφα ή θα πας πιο αργα και απο το κτελ-το προηγουμενης γενιας υβριδικο γιαρις στα χερια μου εχει 6,5Λ), συν οτι θα παρεις καινουργιο μοντελο (facelift) και αυτοματο Το βιταρα ειναι πιο κλασσικο αμαξι, παιρνεις ελαφρως περισσότερα αλογα ΑΛΛΑ συντομα θα παρει facelift και θα ειναι μανιουαλ (που για μανιουαλ εψαχνες). Επισης αν ψαχτεις λιγο θα το παρεις 22200 (το 23150 δεν εχει μεσα την εκπτωση που τρεχει οποτε σε γδερνουν) Βαλε τα κατω και ζυγισε τα, εγω με ανοιχτη τιμη αμαξι δε θα αγοραζα ουτε θα περιμενα 6 μηνες παντως... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν θες το αυτόματο και την ευκολία στην πόλη το Yaris Cross είναι μονόδρομος, πιο σύγχρονο αμάξι, ασφαλές (πιο πρόσφατα δοκιμασμένο σε NCAP) και ότι πιο οικονομικό στο καύσιμο. Αν σου κάνει το manual τότε ναι το Vitara είναι πολύ καλή επιλογή, έχω το αδερφάκι του το S-cross το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος (αρκετά μεγαλύτερο όμως σε εσωτερικούς χώρους), αλλά όχι τόσο όμορφο εξωτερικά όσο το Vitara (γούστα είναι αυτά βέβαια). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στη έκδοση Active το Yaris Cross δεν έχει φώτα LED μπροστά. Προτείνω να ανεβείς μια έκδοση, έστω και με μια μικρή υπέρβαση στο budget, ή να κόψεις κόστος από το χρώμα (εννοώ να πας σε βασικό χρώμα που φαντάζομαι δε πληρώνεις). Eίναι μεγάλη διαφορά τα LED, ειδικά στου δρόμους μας και αμαρτία να πάρεις αμάξι χωρίς LED εν έτη 2024. Επεξ/σία 5 Απριλίου από tzampatzis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 16 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για μενα αφου το σκεφτεσαι για Yaris cross μεταξυ των παραπανω πρεπει να πας προς τα εκει. Και ας περιμενεις. 3 μηνες παραπανω ή 4-5 ειναι απλα 5 μηνες. θα συνηπαρξεις με το αμαξι που θα παρεις για αρκετα παραπανω χρονια. Οταν λοιπον καποια στιγμη θα εχεις προβλημα χωρου το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι αν ειχα περιμενει 3 μηνες παραπανω το Cross θα ημουν κομπλε. Αν ειχα παρει το Cross (εναντι του Vitara) θα πληρωνα μιση βενζινη κοκ... Ολα τα αμαξια που αναφερεις εχουν πολλα θετικα και αξιζουν την αγορα. Αλλα θεωρω 100% σωστο να περιμενεις λιγους μηνες παραπανω για το Cross. Να σου πω την αλήθεια ξύπνησα σήμερα με αυτό. Να πάμε στο cross παρόλο που υπερβαίνει το budget. Δεωθαλω κάποια στιγμή να μετανιώσω ή να με δεσμεύσει ο χώρος εξάλλου επειδή δεν είμαι τύπος που αλλάζει αυτοκίνητα, θεωρώ ότι για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια με αυτό θσ είμαι. 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Αν θες το αυτόματο και την ευκολία στην πόλη το Yaris Cross είναι μονόδρομος, πιο σύγχρονο αμάξι, ασφαλές (πιο πρόσφατα δοκιμασμένο σε NCAP) και ότι πιο οικονομικό στο καύσιμο. Αν σου κάνει το manual τότε ναι το Vitara είναι πολύ καλή επιλογή, έχω το αδερφάκι του το S-cross το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος (αρκετά μεγαλύτερο όμως σε εσωτερικούς χώρους), αλλά όχι τόσο όμορφο εξωτερικά όσο το Vitara (γούστα είναι αυτά βέβαια). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στη έκδοση Active το Yaris Cross δεν έχει φώτα LED μπροστά. Προτείνω να ανεβείς μια έκδοση, έστω και με μια μικρή υπέρβαση στο budget, ή να κόψεις κόστος από το χρώμα (εννοώ να πας σε βασικό χρώμα που φαντάζομαι δε πληρώνεις). Eίναι μεγάλη διαφορά τα LED, ειδικά στου δρόμους μας και αμαρτία να πάρεις αμάξι χωρίς LED εν έτη 2024. Τα led Δεν τα είχα ξσν στα υπόψη. Μπορείς να μου πεις γιατί είναι σημαντικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 8 hours ago, broxopios said: Τα led Δεν τα είχα ξσν στα υπόψη. Μπορείς να μου πεις γιατί είναι σημαντικά; Κανουν την νυχτα μερα, οτι καλυτερο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Καλά σοβαρά έχουμε 2024 και έχουν ακόμα λαμπες αλογόνου; Είναι δυνατόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Γιατί πέφτεις απ'τα σύννεφα?? Οι μόνοι είναι μήπως που στις βασικές εκδόσεις έχουν απλά φανάρια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 36 λεπτά πριν, SaFiS είπε Γιατί πέφτεις απ'τα σύννεφα?? Οι μόνοι είναι μήπως που στις βασικές εκδόσεις έχουν απλά φανάρια?? Δε μου έρχεται κατά νου άλλο αμάξι των 25000 ευρώ που να έχει απλά φανάρια… και για εμένα το 2020 κιόλας που υπήρχαν ακόμα αρκετά μοντέλα έτσι ήταν αποτρεπτικός παράγοντες τα αλογόνου… Η διαφορά είναι τεράστια… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα