Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyprianos73 είπε

Καλησπέρα, μου ήρθε το παρακάτω προ λίγων ωρών:

https://www.plaisio.gr/Campaign/2024/04-April/202404-egkainia-venizelou

Κοινώς δώρο η αξία του ΦΠΑ σε οικιακές συσκευές από 4-6/24 λόγω ανακαίνισης του κατ/τος.

Πηγα απο εκει και εκανα μια συνθεση PC αλλα στο τελος της παραγγελιας παλι βαζουν ΦΠΑ 24/% . Περιεργη κατασταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Πηγα απο εκει και εκανα μια συνθεση PC αλλα στο τελος της παραγγελιας παλι βαζουν ΦΠΑ 24/% . Περιεργη κατασταση 

Ίσως να θέλει να πας στο κατάστημα.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Ίσως να θέλει να πας στο κατάστημα.

Ε πήγα ναι, κάτι κάνουν λάθος οι μάγκες. 

Αύριο θα πάω ξανά γιατί δεν είχαν όλα τα parts. 

• Like 1
Δημοσ.

*Η ενέργεια ‘’Δώρο η αξία του ΦΠΑ’’ ισχύει από 04/04/2024 έως 06/04/2024 και μόνο στo φυσικό μας κατάστημα στη Βενιζέλου Θεσσαλονίκης.
**Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Dell, οι κάρτες γραφικών, οι gaming κονσόλες και ο κωδικός Πλαίσιο 4355598.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

*Η ενέργεια ‘’Δώρο η αξία του ΦΠΑ’’ ισχύει από 04/04/2024 έως 06/04/2024 και μόνο στo φυσικό μας κατάστημα στη Βενιζέλου Θεσσαλονίκης.
**Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Dell, οι κάρτες γραφικών, οι gaming κονσόλες και ο κωδικός Πλαίσιο 4355598.

Ακριβώς, ήμουν εκεί σήμερα καμιά ώρα. Δεν είδα κάτι τρομερό σε τιμές. Πιθανόν αν πάρεις πολλά να γλυτώσεις αρκετά χρήματα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Προφανως ο ΦΠΑ θα μπει. Οταν λενε και δωρο ο ΦΠΑ, δεν μπορουν να πουλησουν κατι χωρις ΦΠΑ. Η πραγματικη εκπτωση ειναι σχεδον 20%. Οποτε αν ειναι κατι οριακα 20% κατω απο την ιστοσελιδα, σημαινει οτι πηρε την εκπτωση της συγεκριμενης ενεργειας

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Προφανως ο ΦΠΑ θα μπει. Οταν λενε και δωρο ο ΦΠΑ, δεν μπορουν να πουλησουν κατι χωρις ΦΠΑ. Η πραγματικη εκπτωση ειναι σχεδον 20%. Οποτε αν ειναι κατι οριακα 20% κατω απο την ιστοσελιδα, σημαινει οτι πηρε την εκπτωση της συγεκριμενης ενεργειας

Ναι κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ... Πιθανόν συμφέρει να φτιάξω ένα pc για 2Κ θα δούμε αύριο τι έχουν διαθέσιμο από parts γιατί είδα έχουν πολλά AMD πάρα intel αποθήκη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ναι κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ... Πιθανόν συμφέρει να φτιάξω ένα pc για 2Κ θα δούμε αύριο τι έχουν διαθέσιμο από parts γιατί είδα έχουν πολλά AMD πάρα intel αποθήκη. 

μπορείς να πας στο κατάστημα και να παραγγείλεις πράγματα που δεν έχει στο ίδιο κατάστημα αλλά σε άλλα και να στο φέρουνε με την έκπτωση, δεν χρειάζεται να το έχουν εκεί ετοιμοπαράδοτο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, valantis123 είπε

μπορείς να πας στο κατάστημα και να παραγγείλεις πράγματα που δεν έχει στο ίδιο κατάστημα αλλά σε άλλα και να στο φέρουνε με την έκπτωση, δεν χρειάζεται να το έχουν εκεί ετοιμοπαράδοτο.

Δεν τα φέρνουν.... Μόνο από Αθήνα είπε και θα κάνουνε 4-5 μέρες ίσως και παραπάνω. Τα ρώτησα νομίζω όλα τα ενδεχόμενα. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΠΛΑΙΣΙΟ, Κατάστημα Βενιζέλου Θεσ/νίκης Δώρο ο ΦΠΑ 4-6/4/24
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Konstantin77 είπε

επίσης να προσέχεις διότι οι κάρτες γραφικών δεν έχουν έκπτωση, άρα δε θα ωφεληθείς αντίστοιχα.

Το ξερω ναι -μαλλον θα παρω απο eshop πολυ φθηνοτερα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...