giorgosmcmc Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω την καλύτερη και πιο γρήγορη οθόνη αυτοκινήτου που υπάρχει στην αγορά για huyndai i10 μοντέλο του 2009, την θελω κυρίως για πλοήγηση, δεν έχω την παραμικρή ιδέα ούτε που να ψάξω ούτε πως να την αναζητήσω, απλώς θέλω να πάρω ότι πιο καλό υπάρχει και να πάει σφαίρα και μετά από χρόνια, όχι φθηνές κινεζιες και βλακειες που βρίσκω στο σκρουτζ και αλλού, δεν με απασχολεί η τιμή, παρακαλώ όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του θα το εκτιμήσω δεόντως. Επεξ/σία 4 Απριλίου από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γράψε οθόνες 2 din και θα βρεις πολλές Αριστές είναι οι pioneer, kenwood κλπ αλλά κοστίζουν πολλά Ίσως και πάνω από 1000 ευρώ Καλό.. Μδιάβασμα Επεξ/σία 4 Απριλίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γράψε οθόνες 2 din και θα βρεις πολλές Αριστές είναι οι pioneer, kenwood κλπ αλλά κοστίζουν πολλά Ίσως και πάνω από 1000 ευρώ Βρίσκω κάτι lenovo συμβατές με 570 ευρώ αλλα δεν έχουν android auto. Επίσης η εργοστασιακή αξίζει αν βρω? Είναι android ή έχουν custom rom της huyndai? Τέλος κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω μήπως αξίζει καλύτερα να πάρω μια φθηνή οθόνη αλλά με android auto για να τη χρησιμοποιώ μέσω του τηλεφώνου μου? Επεξ/σία 4 Απριλίου από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Βρίσκω κάτι lenovo συμβατές με 570 ευρώ αλλα δεν έχουν android auto. Επίσης η εργοστασιακή αξίζει αν βρω? Είναι android ή έχουν custom rom της huyndai? Τέλος κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω μήπως αξίζει καλύτερα να πάρω μια φθηνή οθόνη αλλά με android auto για να τη χρησιμοποιώ μέσω του τηλεφώνου μου? δεν υπάρχει πηγή lenovo, ειναι μια ασχετη εταιρεια που χρησιμοποιει το ονομα της lenovo για να σε τραβηξει. αν εισαι αθηνα μπαινεις gelisound.gr να κλεισεις ραντεβου με τον αλέξη να πας να δει το αμαξι και να σου προτεινει ο ιδιος. Επισης μην μπερδευεις το android auto που εχουν οι ποιοτικες εταιρειες (pioneer p.x.) με τον γενικοτερο ορο android που θα δεις παντου στις κινεζιες (οπως η Lenovo που αναθεμα αν αξιζει οχι 570 αλλα 100 ). Δεν υπαρχει φτηνη με android auto υπαρχει φτηνη με android που σε 1 χρονο θα σερνεται. Επεξ/σία 4 Απριλίου από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Βρίσκω κάτι lenovo συμβατές με 570 ευρώ αλλα δεν έχουν android auto. Επίσης η εργοστασιακή αξίζει αν βρω? Είναι android ή έχουν custom rom της huyndai? Τέλος κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω μήπως αξίζει καλύτερα να πάρω μια φθηνή οθόνη αλλά με android auto για να τη χρησιμοποιώ μέσω του τηλεφώνου μου? Με καπου στα 500 μπορεις να βρεις μια καλη με andoid auto.Προχοχη να ειναι ασυρματο αν βεβαια σε ενδιαφερει Επεξ/σία 4 Απριλίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στην αρχη δεν σε ενδιεφερε το κοστος, μετα ομως θες φτηνη Αν θες την γνωμη μου σε αμαξι του 09, παρε μια φθηνη να κανεις την δουλεια σου Επεξ/σία 4 Απριλίου από tutuyo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 4 ώρες πριν, tutuyo είπε Στην αρχη δεν σε ενδιεφερε το κοστος, μετα ομως θες φτηνη Αν θες την γνωμη μου σε αμαξι του 09, παρε μια φθηνη να κανεις την δουλεια σου Συφωνω κι εγω...Οθονες ακριβες σε αμαξια καινουργια και ακριβα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tutuyo είπε Στην αρχη δεν σε ενδιεφερε το κοστος, μετα ομως θες φτηνη Αν θες την γνωμη μου σε αμαξι του 09, παρε μια φθηνη να κανεις την δουλεια σου Μάλλον αυτό θα κάνω, υπάρχει κάποια που θα μου πρότεινες για 100 με 150 ευρώ ουτος ή άλλως δε θα καταναλωνω πολλούς πόρους ίσα ίσα μόνο gps θέλω να δουλεύει Επεξ/σία 4 Απριλίου από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Μάλλον αυτό θα κάνω, υπάρχει κάποια που θα μου πρότεινες για 100 με 150 ευρώ ουτος ή άλλως δε θα καταναλωνω πολλούς πόρους ίσα ίσα μόνο gps θέλω να δουλεύει Από την πιο καλή... στα 150 ευρώ. Μάλιστα Με τόσα δεν παίρνεις κάτι που να μην έχεις προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) παρε/ψαξε στο aliexpres , απο εκει πηρα για το i30 του 2010 ( θελει και πλαστικη κονσολα κλπ ) (aliexpress https://www.aliexpress.com/store/1102300242 ) καπου στα 200€ συνολο πηγε με καποιο ανταπτωρα που χρειαστηκε φωτο μετα Spoiler φωτο πριν Spoiler Επεξ/σία 4 Απριλίου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 20 minutes ago, giorgosmcmc said: Μάλλον αυτό θα κάνω, υπάρχει κάποια που θα μου πρότεινες για 100 με 150 ευρώ ουτος ή άλλως δε θα καταναλωνω πολλούς πόρους ίσα ίσα μόνο gps θέλω να δουλεύει Μόνο για GPS δεν νομίζω ότι αξίζει να τα δώσεις για οθόνη. Βάση για το κινητό σου,.καλωδιακι για φόρτιση και είσαι έτοιμος με 15€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου Η συγκεκριμένη διαθέτει πλοήγηση με gps αυτόνομα ή μόνο με android auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα