erikiorai Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Λοιπόν πριν 5 μήνες αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας που πήρα στα Leroy Merlin και η μπαταριά κράτησε 20 λεπτά χρήσης στο Balance Board μετά από 2 Μέρες μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω μπαταριά λιθίου ΑΑ μήπως είναι ασφαλέστερο να φορτιστούν με ασφάλεια γιατί σκεφτικά μπαταριά λιθίου χρησιμοποιούν τα κινητά οπότε μπορεί να πετύχει τι μου προτείνεται; 6
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Θες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες,οι απλές δεν φορτίζονται. 3 λεπτά πριν, erikiorai είπε Λοιπόν πριν 5 μήνες αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας που πήρα στα Leroy Merlin και η μπαταριά κράτησε 20 λεπτά χρήσης στο Balance Board μετά από 2 Μέρες μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω μπαταριά λιθίου ΑΑ μήπως είναι ασφαλέστερο να φορτιστούν με ασφάλεια γιατί σκεφτικά μπαταριά λιθίου χρησιμοποιούν τα κινητά οπότε μπορεί να πετύχει τι μου προτείνεται; Μην παίζεις γιατί μπορεί να σκάσει καμία στα χέρια σου ή να πάρει φωτιά. 1
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Αναφορά σε κείμενο .. αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας ... Wait, what? 9
Joshua21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, erikiorai said: Λοιπόν πριν 5 μήνες αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας που πήρα στα Leroy Merlin και η μπαταριά κράτησε 20 λεπτά χρήσης στο Balance Board μετά από 2 Μέρες μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω μπαταριά λιθίου ΑΑ μήπως είναι ασφαλέστερο να φορτιστούν με ασφάλεια γιατί σκεφτικά μπαταριά λιθίου χρησιμοποιούν τα κινητά οπότε μπορεί να πετύχει τι μου προτείνεται; Οι αλκαλικές μπαταρίες (και όχι μπαταριές, αυτό είναι άλλο) ΔΕΝ φορτίζονται, το γράφουν και πάνω, "may explode or leak if charged". Εγώ σου προτείνω να διαβάζεις τι γράφουν πάνω οι μπαταρίες. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2024 από Joshua21 2
ekrepali Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 41 minutes ago, erikiorai said: Λοιπόν πριν 5 μήνες αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας που πήρα στα Leroy Merlin και η μπαταριά κράτησε 20 λεπτά χρήσης στο Balance Board μετά από 2 Μέρες μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω μπαταριά λιθίου ΑΑ μήπως είναι ασφαλέστερο να φορτιστούν με ασφάλεια γιατί σκεφτικά μπαταριά λιθίου χρησιμοποιούν τα κινητά οπότε μπορεί να πετύχει τι μου προτείνεται; Εδώ θα βρεις λύση στο πρόβλημα σου https://www.skroutz.gr/c/4585/pyrosvestires.html 2 8
csontheline Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Joshua21 said: Οι αλκαλικές μπαταρίες (και όχι μπαταριές, αυτό είναι άλλο) ΔΕΝ φορτίζονται, το γράφουν και πάνω, "may explode or leak if charged". Εγώ σου προτείνω να διαβάζεις τι γράφουν πάνω οι μπαταρίες. Σωστά το έγραψε. Λίγο ακόμα και θα αποδείκνυε τον πραγματικό της εαυτό η μπαταριΑ!! 52 minutes ago, erikiorai said: ...αγόρασα μπαταριά...σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας...μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό.. Επίσης, τώρα που θα τις πετάξεις, ΟΧΙ στα σκουπίδια. Να τις βάλεις σε ένα πλαστικό κουτί να μην τρέχουν να υγρά και να τις πας για ανακύκλωση στους ειδικούς κάδους ΑΦΗΣ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2024 από csontheline 2 3
chrisxkar Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 ισως να φορτίσουν αν τις βάλεις στο φουρνο μικροκυμμάτων με λίγο ΤΝΤ απο δίπλα στο πρόγραμμα για 40 λεπτά να γίνουν και λίγο κρίσπι 5
nvel Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, erikiorai είπε τι μου προτείνεται; να μην σκέφτεσαι 1 4
andreaspA Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 2:11 ΜΜ, NT1G είπε Wait, what? και ομως. Οι αλκαλικες φορτιζουν. Οχι πολλες φορες αλλα φορτιζουν. 2-3-4 φορες ευκολα με καλο φορτιστη. Τις βαζω σε εναν xtar που εχω για τις 21700 3
Glikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 25 λεπτά πριν, andreaspA είπε και ομως. Οι αλκαλικες φορτιζουν. Οχι πολλες φορες αλλα φορτιζουν. 2-3-4 φορες ευκολα με καλο φορτιστη. Τις βαζω σε εναν xtar που εχω για τις 21700 Καθόλου πρακτικό όμως και κυρίως επικίνδυνο διότι ρισκάρεις διαρροή/βλάβη λόγω διαφορετικής χημείας. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι φτηνές έτσι και αλλιώς. 1
gx2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 53 λεπτά πριν, andreaspA είπε και ομως. Οι αλκαλικες φορτιζουν. Οχι πολλες φορες αλλα φορτιζουν. 2-3-4 φορες ευκολα με καλο φορτιστη. Τις βαζω σε εναν xtar που εχω για τις 21700 Ασφάλεια ζωής και πυρός έχεις κάνει; Μπορώ να σου συστήσω έναν καλό ασφαλιστή! 😄😂🤣 10
NT1G Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, andreaspA είπε και ομως. Οι αλκαλικες φορτιζουν. Οχι πολλες φορες αλλα φορτιζουν. 2-3-4 φορες ευκολα με καλο φορτιστη. Τις βαζω σε εναν xtar που εχω για τις 21700 Και να γίνεται αυτό, γιατί να μην πάρεις δηλαδή τις κλασσικές επαναφορτιζόμενες που δεν έχουν κίνδυνο να σκάσουν με τέτοια πειράματα; 2
SaFiS Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 ΜΟΝΟ επαναφορτιζόμενες σε φορτιστές. Αλκαλικές και Λιθίου (π.χ. Energizer) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φορτιστούν, ειδικά οι λιθίου... 1
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 On 07/04/2024 at 15:14, andreaspA said: και ομως. Οι αλκαλικες φορτιζουν. Οχι πολλες φορες αλλα φορτιζουν. 2-3-4 φορες ευκολα με καλο φορτιστη. Τις βαζω σε εναν xtar που εχω για τις 21700 πλεον οι επαναφορτιζομενες ειναι πιο φτηνες και απο αλκαλικες On 04/04/2024 at 13:55, erikiorai said: Λοιπόν πριν 5 μήνες αγόρασα μπαταριά ΑΑ Αλκαλικές της Panasonic και πριν 1 εβδομάδα τελείωσε η μπαταριά σκεφτικά να το φορτίσω με φορτιστή μπαταρίας που πήρα στα Leroy Merlin και η μπαταριά κράτησε 20 λεπτά χρήσης στο Balance Board μετά από 2 Μέρες μια μπαταριά άρχισε να διαρρέει υγρό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω μπαταριά λιθίου ΑΑ μήπως είναι ασφαλέστερο να φορτιστούν με ασφάλεια γιατί σκεφτικά μπαταριά λιθίου χρησιμοποιούν τα κινητά οπότε μπορεί να πετύχει τι μου προτείνεται; μαλλον η λεξη επαναφορτιζομενες δεν σου λεει κατι?οτι μια μπαταρια ειναι λιθιου δεν την κανει επαναφορτιζομενη
andreaspA Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Στις 7/4/2024 στις 6:19 ΜΜ, NT1G είπε Και να γίνεται αυτό, γιατί να μην πάρεις δηλαδή τις κλασσικές επαναφορτιζόμενες που δεν έχουν κίνδυνο να σκάσουν με τέτοια πειράματα; Γιατί είναι 1.2volt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα