gregdel Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Έχει χάσει κανείς άδεια οδήγησης νέου τύπου; Αν ναι έχει βγαλει αντίγραφο; Είναι όπως το πρωτότυπο; Ρωτάω αν έχει νόημα να βγάλουμε αντίγραφο της άδειας (με όλο το κόστος των παραβόλων) ή να αρκεστούμε στο ψηφιακό του govgr wallet (για Ελλάδα μόνο βέβαια)
csontheline Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Είναι μέχρι να σε καλέσουν από το τμήμα για παράνομες ενέργειες που έγιναν από "εσένα" με απόδειξη το δίπλωμα οδήγησης. Μετά θα είναι πάμφθηνη η αλλαγή. 2
gregdel Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 23 ώρες πριν, csontheline είπε Είναι μέχρι να σε καλέσουν από το τμήμα για παράνομες ενέργειες που έγιναν από "εσένα" με απόδειξη το δίπλωμα οδήγησης. Μετά θα είναι πάμφθηνη η αλλαγή. Δε ρώτησα αυτό. Ρώτησα αν το νέο δίπλωμα που βγαίνει είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό. Αν γνωρίζεις μπορείς να απαντήσεις.
csontheline Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 7 minutes ago, gregdel said: Δε ρώτησα αυτό. Ρώτησα αν το νέο δίπλωμα που βγαίνει είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό. Αν γνωρίζεις μπορείς να απαντήσεις. On 04/04/2024 at 12:05, gregdel said: Ρωτάω αν έχει νόημα να βγάλουμε αντίγραφο της άδειας (με όλο το κόστος των παραβόλων) ή να αρκεστούμε στο ψηφιακό του govgr wallet (για Ελλάδα μόνο βέβαια) Είσαι σίγουρος; Όπως και να έχει, εφόσον την έχασες (αυτό συμπεραίνεται από τα γραφόμενά σου), οφείλεις να την αντικαταστήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζει το κράτος ότι η παλιά/χαμένη πρέπει να μην ισχύει. Εφόσον έχεις/είχες νέου τύπου (πλαστική/πιστωτική), αυτού του τύπου θα λάβεις, δεν έχει αλλάξει κάτι. https://road-safety.transport.ec.europa.eu/eu-road-safety-policy/priorities/driving-licence_en -> Since 19 January 2013, all driving licences issued by EU countries have the same look and feel. The licences are printed on a piece of plastic that has the size and shape of a credit card. https://europa.eu/youreurope/citizens/vehicles/driving-licence/driving-licence-exchange-recognition/index_el.htm -> Αν αντικαταστήσετε άδεια παλαιού τύπου, θα σας χορηγηθεί το νέο τυποποιημένο είδος άδειας (πλαστική κάρτα με φωτογραφία, μεγέθους πιστωτικής κάρτας, διαθέσιμη από το 2013).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 12:05 ΜΜ, gregdel είπε Έχει χάσει κανείς άδεια οδήγησης νέου τύπου; Αν ναι έχει βγαλει αντίγραφο; Είναι όπως το πρωτότυπο; Ρωτάω αν έχει νόημα να βγάλουμε αντίγραφο της άδειας (με όλο το κόστος των παραβόλων) ή να αρκεστούμε στο ψηφιακό του govgr wallet (για Ελλάδα μόνο βέβαια) Δεν βγαίνει αντίγραφο, νέο δίπλωμα βγάζεις και το παλιό ακυρώνετε
gregdel Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Δεν βγαίνει αντίγραφο, νέο δίπλωμα βγάζεις και το παλιό ακυρώνετε Έχετε βγάλει και ήταν διαφορετικό; Εννοώ είχατε νέου τύπου και βγάλατε πάλι νέου τύπου το οποίο ήταν διαφορετικό (αριθμός κλπ) από το παλιό; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2024 από gregdel
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, gregdel είπε Έχετε βγάλει και ήταν διαφορετικό; Εννοώ είχατε νέου τύπου και βγάλατε πάλι νέου τύπου το οποίο ήταν διαφορετικό (αριθμός κλπ) από το παλιό; https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/antigrapho-adeias-odegeses-logo-klopes-apoleias
gregdel Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/antigrapho-adeias-odegeses-logo-klopes-apoleias Σωστά. Αυτό είδα και εγώ. Για "αντίγραφο" λέει. Για αυτό ρώτησα εδώ αν κανείς έχει τη συγκεκριμένη εμπειρία... και αν πήρε αντίγραφο του αρχικού ή του έγινε αντικατάσταση με άλλο (διαφορετικό αριθμό κλπ)
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, gregdel είπε Σωστά. Αυτό είδα και εγώ. Για "αντίγραφο" λέει. Για αυτό ρώτησα εδώ αν κανείς έχει τη συγκεκριμένη εμπειρία... και αν πήρε αντίγραφο του αρχικού ή του έγινε αντικατάσταση με άλλο (διαφορετικό αριθμό κλπ) Αφού το έχασες πρέπει να κάνεις την απο πάνω διαδικασία ,λογικά αλλάζει νούμερο αλλά δεν το ξέρω. Δεν μπορείς να έχεις μόνο το wallet.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, gregdel είπε Έχετε βγάλει και ήταν διαφορετικό; Εννοώ είχατε νέου τύπου και βγάλατε πάλι νέου τύπου το οποίο ήταν διαφορετικό (αριθμός κλπ) από το παλιό; Δεν ξέρω γιατί το λένε αντίγραφο, αλλά ναι έρχεται με νέο αριθμό 1
gregdel Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 12 ώρες πριν, Inuyasha είπε Δεν ξέρω γιατί το λένε αντίγραφο, αλλά ναι έρχεται με νέο αριθμό Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ήθελα
xp-user Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Οτι χαθει ειτε ταυτοτητα ειτε διπλωμα ειτε πινακιδες αυτοκινητου βγαινει νεα με ΝΕΑ νουμερα
gregdel Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Στις 6/4/2024 στις 1:15 ΠΜ, Inuyasha είπε Δεν ξέρω γιατί το λένε αντίγραφο, αλλά ναι έρχεται με νέο αριθμό Στις 6/4/2024 στις 5:25 ΜΜ, xp-user είπε Οτι χαθει ειτε ταυτοτητα ειτε διπλωμα ειτε πινακιδες αυτοκινητου βγαινει νεα με ΝΕΑ νουμερα Συγγνώμη που το ξαναρωτάω, αλλά όσο αφορά στο δίπλωμα έχετε ιδία εμπειρία ότι βγαίνει με νέο νούμερο; Κατάφερα μετά από 1 εβδομάδα να πάρω τηλέφωνο στα Διπλώματα στην ΠΚΜ και μου είπαν ότι βγαίνει με ίδιο νούμερο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, gregdel είπε Συγγνώμη που το ξαναρωτάω, αλλά όσο αφορά στο δίπλωμα έχετε ιδία εμπειρία ότι βγαίνει με νέο νούμερο; Κατάφερα μετά από 1 εβδομάδα να πάρω τηλέφωνο στα Διπλώματα στην ΠΚΜ και μου είπαν ότι βγαίνει με ίδιο νούμερο. Εμένα πριν 1 χρόνο και κάτι ήρθε με καινούργιο νούμερο, και είμαι σίγουρος γιατί είχα φωτογραφία από το παλιό 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 18 λεπτά πριν, gregdel είπε Συγγνώμη που το ξαναρωτάω, αλλά όσο αφορά στο δίπλωμα έχετε ιδία εμπειρία ότι βγαίνει με νέο νούμερο; Κατάφερα μετά από 1 εβδομάδα να πάρω τηλέφωνο στα Διπλώματα στην ΠΚΜ και μου είπαν ότι βγαίνει με ίδιο νούμερο. Υπάρχει αριθμός άδειας το 5 που δεν αλλάζει και υπάρχει και το 14 που είναι το νούμερο της κάρτας .Το 14 αλλάζει σε κάθε ανανέωση. https://www.carandmotor.gr/nea/mystikoi-arithmoi-diploma-odigisis-prepei-gnorizeis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα