Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους .. ερώτηση . 
ποτε μια υπόθεση μπαίνει στο αρχείο; Ποτέ ο εισαγγελέας Κρίνει  ότι η συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο ; Είχα κάνει καταγγελία πριν μήνες επδ κάποιος έμπαινε  στο φβ μου και μετά από μήνες  με κάλεσαν από το Α.τ να μου πουν ότι βρέθηκαν κάποια ip που εγινε σύνδεση το φβ μου. Με ρώτησαν αν τα γνωρίζω τα ονοματα που βρέθηκαν οι ip.Να πω εδώ ότι τα άτομα αυτά είναι γνωστοί μου κ κάποιοι συγγενείς μου(έχω επισκεφτεί τα σπίτια τους κ έχω συνδεθεί στο Ίντερνετ τους)  στην ουσία τα άτομα αυτά είναι σαν «ύποπτοι» αλλά πως θα βρουμε ποιος μπήκε στο φβ μου;  Ο αστυνομικός είπε οτι κατά πάσα πιθανότητα να Μπει στο αρχείο η υπόθεση  Γτ δεν έχω Ισχυρές Αποδείξεις .. ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Louloudi23 είπε

ποτε μια υπόθεση μπαίνει στο αρχείο; Ποτέ ο εισαγγελέας Κρίνει  ότι η συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο

Όταν είναι αβάσιμη στην ουσία της ή ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης. Όπως δηλαδή η δικιά σου.

Δημοσ.

Ελπίζω ότι έχεις αλλάξει κωδικούς κλπ.Με το να συνδεθείς απλά με το δίκτυο τους δεν μπορούν να μπουν και στον λογαριασμό σου.Μήπως μπηκες απο δικιά τους συσκευή και έμειναν τα συνθηματικά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όταν είναι αβάσιμη στην ουσία της ή ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης. Όπως δηλαδή η δικιά σου.

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι αλλά αυτό το είπε ο αστυνομικός που πήγα για την κατάθεση ξανά πριν κάτι μέρες … το θέμα είναι ο εισαγγελέας … δεν μπορούν να δουν από πιο κινητό μπήκαν ; Πέρα από τις ip που ΔΕν μου λέει κάτι αυτό …

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελπίζω ότι έχεις αλλάξει κωδικούς κλπ.Με το να συνδεθείς απλά με το δίκτυο τους δεν μπορούν να μπουν και στον λογαριασμό σου.Μήπως μπηκες απο δικιά τους συσκευή και έμειναν τα συνθηματικά;

Το έχω κλείσει εκείνο το προφίλ .. όχι δεν έχω μπει .. μόνο διχνει συνδέσεις του φβ μου στα ip τους . Και είναι άτομα που γνωρίζω κ συγγενείς μου … δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Louloudi23 είπε

Ναι αλλά αυτό το είπε ο αστυνομικός που πήγα για την κατάθεση ξανά πριν κάτι μέρες … το θέμα είναι ο εισαγγελέας … δεν μπορούν να δουν από πιο κινητό μπήκαν ; Πέρα από τις ip που ΔΕν μου λέει κάτι αυτό …

Το έχω κλείσει εκείνο το προφίλ .. όχι δεν έχω μπει .. μόνο διχνει συνδέσεις του φβ μου στα ip τους . Και είναι άτομα που γνωρίζω κ συγγενείς μου … δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο ; 

Αλλαξες κωδικό;Κλείσει εννοείς διαγραφή;

Ζήτα τους τον λόγο που το έκαναν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Louloudi23 είπε

Με ρώτησαν αν τα γνωρίζω τα ονοματα που βρέθηκαν οι ip.Να πω εδώ ότι τα άτομα αυτά είναι γνωστοί μου κ κάποιοι συγγενείς μου(έχω επισκεφτεί τα σπίτια τους κ έχω συνδεθεί στο Ίντερνετ τους)  στην ουσία τα άτομα αυτά είναι σαν «ύποπτοι» αλλά πως θα βρουμε ποιος μπήκε στο φβ μου;

25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μήπως μπηκες απο δικιά τους συσκευή και έμειναν τα συνθηματικά;

Η ΙΡ με την οποία βγαίνουμε στο διαδίκτυο είναι η δημόσια ΙΡ του Router με τον οποίο συνδεόμαστε και είναι κοινή για όλες τις συσκευές που συνδέονται σε αυτόν. Άρα μπορεί η σύνδεση να έγινε από των γνωστών, φίλων ή συγγενών σου, αλλά ήταν η δική σου συσκευή που συνδέθηκε στο facebook.

Οπότε δεν είναι ύποπτοι και είμαι1000% βέβαιος ότι κανείς τους δεν έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να κάνει καταγραφή των δεδομένων σου κατά την χρήση του δικτύου τους, ώστε να πάρουν πρόσβαση στον λογαριασμό σου.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Η ΙΡ με την οποία βγαίνουμε στο διαδίκτυο είναι η δημόσια ΙΡ του Router με τον οποίο συνδεόμαστε και είναι κοινή για όλες τις συσκευές που συνδέονται σε αυτόν. Άρα μπορεί η σύνδεση να έγινε από των γνωστών, φίλων ή συγγενών σου, αλλά ήταν η δική σου συσκευή που συνδέθηκε στο facebook.

Οπότε δεν είναι ύποπτοι και είμαι1000% βέβαιος ότι κανείς τους δεν έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να κάνει καταγραφή των δεδομένων σου κατά την χρήση του δικτύου τους, ώστε να πάρουν πρόσβαση στον λογαριασμό σου.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο σου … άπλα ο αστυνομικός μου είπε ότι τα άτομα αυτά θεωρούνται «ύποπτα» μόνο κ μόνο για τον λογο ότι στο φβ μου μετά από ελενχο φάνηκε η IP τους .. αλλά απορία το έχω ο εισαγγελέας δεν μπορεί να προχωρήσει ; Δεν είπε με βεβαιότητα ότι θα μπει αρχείο αλλά ήταν αρκετά σίγουρο,για τον λογο ότι του είπα ότι γνωρίζω τα άτομα κ έχουμε επαφές ..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Louloudi23 είπε

αλλά απορία το έχω ο εισαγγελέας δεν μπορεί να προχωρήσει ;

Πήγαινε στην εισαγγελία μαζί με το δικηγόρο σου να υποβάλλεις έγκληση.

Δημοσ.
1 hour ago, Louloudi23 said:

.Να πω εδώ ότι τα άτομα αυτά είναι γνωστοί μου κ κάποιοι συγγενείς μου(έχω επισκεφτεί τα σπίτια τους κ έχω συνδεθεί στο Ίντερνετ τους)  

Αφού έχεις πάει στα σπίτια τους κι έχεις συνδεθεί στο internet τους, πώς θα αποδείξεις ότι τα login τα έκαναν εκείνοι και όχι εσύ ο ίδιος;

Δημοσ.

Έτσι πως τα διαβάζω το πιο πιθανό είναι ο ts να έκανε κάτι από το fb, (το οποιο διωκεται) και να είπε ότι δεν το έκανε αυτός και να στοχοποιησε και άλλους που είχανε πρόσβαση στο προφίλ του, να χάθηκε η μπάλα από την έρευνα και γι αυτό να είπε ο αστυνομικός ότι μάλλον θα την στείλει αρχείο ο εισαγγελέας.

Αυτή τη σκέψη κάνω εγώ χωρίς να θέλω να προσβάλω τον ts!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Πήγαινε στην εισαγγελία μαζί με το δικηγόρο σου να υποβάλλεις έγκληση.

Τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση ; Τι ριναι η έγκληση 

59 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αφού έχεις πάει στα σπίτια τους κι έχεις συνδεθεί στο internet τους, πώς θα αποδείξεις ότι τα login τα έκαναν εκείνοι και όχι εσύ ο ίδιος;

Αυτό δεν μπορεί να το δει ο εισαγγελέας ; Το μόνο που βρήκαν είναι τα IP που συνδέθηκαν στο φβ μου … 

Η αλήθεια είναι ότι κάποιον έχω ύποπτο αλλά πως θα το αποδείξω ; Ενώ βρήκαν τόσες IP στο φβ μου από αρκετά άτομα όπως είπα … 

Τι άλλο θα μπορεί να γίνει ; Θα κλείσει πιστεύετε η υπόθεση ; 

Δημοσ.
9 minutes ago, Louloudi23 said:

Αυτό δεν μπορεί να το δει ο εισαγγελέας ; Το μόνο που βρήκαν είναι τα IP που συνδέθηκαν στο φβ μου … 

Το πιο πιθανό είναι να συνδέεται το κινητό σου αυτόματα όπου βρίσκει ξεκλείδωτο wifi (ή κλειδωμένο wifi όπου έχεις καταχωρήσει τον κωδικό), και το facebook app να έχει κάποια ρύθμιση που να ελέγχει για νέα μηνύματα ανά τακτά διαστήματα. Κι όπου πας, νομίζεις μετά ότι σε χακάρουν.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Louloudi23 είπε

Τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση

Θα μπει στο αρχείο.

14 λεπτά πριν, Louloudi23 είπε

Τι ριναι η έγκληση

Η μήνυση

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...