fotandreao Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Καλημέρα σας. Προκαταβολικά σας γράφω ότι έχω ρωτήσει την λογίστρια μου, τους τεχνικούς της ταμειακής και την επιχείρηση που μου προμήθευσε το λογισμικό(viva) για κατεύθυνση και όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ανοίγω αυτό το νήμα μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό. Έχω eshop (αποκλειστικά) το οποίο λειτουργεί με epos της εθνικής και ταμειακή μηχανή. Ενημερώθηκα ότι είμαι υποχρεωμένος να έχω και "φυσικό" pos ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσω ποτέ (όπως και θα γίνει). Για να μην κάνω αυτό το περιττό έξοδο, πήγα στην λύση του mobile pos το οποίο λειτουργεί άρτια. Την αναβάθμιση της ταμειακής την έχω κάνει εδώ και μήνες. Τώρα ερχόμαστε στα δύσκολα. Εδώ και ένα τρίμηνο περίπου είμαι στο περίμενε σχετικά με το αν υπάρχει τρόπος να γίνει διασύνδεση της ταμειακής μου με την εφαρμογή. Μόλις χτες ενημερώθηκα ότι το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη ταμειακή να μην υποστηρίζει σύνδεση με softpos. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποια είναι η πιο οικονομική λύση για να μην έχω θέμα με πρόστιμο κτλ.( Περιττό να πω ότι η ΑΑΔΕ με έχει βομβαρδίσει στα email); Υπενθυμίζω ότι είναι ένα εργαλείο εντελώς άχρηστο για εμάς το pos. Μπορώ να αποφύγω την αλλαγή ταμειακής; Αν υπάρχει κάποια ανάλογη εμπειρία θα το εκτιμούσα αν μου την αναφέρατε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις