Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Είθισται όταν κάποιος έχει οφειλές προςτο Δημόσιο να του κλειδώνουν τους λογαριασμούς, pos κλπ

Έχοντας μια νέα επιχείρηση, θέλω να έχω τακτοποιημένους, προσωπικό, συνεργάτες, προμηθευτές κλπ και αν κάποιες οφειλές προκύψουν να είναι μόνο προς το Δημόσιο (εφορία κλπ)

Επειδή αν υπάρχουν οφειλές (χωρίς να είναι στανταρ το ποσό) οι λογαριασμοί κλειδώνονται, και μετά είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις, η viva wallet σε καλύπτει σε αυτό δεδομένου οτι δεν είναι τράπεζα;

Αν ξέρει κάποιος ας πει 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Camelord είπε

Καλημέρα σε όλους

Είθισται όταν κάποιος έχει οφειλές προςτο Δημόσιο να του κλειδώνουν τους λογαριασμούς, pos κλπ

Έχοντας μια νέα επιχείρηση, θέλω να έχω τακτοποιημένους, προσωπικό, συνεργάτες, προμηθευτές κλπ και αν κάποιες οφειλές προκύψουν να είναι μόνο προς το Δημόσιο (εφορία κλπ)

Επειδή αν υπάρχουν οφειλές (χωρίς να είναι στανταρ το ποσό) οι λογαριασμοί κλειδώνονται, και μετά είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις, η viva wallet σε καλύπτει σε αυτό δεδομένου οτι δεν είναι τράπεζα;

Αν ξέρει κάποιος ας πει 

https://help.vivawallet.com/el/articles/5165135-μπορώ-να-δηλώσω-ως-ακατάσχετο-τον-επαγγελματικό-viva-com-λογαριασμό-μου

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Camelord said:

Καλημέρα σε όλους

Αν ξέρει κάποιος ας πει 

Σε "προστατεύει" όσο και ένας λογαριασμός σε οποιαδήποτε τράπεζα αν τον δηλώσεις ακατάσχετο. Δλδ 1,25χιλ ευρώ το μήνα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μεταφέρω ενημέρωση που ξεκίνησε από το νήμα της διασύνδεσης αλλά αφορά κυρίως τη viva και πιο συγκεκριμένα τιμολογιακές αλλαγές που ανακοίνωσε στη ζούλα (στην ουσία ακυρώνοντας τη δυνατότητα δωρεάν pos χωρίς συνδρομές)

Έχει ενημερωθεί η σελίδα τους με το Pricing. https://www.viva.com/el-gr/pricing?_gl=1*1u7n393*_ga*MTIwNzg3MTU3MS4xNzEyNTAzNzE1*_ga_MV5MJ2V3SZ*MTcxNzQ4OTUxNS44LjAuMTcxNzQ4OTUxNS42MC4wLjA.

Αναφέρει πλάνα πληρωμών και υποστήριξης με μηνιαία χρέωση για κάθε viva account, που ξεκινάει από 4,99€ το μήνα (μάλλον ακολουθούν το χορό των μηνιαίων συνδρομών που ξεκίνησαν συστημικές τράπεζες).

Επίσης να αναφέρω ότι μίλησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση της viva με λίγα λόγια δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Τη μια μου έλεγαν ότι αυτά που βλέπω στον τιμοκατάλογο ισχύουν μόνο για νέους πελάτες, την άλλη ότι ισχύουν για όλους.

Επίσης μου αναφέρθηκε προφορικά χωρίς να υπάρχει δημοσιευμένο κάπου στο site τους το εξής: Από 1 Ιουλίου το iban κάθε λογαριασμού δεν θα μπορεί να λαμβάνει εισερχόμενα εμβάσματα εκτός εάν ενεργοποιήσεις μία συνδρομή 10€ το μήνα. Αυτό είναι άσχετο με το προαναφερθέν.

Από κει που τα είχαμε δωρεάν θα πληρώνουμε 15€ το μήνα τσάμπα και βερεσε καθώς δε χρησιμοποιώ ποτέ pos.

Από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν να στείλω μεηλ για να διευκρινίσουν τι ακριβώς ισχύει, όπως και έκανα.

Τραγική η βιβα πάντως. Μου είχαν κάνει και άλλη φορά λαδιά, δηλαδή άλλαζαν όρους χωρίς να ενημερώσουν, αλλά αυτή τη φορά η προχειρότητα ξεπερνάει κάθε όριο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@gpapas640 επειδή δεν βρήκα άλλο νήμα, βρήκες άκρη τι γίνεται με viva;

Εγώ έχω προσωπικό που δεν χρησιμοποιώ και επαγγελματικό , που επίσης δεν χρησιμοποιώ ποτέ αλλά πρέπει να υπάρχει και έχω συνδέσει και virtual pos στο κινητό. 

Από ότι κατάλαβα πλέον θα πληρώνω συνδρομή σίγουρα 5€ τον μήνα αλλά δεν καταλαβαίνω για εκείνο το iban που λέει για τον προσωπικό λογαριασμό. 

Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι θα πληρώνουμε 10€ για έχουμε ΙΒΑΝ ώστε να δεχόμαστε εμβάσματα συν άλλα 5€ για να έχουμε POS (τα POS προφανώς μόνο για τους επαγγελματικούς). Μπες στο site τους και κάνε απενεργοποίηση του ΙΒΑΝ αφού δεν το χρησιμοποιείς και μίλα με το chat πριν την 1η Αυγούστου για να σου κλείσουν τον επαγγελματικό. Μετά την 1/8 χρεώνεται 5€ και η υποστήριξη, οπότε κάνε το τώρα. Ή αν δεν θες να κλείσεις τον επαγγελματικό, υπάρχει στο μενού δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το POS, εκτός από το IBAN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...