niodadd Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Προσπαθώ να συνδέσω το xiaomi 4a router με το speedport plus 2 της cosmote αλλα δεν συνδέετε αυτόματα μου βγάζει : please enter the account name and password provided by your broadband provider. Θέλει username καί password δεν μπορει να πάρει με το DHCP αυτόματα την ip....Θέλει κάποια ρύθμιση το speedport plus 2;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Προφανώς ο WIzard του Xiaomi επιχειρεί να κάνει PPP connection, γι'αυτό ζητάει στοιχεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, γιατί έχω περάσει OpenWRT στο δικό μου, αλλά δοκίμασε να βάλεις άκυρα στοιχεία, να ξεμπερδέψεις με τον Wizard και μετά να πειράξεις το configuration. Το uplink σου πρέπει να είναι κανονικό ethernet, κι όχι PPP. Υπόψιν ότι το υποδίκτυο που θα είναι ό,τι συνδέσεις στο Xiaomi θα είναι άλλο από αυτό που δίνει το Speedport.
niodadd Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Σε βίντεο οδηγούς πού έχω δεί μόλις επιλέξουν χώρα καί προχωρούν στο παρακάτω βήμα σε εκείνους γράφει: current mode has been detected as set to retrieve IP automatically (DHCP) εμένα γράφει τό παραπάνω....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 OK, αν βάλεις στην τύχη στοιχεία και προχωρήσεις τον οδηγό μέχρι τέλους, μετά δεν μπορείς να κάνεις παραμετροποίηση χωρίς τη χρήση του οδηγού;
niodadd Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Θά τό δοκιμάσω μόλις γυρίσω από τήν δουλειά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα