CorsarioJoao Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Ok , γυρω στα 200ε δηλαδή, λογική τιμή, οκ θα το ψάξω, Thanks! Ίσως αξίζει να βαλεις στις επιλογές και αυτά τα δυο https://www.bestprice.gr/item/2159196610/samsung-galaxy-m34-5g-6gb-128gb.html Και https://www.bestprice.gr/item/2159344056/xiaomi-redmi-note-13-5g-8gb-256gb.html?qo=redmi+note+13+5g&from=cat Επεξ/σία 5 Απριλίου από CorsarioJoao 1
AeonBeliever Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 04/04/2024 at 00:28, fadomduck said: Καλησπέρα! Θα ήθελα προτάσεις για κινητό μικρομεσαίας κατηγορίας. Καταρχάς σε ποιά εταιρία να κινηθώ; Είμαι ήδη κάτοχος SAMSUNG Α52S και κάνω έρευνα αγοράς για την γυναίκα μου. 200 με 300 ευρώ το διαθέσιμο ποσό. Καλησπέρα, και εγώ έψαχνα μέχρι προσφάτως κινητό από 200 μέχρι 250 ευρώ και κατέληξα στο Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight Black. Στο Skroutz αυτή την στιγμή είναι στα 280 ευρώ. Δεν σου αναφέρω μαγαζιά όπως το JMCtech γιατί δεν ψωνίζω από μαγαζιά με τετοιες νοοτροπίες. Το κινητό είναι 5G, έχει NFC, φορτιστή 67W έχει μέσα όπως και θήκη η οποία είναι καλής ποιότητας, αρκετά καλή μπαταρία, πολύ ωραία οθόνη και φωτεινότητα, ο επεξεργαστής Snapdragon 7 2ης γενιάς πολύ γρήγορος κτλ. Μπορείς να διαβάσεις και τις κριτικές του και τα πλήρη χαρακτηριστικά του εκεί μέσα, εγώ μέχρι στιγμής το έχω 3 εβδομάδες, με νορμάλ χρήση και είμαι μια χαρά. Το είχα στο μάτι καιρό αφού το σύγκρινα με άλλα αντίστοιχης κατηγορίας , είδα και καναδυό video reviews. Επεξ/σία 5 Απριλίου από AeonBeliever
Donalhioy Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 16 ώρες πριν, Miatakias είπε ένα all around κινητό θέλω με stock android με μεγάλη μπαταρία και όσο το δυνατόν πιο γρήγορο σε εφαρμογες , σερφαρισμα κτλ.. σαν ιος εχει επεκταθει αυτη η ιστορια με την φραση "stock android" συνηθως απο ατομα που δεν καταλαβαινουν ακριβως τι σημαινει τεσπα για γρηγορο σε εφαρμογες θελεις καλο soc για σερφαρισμα θελεις ram + 5g (ταχυτητα ραμ, οχι μεγεθος) στο budget ισως το καλυτερο να ειναι το poco x6 2
Miatakias Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λοιπον βλεπω το XIAOMI Redmi Note 13 Pro Dual 5G 8GB/ 256GB https://www.skroutz.gr/s/48954818/Xiaomi-Redmi-Note-13-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Midnight-Black.html#specs εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω με καλυτερο επεηεργαστη απ τα παραπανω στα 220ε απο jmc.. Ξεπερναει το budget μου βεβαια + οτι τα xiaomi δεν εχουν stock android , βεβαια redmi note 4 εχω τοσα χρονια και το εχω συνηισει , εχει αρκετες διαφιμησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει θα τις εξαλειψω , φανταζομαι υπαρχουν ειτε εφαρμογες ειτε τροποι να το βελτιονεις Mετα το Poco x6 υπαρχει απο το ιδιο μαγαζι στα 198ε με 8gb ram και με 12gb 205ε , εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το note 13 pro αλλα υστερει σε αναυλιση καμερας , θα ριξω μια πιο ανλυτικη ματια στα χαρακτηριστικα τους.. Αυτο που μ αρεσει ειναι οτι υποστηριζουν 67w φορτιση και πρεπει να φορτιζει πααρα πολυ γρηγορα Και μετα στα 165ε το Moto G84 , σαν πιο φθηνη επιλογη , επειδη δεν το βιαζομαι πολυ γιατι ακομα φορτιζει και ειναι λειτουργικο το redmi note 4 που εχω ισως περειμενω μια καλυτερη τιμη για ενα απ τα 2 Xiaomi Κατι ασχετο , απο εχτες η εφαρμογη για android του insomnia κρασαρει οταν την ανοιγω , εχει καποιος το ιδιο προβλημα? Επεξ/σία 5 Απριλίου από Miatakias
Donalhioy Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόλις τώρα, Miatakias είπε οτι τα xiaomi δεν εχουν stock android , εδω ουτε τα google pixel που ειναι ιδια εταιρια δεν εχουν stock android
Miatakias Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Donalhioy είπε εδω ουτε τα google pixel που ειναι ιδια εταιρια δεν εχουν stock android Ok επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, απλα καταλαβα οτι τα xiaomi εχουν πειραγμενο android με πολλες διαφιμησεις , περριτες εφαρμογες που κανουν το κινητο πιο αργο/δυλειτουργικο , αυτο ισχυει και για αλλες εταιριες ? πχ Motorola, OnePlus , Realme κτλ? Αν παρει καποιος Xiaomi υπαρχεουν ειτε εφαρμογες ειτε τροποι να τα σβησεις/εξαλειψεις ευκολα για να ειναι πιο κοντα σε στοκ android?
Fatu Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Τα Xiaomi δεν είναι όπως παλιά. Μπορείς να σβήσεις πολλά πράγματα, δεν θα φτάσεις όμως σε σημείο stock android, που βέβαια και αυτό δεν πρέπει να το θεοποιήσουμε. To stock android έχει τις ελλέιψεις που έχει ένα πιο "γυμνό" λειτουργικό. Το θέμα είναι να πάρει κάποιος το κινητό ανάλογα με τις ανάγκες του, τοον χρόνο που θέλει να διαθέσει και τις γνώσεις του. Νομίζω για τις ανάγκες σου, είναι μια χαρά το xiaomi. Δεν έχει καμία σχέση πλέον με το redmi note 4 που είχες. 1 1
getty Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, Fatu είπε To stock android έχει τις ελλέιψεις που έχει ένα πιο "γυμνό" λειτουργικό Ακριβώς αυτό!
Donalhioy Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, Miatakias είπε ? πχ Motorola, OnePlus , Realme κτλ? Αν παρει καποιος Xiaomi υπαρχεουν ειτε εφαρμογες ειτε τροποι να τα σβησεις/εξαλειψεις ευκολα για να ειναι πιο κοντα σε στοκ android? αν googlaρεις bloatware list για realme ή αλλη μαρκα τοτε θα τα δεις κιολας υπαρχουν αρχεια που σβηνονται "π.χ το netflix ειναι προεγκατεστημενο ή facebook ή τιποτα τυχαια παιχνιδια" αυτα σβηνονται καποια αλλα οχι... π.χ το double tap ειναι εφαρμογη, οπως τα wallpaper, file manager, cloud servise, notifications ειναι bloatware, αλλα για τα σβησεις απλα ισως να μην γινεται 1
tsimisdel Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Ok επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, απλα καταλαβα οτι τα xiaomi εχουν πειραγμενο android με πολλες διαφιμησεις , περριτες εφαρμογες που κανουν το κινητο πιο αργο/δυλειτουργικο , αυτο ισχυει και για αλλες εταιριες ? πχ Motorola, OnePlus , Realme κτλ? Αν παρει καποιος Xiaomi υπαρχεουν ειτε εφαρμογες ειτε τροποι να τα σβησεις/εξαλειψεις ευκολα για να ειναι πιο κοντα σε στοκ android? Λοιπόν, σε Xiaomi, πολλοί αναφέρονται στο ότι είναι φορτωμένα με διαφημίσεις και περιττές εφαρμογές ενώ παρά πολύ απλά, είναι κάτι που λύνεται, κλείνουν οι διαφημίσεις και οι περιττές εφαρμογές διαγράφονται πανεύκολα, είναι υπόθεση λίγων λεπτών να γίνει, δεν είναι πυρηνική φυσική, δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα επ'αυτου. Το HyperOS δεν έχει διαφημίσεις όπως λένε, επειδή όμως τις είχα κλείσει με το που πήρα τη συσκευή (Redmi Note 13 Pro Plus), είχα αρχικά MIUI και μετά πήρα την αναβάθμιση και είχα διαγράψει bloatware, επομένως, δεν ξέρω αν όντως στο HyperOS ισχύει αυτό. Όσον αφορά τις άλλες εταιρείες που ρωτάς, μέσες άκρες η κάθε εταιρεία έχει κάνει τις παραμετροποιήσεις της, έχει βάλει το δικό της skin, πιο κοντά σε αίσθηση stock Android είναι οι OnePlus, Realme, Motorola με τη Motorola να έχει την πιο γυμνή εκδοχή του λογισμικού συγκριτικά με τις άλλες εταιρείες. Για να καταλαβαίνουμε τι εστί stock android, είναι εκδοχή του λογισμικού η οποία δεν έχει πολλά περιττά πράγματα, λογικό να μην τρώει σκαλώματα η συσκευή, είναι πιο ελαφρύ το λογισμικό εφόσον έχει τα βασικά και μόνο. Motorola πχ δεν την επέλεξα επειδή μου φάνηκε πολύ γυμνό σε αίσθηση το λογισμικό. Το stock android, είναι καλύτερο για τις οικονομικές συσκευές οι οποίες λογω χαρακτηριστικών, δυσκολεύονται με ένα πιο βαρύ λογισμικό, το οποίο δεν έχει και τόσο θέμα σε ισχυρότερες συσκευές επομένως, στα φθηνά, αποφεύγεις Xiaomi & Samsung, επειδή οι εκδοχές τους στο λογισμικό, είναι οι πιο "φορτωμένες" και σε φθηνές συσκευές, θα υπάρχει θέμα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα