Vorpal Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Μου πέρασαν καλώδια στο σπίτι κτλ. και μου έφεραν module που αρχικά πάτησαν πάνω το Huawei και είχα internet έτσι (850mb έπιανα..) μετά μου έστειλαν το Fritz χωρίς καμία ειδοποίηση και ενημέρωση για το τι ακριβώς θα κάνουν, την διαδικασία κτλ. Το έβαλα εγώ από μόνος μου και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το Power/Fiber, το WLAN είναι πράσινο αλλά όταν συνδεθώ δεν έχω internet. Διάβασα τις οδηγίες προσπάθησα να μπω στη σελίδα του router και τρώω error. Τελικά χρειάζεται να έρθει τεχνικός η μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος? Έχω πληρώσει ένα σκασμό λεφτά στα τηλέφωνα και κανείς δεν με έχει πάρει πίσω για να με ενημερώσει.
Λύση bezoss Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Λύση Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Χρειάζεται τεχνικός για να δηλώσει το serial number του fritzbox ώστε να σου ανοίξει τη πρόσβαση δεν είναι plug and play.
Vorpal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Στις 5/4/2024 στις 12:38 ΜΜ, bezoss είπε Χρειάζεται τεχνικός για να δηλώσει το serial number του fritzbox ώστε να σου ανοίξει τη πρόσβαση δεν είναι plug and play. Ευχαριστώ! Η γυναίκα μου έχει θέμα, κατεσταλμένο ανοσοποιητικό κτλ. είναι απαραίτητο να μπει μέσα στο σπίτι πάλι να πάει στο σημείο που είναι συνδεδεμένο το router η μπορώ να του το φέρω στην είσοδο του σπιτιού και να το σκαναρει επί τόπου? Ξέρω είναι λίγο περίεργη ερώτηση και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τεχνικό να ρωτήσω, με έχουν αφήσει ξεκρέμαστο. Επίσης, μελόντικα αν αγοράσω εγώ κάποιο άλλο router πρέπει να γίνει το ίδιο ή το registration παίζει μόνο για router cosmote?
bezoss Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Λογικά πρέπει να σου κλείσουν ραντεβού...την ημέρα του ραντεβού θα σε καλέσουν λογικά πάλι για την ώρα που θα έρθουν. Μπορείς να δώσεις και τηλεφωνικά το Serial number (ή να το στείλεις με viber πχ στον μηχανικό) ή όπως λες και στην είσοδο του σπιτιού Πες του απλά ότι για χ ψ λόγο, λόγους υγείας δεν μπορεί να μπει και θα στο φτιάξει έτσι. απλα εσύ μετά θα κάνεις την σύνδεση (που οκ είναι απλή) Περαστικά στη σύζυγο! 1
Vorpal Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Όλα καλά, το φτιάξαμε. Το μόνο θέμα είναι το τραγικά κακό wifi, δίπλα είσαι και πιάνει 30-50mb.
bezoss Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 35 minutes ago, Vorpal said: Όλα καλά, το φτιάξαμε. Το μόνο θέμα είναι το τραγικά κακό wifi, δίπλα είσαι και πιάνει 30-50mb. Με τι συσκευή τα πιάνεις αυτά?
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 5 hours ago, Vorpal said: Όλα καλά, το φτιάξαμε. Το μόνο θέμα είναι το τραγικά κακό wifi, δίπλα είσαι και πιάνει 30-50mb. αν εισαι στα 2.4 ghz τοτε αναμενομενο.πρεπει να συνδεθεις στα 5 ghz
Vorpal Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 23 ώρες πριν, bezoss είπε Με τι συσκευή τα πιάνεις αυτά? Fritzbox 5530. Θα δοκιμάσω και 5ghz, αλλά τότε δεν θα πιάνει ούτε στη κουζίνα.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 On 11/04/2024 at 16:22, Vorpal said: Fritzbox 5530. Θα δοκιμάσω και 5ghz, αλλά τότε δεν θα πιάνει ούτε στη κουζίνα. τα 5ghz παιζουν πιο γρηγορα αλλα μικροτερη αποσταση.τα 2,4 ghz πιο αργα αλλα μεγαλυτερη αποσταση.μετα πας σε repeater αν θες να καλυψεις μεγαλυτερο χωρο οπως εκανα και εγω εδω στο σπιτι.δεν ειναι μεγαλο το σπιτι αλλα υπαρχουν αρκετα εμποδια για να φτασει στο μεσα δωματιο οποτε και εβαλα repeater. (5ghz repeater)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα