George! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, iced είπε Ε θα ανεβαινε καποια στιγμη, ολοι το ξεραμε, απλα τωρα ηρθε η στιγμη. Ούτε το ξέραμε ούτε το περιμέναμε. Αυτό που περιμέναμε(και έγινε) είναι ότι το 1€ θα γίνει 2€, επειδή από την αρχή το 1€ το παρουσίαζαν ως promo.
iced Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, George! είπε Ούτε το ξέραμε ούτε το περιμέναμε. Αυτό που περιμέναμε(και έγινε) είναι ότι το 1€ θα γίνει 2€, επειδή από την αρχή το 1€ το παρουσίαζαν ως promo. Δλδ απο την μια εχεις αργοκινητες, ανοργανοτες και πανακριβες κουριερ που θελουν 7+ ευρω για ενα μικρο δεμα και περιμενες να μεινει στο 2€ η πιο εξυπνη και αρκετα γρηγορη;;;;; Ειναι δυνατον;;;; Να ελπίσουμε μην εξαγοραστεί από κανέναν άλλον και ακριβύνει κι άλλο Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2024 από iced 2
Dronegreece Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, skar1983 είπε Δεν έχω εμπειρία για Κύπρο αλλά στην Ελλάδα είναι ο,τι καλύτερο Κοίτα για να καταλάβεις για τι τρομερή υπηρεσία παρέχουν Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά έχουν περάσει 10 ημέρες και ακόμα περιμένω
korakios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Στις 25/4/2024 στις 8:43 ΜΜ, korakios είπε όχι oftopic , τρέχει νήμα στο μπλα-μπλα , εδώ μόνο προσφορές/κουπόνια
Dronegreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Στις 14/8/2024 στις 8:09 ΜΜ, Dronegreece είπε Κοίτα για να καταλάβεις για τι τρομερή υπηρεσία παρέχουν Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά έχουν περάσει 10 ημέρες και ακόμα περιμένω ΠΡΟΣΟΧΉ σε όλους. Το δέμα μου χάθηκε και η αποζημίωση είναι 100€ Μέσα είχε κινητό πολλαπλάσιας αξίας οπότε μακρυά από αυτούς παιδιά. Καλύτερα λίγο πιο ακριβά και με τις γνωστές εταιρίες. Μου έγινε μάθημα με το ανάλογο κόστος Για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου δέματος καταβάλλεται ανώτατη αποζημίωση 100€ και επιστροφή του καταβληθέντος ταχυδρομικού τέλους για τη συγκεκριμένη αποστολή. 2
ObeyWario! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dronegreece είπε Το δέμα μου χάθηκε και η αποζημίωση είναι 100€ Μέσα είχε κινητό πολλαπλάσιας αξίας οπότε μακρυά από αυτούς παιδιά. Απο ιδιώτη ήταν το κινητό; Γιατί απο μαγαζί θα βρεις άκρη πιστεύω Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από ObeyWario!
Dronegreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Απο ιδιώτη ήταν το κινητό; Γιατί απο μαγαζί θα βρεις άκρη πιστεύω Από ιδιώτη φίλο. Δυστυχώς με το box δεν θα βγει άκρη. Μακρυά λοιπόν από διακίνηση δεμάτων μεταξύ ιδιωτών Για το temu καλό είναι το box και μέχρι εκεί. Φαντάζει φθηνό αλλά όταν θα γίνει το κακό η ζημιά εινσι τεράστια 1
iced Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dronegreece είπε Από ιδιώτη φίλο. Δυστυχώς με το box δεν θα βγει άκρη. Μακρυά λοιπόν από διακίνηση δεμάτων μεταξύ ιδιωτών Για το temu καλό είναι το box και μέχρι εκεί. Φαντάζει φθηνό αλλά όταν θα γίνει το κακό η ζημιά εινσι τεράστια Κρίμα πραγματικά. Τι αποζημίωση θα είχες αν ήτανε με ACS παράδειγμα; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από iced 1 1
xameleon7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, iced είπε Κρίμα πραγματικά. Τι αποζημίωση θα είχες αν ήτανε με ACS παράδειγμα; Επειδή το έπαθα πρόσφατα με την ελτα κουριερ ισχύει το ίδιο καθεστώς και δεν ορίζετε από την εταιρία αλλά από την ΕΕΤΤ 1 1
gramacar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Στις 14/8/2024 στις 7:18 ΜΜ, iced είπε Να ελπίσουμε μην εξαγοραστεί από κανέναν άλλον και ακριβύνει κι άλλο Φοβάμαι ότι θα γίνει και αυτό σιγά σιγά όπως έγινε και με το skroutz plus 1 1
safridia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Εμενα καταφεραν και μου εχασαν σφραγισμενο παιχνιδι PS4 και μου ζητησαν φωτογραφια τι ειχε μεσα και εαν εχω φωτογραφια το δεμα, τα ειχα ολα αυτα ευτηχως, μετα απο μια εβδομαδα που τελικα δεν το βρηκαν (καποιος το καβατζωσε ξεκαθαρα) μου ζητησαν καποιο αποδεικτικο της τιμη του, εκεινη την εποχη το ειχε προσφορα το Public, με την ιδια προσφορα το ειχα παρει και εγω και οντως μου πιστωσαν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα το ποσο, μου γυρισαν και το ποσο της αποστολης που ειχα πληρωσει. Ειχε τρελαθει ο αλλος που το ειχε αγορασει, του ελεγα οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε οτι σιγουρα το εχουν χασει για να του επιστρεψω τα χρηματα, γιατι μπορει να το βρισκαν και να καναν αποστολη, του τα γυρισα και αυτου και ολα καλα Ταλαιπωρια ομως να σου χανουν κατι. 1
feelihipo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, safridia είπε Εμενα καταφεραν και μου εχασαν σφραγισμενο παιχνιδι PS4 και μου ζητησαν φωτογραφια τι ειχε μεσα και εαν εχω φωτογραφια το δεμα, τα ειχα ολα αυτα ευτηχως, μετα απο μια εβδομαδα που τελικα δεν το βρηκαν (καποιος το καβατζωσε ξεκαθαρα) μου ζητησαν καποιο αποδεικτικο της τιμη του, εκεινη την εποχη το ειχε προσφορα το Public, με την ιδια προσφορα το ειχα παρει και εγω και οντως μου πιστωσαν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα το ποσο, μου γυρισαν και το ποσο της αποστολης που ειχα πληρωσει. Ειχε τρελαθει ο αλλος που το ειχε αγορασει, του ελεγα οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε οτι σιγουρα το εχουν χασει για να του επιστρεψω τα χρηματα, γιατι μπορει να το βρισκαν και να καναν αποστολη, του τα γυρισα και αυτου και ολα καλα Ταλαιπωρια ομως να σου χανουν κατι. Σε ακριβώς ίδια κατάσταση και εγώ, έχασαν οι βλάχοι airtag, όμως δεν έχω φωτογραφίες το δέμα... Δηλαδή, ήταν ένας φάκελος οπότε μπορώ να τους στείλω φώτο αν ψάχνουν αυτό και είχα και φωτογραφία το airtag με το σειριακό, αν αυτό χρειάζεται Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2024 από feelihipo 1
xameleon7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Σε περίπτωση που δεν το είδατε 50% στα μικρά δέματα μέχρι 30/08 1 1
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Υπάρχει κι εκπτωτικό κουπόνι από τα Lidl (σικ) 40% 1
spiros_mantas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Φίλος από Κύπρο έστειλε δέμα σε φίλο από Καβάλα, κινητό ήταν, φυσικά χάθηκε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις