Titos301 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, maparios είπε εμενα μου εκαναν το αλλο, ζητησα απο το Χ κουτι παραλαβή, και μου ηρθε στο Ψ κουτί, 1μισι χιλιόμετρο μακρυά! θα μου πεις δεν πειραζει κοντα ειναι, αλλα και παλι γιατι εγινε η αλλαγη διχως την ενημερωση μου; συγνωμη για το off-topic ψιλοειναι λιγο ερασιτεχνες εκει, αυτο εγινε επειδη ηταν γεματο το σημειο που δηλωσες εμενα εχει γινει μεχρι στιγμης 2 φορες, ειναι γεματο το σημειο Α που επελεξα το οποιο ειναι 400m δεξια απο το σπιτι μου και αντι να με ρωτησουν οτι ξερεις ειναι γεματο που θελετε να το παμε, το πανε και τις 2 φορες στο σημειο Γ που ειναι 800m απο το σημειο Α, αντι να το πανε στο σημειο Β που ειναι και αυτο 400m αλλα αριστερα απο το σπιτι μου αρα πολυ πιο κοντα 1 ώρα πριν, Aias είπε μαλλον σε δηλωσε λαθος ο αποστολεας η ηταν γεματο το κουτι που διαλεξες. Εχει τυχει και σε μενα αλλα δεν με νοιαζει πηγα με το αμαξι και το πηρα.
neced2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Έως 30/04/24 Η παραπάνω έκπτωση είναι απευθείας, χωρίς κουπόνι. Το -30% προς Κύπρο, είναι από τις πρώτες εμφανίσεις νομίζω... Με 5€, αποστολή ευμεγέθους δέματος 2kg (+...) προς άλλη χώρα, δεν έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα από όσο θυμάμαι. 1
safridia Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Για Γαλλια που θελω να στειλω ενα ζευγαρι παπουτσια τι καλυτερο μπορω να βρω απο τα 30€ που ζητανε οι ελληνικες μεταφορικες; Δυστηχως δεν εχει box now στην Γαλλια
lpat2001 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Όπως είπε κι ένα άλλο μέλος πριν λίγα posts έχετε το νου σας ..πριν βάλετε κάποιο δέμα στο Box τραβηξτε φωτό ή βίντεο...που να φαίνεται ότι το τοποθετείτε στο συγκεκριμένο κουτί... Πριν 5 μέρες έχασαν το δέμα μου και τώρα μου ζητάνε φωτό απ' το δέμα, τι είχε μέσα κλπ ...το γελοίο είναι πως έβαλα πρωί το δέμα στο Locker τους κανονικα πληκτρολογώντας κωδικό κλπ και το μεσημέρι είχαν ξηλώσει το Locker απ' το σημείο. Προφανώς δεν σκέφτηκαν να δουν τι είχε μέσα το Locker πριν το ξεκαρφωσουν και φυσικά μετά το δέμα μου εμφανίστηκε σε κατάσταση "λείπει"...όντως ερασιτεχνες....αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ρίχνουν τις τιμές....🙄 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2024 από lpat2001
safridia Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, lpat2001 είπε Όπως είπε κι ένα άλλο μέλος πριν λίγα posts έχετε το νου σας ..πριν βάλετε κάποιο δέμα στο Box τραβηξτε φωτό ή βίντεο...που να φαίνεται ότι το τοποθετείτε στο συγκεκριμένο κουτί... Πριν 5 μέρες έχασαν το δέμα μου και τώρα μου ζητάνε φωτό απ' το δέμα, τι είχε μέσα κλπ ...το γελοίο είναι πως έβαλα πρωί το δέμα στο Locker τους κανονικα πληκτρολογώντας κωδικό κλπ και το μεσημέρι είχαν ξηλώσει το Locker απ' το σημείο. Προφανώς δεν σκέφτηκαν να δουν τι είχε μέσα το Locker πριν το ξεκαρφωσουν και φυσικά μετά το δέμα μου εμφανίστηκε σε κατάσταση "λείπει"...όντως ερασιτεχνες....αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ρίχνουν τις τιμές....🙄 Οντως και εμενα καταφεραν και εχασαν ενα δεμα, ειχα βγαλει φωτογραφιες (τις ηθελαν για το μεγαθος και το πως ειναι εξωτερικα) και μετα απο λιγες ημερες που τελικα δεν το βρηκαν (σιγουρα καποιος καβατζωσε παιχνιδι PS4 σφραγισμενο) μου ζητησαν ποσο κοστιζει, ηταν σε προσφορα μου γυρισαν τα λεφτα πολυ γρηγορα και εγω τα γυρισα στον αγοραστη που μου ειχε πληρωσει.
IoannisSM Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Ξηλωνουν και κλεβουν τα ερμαρια πλεον?? Αυτο παντως ειναι κλοπη απο αγνωστους (ή και γνωστους), δεν ειναι χασιμο δεματος. Αποζημιωση νομιζω οτι δικαιουσαι. 1
lpat2001 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Ξηλωνουν και κλεβουν τα ερμαρια πλεον?? Αυτο παντως ειναι κλοπη απο αγνωστους (ή και γνωστους), δεν ειναι χασιμο δεματος. Αποζημιωση νομιζω οτι δικαιουσαι. Ναι, ετσι ειναι , εχω μιλησει με την Εθνικη Επιτροπη Ταχυδρομειων και μου το επιβεβαιωσαν..το θεμα ειναι πως το Box Now καθυστερει ν απαντησει τελεσιδικα ως προς την απωλεια.....ελπιζουν πως θα το βρουν το δεμα......(εδω γελαμε).....
korakios Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 όχι oftopic , τρέχει νήμα στο μπλα-μπλα , εδώ μόνο προσφορές/κουπόνια 6 1
neced2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλό μήνα! -15% σε όλα τα μεγέθη θυρίδων με το κουπόνι PADU15 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2024 από neced2 5 1
xameleon7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Μέσω της εφαρμογής ακόμα έχει 50% για κάποιον λογο 1 3
mMary Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Πόσες μέρες έχουμε περιθώριο για το βάλουμε στη θυρίδα για αποστολή από την στιγμή της πληρωμής ;
xameleon7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, mMary είπε Πόσες μέρες έχουμε περιθώριο για το βάλουμε στη θυρίδα για αποστολή από την στιγμή της πληρωμής ; Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο μέχρι τώρα Προσωπικά έχει τύχει να το πάω 2 μέρες μετά Αλλά σου προτείνω να πάρεις ένα τηλ στην Εξυπηρέτηση 1
gusretalis Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, mMary είπε Πόσες μέρες έχουμε περιθώριο για το βάλουμε στη θυρίδα για αποστολή από την στιγμή της πληρωμής ; 30 μέρες https://boxnow.gr/faq 2
safridia Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Προσπαθω να κανω Sign in στην εφαρμογη και δεν στελνει ποτε τον κωδικο επιβεβαιωσης στο κινητο. Το εχει καταφερει κανεις; Ειχε μια προσφορα στην τιμη απο κινητο, υπαρχει ακομη;
xameleon7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, safridia είπε Προσπαθω να κανω Sign in στην εφαρμογη και δεν στελνει ποτε τον κωδικο επιβεβαιωσης στο κινητο. Το εχει καταφερει κανεις; Ειχε μια προσφορα στην τιμη απο κινητο, υπαρχει ακομη; Ναι την δίνει ακόμη Κανονικά βάση του διαφημιστικου έχει λήξει αλλά σε εμένα ακόμα τα δίνει με 50% μικρά και μεσαία Χθες έστειλα 3 δεματακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις