neced2 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Τρέχον κουπόνι για -25% APRIL25 Τρέχον κουπόνι για -10% BOXER Δουλεύουν και τα δύο. 19 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου εισαι ωραιος παλικαρι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Κρίμα και χθες το βράδυ έκανα μία αποστολή 🫣 Κρίμα να κλειδωθεί και αυτό το thread. Δε καταλαβαίνω γιατί κλειδώθηκε το προηγούμενο... Αν κάποιο συγκεκριμένο post θεωρείται spam/αχρείαστο/ακατάλληλο ας διαγραφεί. Δεν χρειάζεται να κλειδώνει ολόκληρο thread πόσο μάλλον σε αυτή τη περίπτωση που υπάρχει σχεδόν σε μόνιμη φάση κάποιο κουπόνι Box Now. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Και ενω ημουν στο insomnia με ανοιχτη την κατηγορια, δεν σκεφτηκα να κανω ενα refresh μηπως και ανοιχτηκε εκεινη την ωρα thread. Μικρο το κακο. Αλλη φορα ξερουμε... πριν την πληρωμη, refresh sto insomnia. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced2 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου Έως 30/04/24, μικρή θυρίδα 1€ και μεσαία θυρίδα 2€, μέσω του BoxNow APP, για αποστολές εντός Ελλάδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced2 Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου -50% σε όλα τα μεγέθη θυρίδων για αυτό το ΣΚ 6-7/4, με τον κωδικό SW50. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Αν δεν κλειδωθεί & αυτό, ας γίνει pinned το 1ο ποστ, και ας γίνονται edit εκεί οι προσφορές, γιατί προβλέπω θα γεμίσει το νήμα και θα ψάχνουμε στις σελίδες για τη τρέχουσα προσφορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced2 Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου -30% σε όλα τα μεγέθη θυρίδων, με τον κωδικό Olivia30 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HiPhonius Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Έληξε λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lioppP Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) CRAZY60 -60% ληγει σημερα Επεξ/σία 21 Απριλίου από lioppP 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου παιδια ολοι αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για το αν θελεις να στειλεις εσυ σαν ιδιωτης δεμα σωστα; οταν πχ απο ενα eshop επιλεγω τροπο παραδοσης μεσω box now δεν μπορω να εχω εκπτωση σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Titos301 είπε παιδια ολοι αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για το αν θελεις να στειλεις εσυ σαν ιδιωτης δεμα σωστα; οταν πχ απο ενα eshop επιλεγω τροπο παραδοσης μεσω box now δεν μπορω να εχω εκπτωση σωστα; Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) να προσεχετε τι στελνετε γενικα .Απο 10/4 μου εχουν χασει το δεμα και ειμαι ακομα στο περιμενε. Βαλτε ενα πλατφον στα αντικειμενα αξιας. Επεξ/σία 22 Απριλίου από Aias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Aias είπε να προσεχετε τι στελνετε γενικα .Απο 10/4 μου εχουν χασει το δεμα και ειμαι ακομα στο περιμενε. Βαλτε ενα πλατφον στα αντικειμενα αξιας. εμενα μου εκαναν το αλλο, ζητησα απο το Χ κουτι παραλαβή, και μου ηρθε στο Ψ κουτί, 1μισι χιλιόμετρο μακρυά! θα μου πεις δεν πειραζει κοντα ειναι, αλλα και παλι γιατι εγινε η αλλαγη διχως την ενημερωση μου; συγνωμη για το off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 16 λεπτά πριν, maparios είπε εμενα μου εκαναν το αλλο, ζητησα απο το Χ κουτι παραλαβή, και μου ηρθε στο Ψ κουτί, 1μισι χιλιόμετρο μακρυά! θα μου πεις δεν πειραζει κοντα ειναι, αλλα και παλι γιατι εγινε η αλλαγη διχως την ενημερωση μου; συγνωμη για το off-topic μαλλον σε δηλωσε λαθος ο αποστολεας η ηταν γεματο το κουτι που διαλεξες. Εχει τυχει και σε μενα αλλα δεν με νοιαζει πηγα με το αμαξι και το πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις