Zadzlat22 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Γεια χαρα, Εχω εκδοσει την αδεια για την κατοχη κτηνοτροφικου επαγγελματικου οχηματος 3.5 τονους. Θελω να συνεχισω στην αγορά του αλλα δεν ξερω αν στο πισω μέρος της "κλουβας" επιτρέπεται το οχημα να εχει παραθυρα. :) αν γνωρίζει καποιος σχετικά θα βοηθήσει πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται. Στην κλούβα μας τα βάψαμε για να μπορεί να είναι νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου συμφωνω. Αλλη πατεντα (για να μη τραβας τα ματια/τροχονομων) ειναι η νεα μοδα να το ντυσεις με καποιο διαφημιστικο της εταιριας/επιχειρησης και στα παραθυρα βαζουν κυψελωτο αυτοκολητο που απομεσα βλεπεις εξω αλλα απο εξω μπορει να ειναι ακομα και...μαυρο και να μη καταλαβουν τιποτα. Ισως το εχεις δει και σε λεωφορεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου On 03/04/2024 at 15:32, Zadzlat22 said: Γεια χαρα, Εχω εκδοσει την αδεια για την κατοχη κτηνοτροφικου επαγγελματικου οχηματος 3.5 τονους. Θελω να συνεχισω στην αγορά του αλλα δεν ξερω αν στο πισω μέρος της "κλουβας" επιτρέπεται το οχημα να εχει παραθυρα. αν γνωρίζει καποιος σχετικά θα βοηθήσει πολυ! Στα επαγγελματικα,γενικα νομιζω,δεν επιτρεπεται να εχει παραθυρα πισω.Τουλαχιστον στο μαγαζι που δουλευω που εχουμε επαγγελματικο κλουβακι για μεταφορα εξοπλισμου-εμπορευματων δεν επιτρεπεται.Απο 'κει κ περα εαν βρηκες κατι καλο και συμφερον αλλα εχει παραθυρα πας σε εναν απο αυτους με τα αυτοκολλητα και το ντυνεις με αυτοκολλητο ειτε ιδιο με το χρωμα του υπολοιπου αυτοκινητου ειτε με αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω το κυψελωτο με την επωνυμια που βλεπεις εξω αλλα δεν βλεπεις μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Γιατι απαγορεύεται? Για να μην μπορεις να παρεις ιχ ως επαγγελματικο και καλα ? (Εχω δει corsa D με γραμματα στην πορτα επαγγελματικης χρησης κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 03/04/2024 at 15:32, Zadzlat22 said: Γεια χαρα, Εχω εκδοσει την αδεια για την κατοχη κτηνοτροφικου επαγγελματικου οχηματος 3.5 τονους. Θελω να συνεχισω στην αγορά του αλλα δεν ξερω αν στο πισω μέρος της "κλουβας" επιτρέπεται το οχημα να εχει παραθυρα. αν γνωρίζει καποιος σχετικά θα βοηθήσει πολυ! Τα κλειστά φορτηγά γενικότερα απαγορεύεται να έχουν παράθυρα στο χώρο φόρτωσης, άσχετα ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα που θα εξυπηρετούν. 16 hours ago, panosno1com said: Γιατι απαγορεύεται? Για να μην μπορεις να παρεις ιχ ως επαγγελματικο και καλα ? (Εχω δει corsa D με γραμματα στην πορτα επαγγελματικης χρησης κλπ κλπ) Βασικά το αντίθετο, για να μην χρησιμοποιείς φορτηγό με επαγγελματική άδεια ως επιβατικό (τα φορτηγά πληρώνουν πολύ μικρότερο τέλος ταξινόμησης). Τα corsa D που βγαίνουν ως επαγγελματικά είναι φορτηγά από το εργοστάσιο (opel corsa van), και πίσω δεν έχουν ούτε καθίσματα ούτε τζάμια. Επεξ/σία 6 Απριλίου από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα