intruder99 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω παραγγείλει το Google Pixel 7 που έρχεται χωρίς φορτιστή. Ο φορτιστής της Google που έχει 30€ στο skroutz μου φαίνεται πολύ ακριβός, οπότε τον προσπερνάω. Σκέφτομαι τον Baseus Super Si 1C 25W ή τον Anker 312 25W γιατί διάβασα ότι είναι καλές μάρκες. Κάνουν αυτοί; Ή να κοιτάξω κάτι άλλο (μέχρι 15 ευρώ με μεταφορικά); Και γενικά πόση σημασία έχει η μάρκα του φορτιστή; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από intruder99
Miatakias Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Εγω η ερώτηση που έχω σχετικά με φορτιστή είναι αν έχω ένα κινητό που λεει ότι υποστηρίζει φόρτιση 30w και εγώ το φορτίσω με ένα φορτιστή 50w υπάρχει κανένα προβλήμα? Λογικά όχι , θα τραβάει τα 30w που χρειάζονται το κινητό απλά δεν είμαι σίγουρος
intruder99 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, Miatakias είπε Εγω η ερώτηση που έχω σχετικά με φορτιστή είναι αν έχω ένα κινητό που λεει ότι υποστηρίζει φόρτιση 30w και εγώ το φορτίσω με ένα φορτιστή 50w υπάρχει κανένα προβλήμα? Λογικά όχι , θα τραβάει τα 30w που χρειάζονται το κινητό απλά δεν είμαι σίγουρος Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όπως είπες θα τραβάει όσο χρειάζεται. Το κινητό που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή για παράδειγμα έχει 80W φορτιστή και πάνω γράφει 5.0-11.0V⎓7.3A(MAX) 1
alan boy Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 https://www.aliexpress.com/item/1005006384575959.html Εγω σκέφτομαι να ρίξω παραγγελία αυτον Λογικά δεν είναι γνήσιο αλλά 10 ευρω έχει
intruder99 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 17 ώρες πριν, alan boy είπε https://www.aliexpress.com/item/1005006384575959.html Εγω σκέφτομαι να ρίξω παραγγελία αυτον Λογικά δεν είναι γνήσιο αλλά 10 ευρω έχει Το όνομα του καταστήματος φαίνεται κουλό, οπότε θα κρατούσα μια επιφύλαξη. Αν δεν είναι γνήσιο κατά την γνώμη δεν αξίζει ούτε 10€ αφού με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις κάτι επώνυμο από την Ελλάδα. Όπως κανένα Baseus.
alan boy Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 7 ώρες πριν, intruder99 είπε Το όνομα του καταστήματος φαίνεται κουλό, οπότε θα κρατούσα μια επιφύλαξη. Αν δεν είναι γνήσιο κατά την γνώμη δεν αξίζει ούτε 10€ αφού με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις κάτι επώνυμο από την Ελλάδα. Όπως κανένα Baseus. Εχτές το παρήγγειλα πάντως. Να δούμε τι θα έρθει
intruder99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Εγώ τελικά παρήγγειλα αυτόν με 10.45€ τελική τιμή από το e-shop. https://www.e-shop.gr/4smarts-travel-wall-charger-pdplug-dual-36w-gan-2x-usb-type-c-ports-white-p-TEL.207655
Donalhioy Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, intruder99 είπε Εγώ τελικά παρήγγειλα αυτόν με 10.45€ τελική τιμή από το e-shop. https://www.e-shop.gr/4smarts-travel-wall-charger-pdplug-dual-36w-gan-2x-usb-type-c-ports-white-p-TEL.207655 χωρις να θελω να σε προσβαλλω... εχεις 500 ευρω smartphone και θα τσιγκουνευτεις 19ευρω για να βαλεις ποιος ξερει τι σοι φορτιστη? αμα σου κανει καμια ιστορια δεν σε καλυπτει η εγγυηση Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από Donalhioy 1
intruder99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 51 λεπτά πριν, Donalhioy είπε χωρις να θελω να σε προσβαλλω... εχεις 500 ευρω smartphone και θα τσιγκουνευτεις 19ευρω για να βαλεις ποιος ξερει τι σοι φορτιστη? αμα σου κανει καμια ιστορια δεν σε καλυπτει η εγγυηση 380€ αγόρασα το κινητό, αν και μικρή σημασία έχει αυτό. Το "τι σόι φορτιστή" το λες για τον συγκεκριμένο ή για οποιοδήποτε (π.χ. και Anker που πρέπει να είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες); Αν ήταν μόνο ο φορτιστής εντάξει, αλλά θα πρέπει να αγοράσω επίσης θήκη, τζαμάκι και να μετατρέψω την SIM σε eSIM. Θα μου βγουν περίπου στα 30€ όλα αυτά. Αν δώσω και 30€ για φορτιστή πάμε στα 60€. Επομένως δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ακόμα και τα 19€ παραπάνω που έχει ο αυθεντικός φορτιστής. Η εγγύηση ούτως ή άλλως δεν με καλύπτει στην Ελλάδα. Το παρήγγειλα από Amazon. Τώρα αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι δεν νομίζω η Amazon να με ρωτήσει τι φορτιστή χρησιμοποιούσα. Ούτως ή άλλως δεν έχει και νόημα να με ρωτήσουν, γιατί μπορώ να πω ό,τι θέλω. Εκτός και αν έχουν την δυνατότητα κάπως να το διαπιστώσουν αφού ελέγξουν την συσκευή, που δεν πιστεύω να γίνεται.
alan boy Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2024 στις 5:53 ΜΜ, intruder99 είπε 380€ αγόρασα το κινητό, αν και μικρή σημασία έχει αυτό. Το "τι σόι φορτιστή" το λες για τον συγκεκριμένο ή για οποιοδήποτε (π.χ. και Anker που πρέπει να είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες); Αν ήταν μόνο ο φορτιστής εντάξει, αλλά θα πρέπει να αγοράσω επίσης θήκη, τζαμάκι και να μετατρέψω την SIM σε eSIM. Θα μου βγουν περίπου στα 30€ όλα αυτά. Αν δώσω και 30€ για φορτιστή πάμε στα 60€. Επομένως δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ακόμα και τα 19€ παραπάνω που έχει ο αυθεντικός φορτιστής. Η εγγύηση ούτως ή άλλως δεν με καλύπτει στην Ελλάδα. Το παρήγγειλα από Amazon. Τώρα αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι δεν νομίζω η Amazon να με ρωτήσει τι φορτιστή χρησιμοποιούσα. Ούτως ή άλλως δεν έχει και νόημα να με ρωτήσουν, γιατί μπορώ να πω ό,τι θέλω. Εκτός και αν έχουν την δυνατότητα κάπως να το διαπιστώσουν αφού ελέγξουν την συσκευή, που δεν πιστεύω να γίνεται. Ακυρο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2024 από alan boy Διαγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα