ipsydetor Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 καλησπερα σε όλους. αξίζει να πληρώσω (40 ευρω) για καθαρισμό του ακουστικού? Εχω χαμηλή ένταση ευχαριστω
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, ipsydetor είπε καλησπερα σε όλους. αξίζει να πληρώσω (40 ευρω) για καθαρισμό του ακουστικού? Εχω χαμηλή ένταση ευχαριστω Δοκίμασες αρχικά να το καθαρίσεις εξωτερικά με μια μπατονετα...και λίγο καθαρό οινόπνευμα (πάνω στη μπατονετα) ;; Αν ναι και δεν άλλαξε και σε καλύπτει η συσκευή να τα δώσεις, καλύτερα σε επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις. 2
ipsydetor Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, kormos είπε Δοκίμασες αρχικά να το καθαρίσεις εξωτερικά με μια μπατονετα...και λίγο καθαρό οινόπνευμα (πάνω στη μπατονετα) ;; Αν ναι και δεν άλλαξε και σε καλύπτει η συσκευή να τα δώσεις, καλύτερα σε επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις. το δοκίμασα και τίποτα μάλλον θα το παω όπως είπες σε εξουσιοδοτημένο. ευχαριστώ πολύ
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 26 λεπτά πριν, ipsydetor είπε το δοκίμασα και τίποτα μάλλον θα το παω όπως είπες σε εξουσιοδοτημένο. ευχαριστώ πολύ Να σαι καλά 🙂
Runner25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 καλημέρα γνωστό το θέμα του ακουστικού του iPhone το αντιμετωπίζουν πολλοί μαζί και εγώ που έχω χρόνια να σου πω εγώ την λύση που βρήκα και πιάνει να αποφύγεις τα 40ρια σέρβισε, θα πάρεις μπλού Τάκ την πλαστελίνη που κολάμε τα πόστερ στον τοίχο και θα κολλήσεις ένα κοματι μικρό καλά κατα μήκους της γρίλιας του ακουστικού θα το πιέσεις καλά και θα το αφήσεις κανένα πεντάλεπτο βγάλε το προσέχτηκα και θα δουλεύει τουλάχιστον σε μένα πάντα πιάνει καλή σου μέρα 1
blak17 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 12 ώρες πριν, Runner25 είπε καλημέρα γνωστό το θέμα του ακουστικού του iPhone το αντιμετωπίζουν πολλοί μαζί και εγώ που έχω χρόνια να σου πω εγώ την λύση που βρήκα και πιάνει να αποφύγεις τα 40ρια σέρβισε, θα πάρεις μπλού Τάκ την πλαστελίνη που κολάμε τα πόστερ στον τοίχο και θα κολλήσεις ένα κοματι μικρό καλά κατα μήκους της γρίλιας του ακουστικού θα το πιέσεις καλά και θα το αφήσεις κανένα πεντάλεπτο βγάλε το προσέχτηκα και θα δουλεύει τουλάχιστον σε μένα πάντα πιάνει καλή σου μέρα Επιβεβαιώνω τον φίλο. 2
TrialKid Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 η καλύτερη λύση Μέσο δόντια βουρτσάκια, όπως είναι στο πλάι η τρίχα βγάζει ότι βρώμα έχει πιάσει το ακουστικό. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Εγώ πήρα αυτό που κάνει και για το iphone και για τα airpods: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09JK4W5JT/ Εναλακτικά κάνει τη δουλειά της και μια απλή οδοντόβουρτσα με μαλακές και πολύ λεπτές τρίχες. Επίσης ΠΡΟΣΟΧΗ όταν λέμε "πλαστελίνη" εννοούμε την τύπου blue tack που στερεώνεις διάφορα αντικείμενα στον τοίχο και ΟΧΙ την παιδική πλαστελίνη η οποία και θα μείνει για πάντα μέσα στις τρύπες του ηχείου... 😜
Ronnie1985 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 10:33 ΠΜ, Runner25 είπε καλημέρα γνωστό το θέμα του ακουστικού του iPhone το αντιμετωπίζουν πολλοί μαζί και εγώ που έχω χρόνια να σου πω εγώ την λύση που βρήκα και πιάνει να αποφύγεις τα 40ρια σέρβισε, θα πάρεις μπλού Τάκ την πλαστελίνη που κολάμε τα πόστερ στον τοίχο και θα κολλήσεις ένα κοματι μικρό καλά κατα μήκους της γρίλιας του ακουστικού θα το πιέσεις καλά και θα το αφήσεις κανένα πεντάλεπτο βγάλε το προσέχτηκα και θα δουλεύει τουλάχιστον σε μένα πάντα πιάνει καλή σου μέρα Το blue tack το χρησιμοποιώ και είναι η καλύτερη λύση μιας και αφαιρεί τη βρωμιά από μέσα προς τα έξω όπως είναι το σωστό. Το θέμα είναι πως δε με βολεύει τώρα στη σειρά iphone 15 μιας και το πάνω ακουστικό το έχουν φτιάξει να είναι πολυυυυυύ "βαθειά". Καμιά ιδέα;
Runner25 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 19 minutes ago, Ronnie1985 said: Το blue tack το χρησιμοποιώ και είναι η καλύτερη λύση μιας και αφαιρεί τη βρωμιά από μέσα προς τα έξω όπως είναι το σωστό. Το θέμα είναι πως δε με βολεύει τώρα στη σειρά iphone 15 μιας και το πάνω ακουστικό το έχουν φτιάξει να είναι πολυυυυυύ "βαθειά". Καμιά ιδέα; φίλε μου δεν ξέρω εδώ και μερικά χρόνια έχω μείνει με ένα 11 προ
Ronnie1985 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Στις 5/4/2024 στις 9:34 ΠΜ, billdanos είπε Εγώ πήρα αυτό που κάνει και για το iphone και για τα airpods: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09JK4W5JT/ Εναλακτικά κάνει τη δουλειά της και μια απλή οδοντόβουρτσα με μαλακές και πολύ λεπτές τρίχες. Τα χρυσά connectors μέσα στη θήκη των airpods είναι safe να τα καθαρίσουμε με καθαρό οινόπνευμα πάνω σε μπατονετα; Προσωπικά σε μένα το ένα φαίνεται να έχει κάτι μαυράκια πάνω με αποτέλεσμα μερικές φορές να μη κάνει καλή επαφή με το ακουστικό, το καταλαβαίνω γιατί δεν το φορτίζει. Οπότε μέχρι στιγμής το καθαρίζω προσεκτικά με σκέτη μπατονετα (χωρίς να εξαφανίζονται τα μαυράκια που ανέφερα) αλλά για λίγες μέρες δουλεύει άψογα. Μετά α πάλι τα ίδια μια φορτίζει μια δε φορτίζει το ακουστικό. Οπότε σκέφτομαι, εφόσον είναι safe το καθαρό οινόπνευμα, μήπως πάνω στη μπατονετα είναι πιο αποτελεσματικό το καθαρισμά και φύγουν και οι μαυριλες απ' το χρυσό connector. (Sorry αν η photo εμφανίζεται μεγάλη μπαίνω από κινητό και δε ξέρω να το αλλάξω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα