morgoth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Σύμφωνα με το megagames.com το halflife 2 δεν θα δεί το φετινό καλοκαίρι καθως καθυστερεί κι άλλο...Μάλλον κατά τις 30 Σεπτέμβρη :evil: http://www.megagames.com/news/html/pc/half-life2headingforsep30release.shtml
ilos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μα αφού ο Gabe έλεγε οτί με το ρυθμό που πηγαίνανε η bug-list θα είχε φτάσει στο σημείο 0 se 15 μέρες και θα γινόταν gold μαζί με την κυκλοφορία του Doom3. Επίσης είπε οτι το sequel θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, το doom 3 ακόμη και το SEX !!! When it's done μάγκες μή μασάτε - ο χοντρός με το να το κάνει σίριαλ κερδίζει τζάμπα διαφήμηση και περνάνε άλλες παιχνιδάρες στο ντούκου...
pseira Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 An se 15 meres na ginei gold meta 8elei kamia 20aria meres mexri na paei se stores... Giati 30/9 tote kai oxi 15-20/8???
morgoth Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Τι να πώ???Έχω απογοητευτεί πλήρως με τις διαδοχικές καθυστερήσεις..Το περιμένω πως και πως εδώ και χρόνια και ποτέ δεν έρχεται Ελπίζω να βγεί το συντομότερο δυνατό...
Jastonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 synh8ws h anamonh se kanei na 8es kati perissotero... dysthxws auto to half-life exei syzhth8ei toooooooooooooooso poly k mas exei kourasei tooooooooooooooooooso poly me tis ka8ysterhseis, pou den mou kanei tpt ais8hsh pleon! poly perisotero perimenw na balw doom3 sto pc mou:)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 vasika auto pou me anyshxei einai mhpws kai kanoun kamia mlkia kai den isxyoun ta kouponia pou edwsan mazi me tis Radeon 9800XT (free game)...ee re glentia pou 8a ginoun an symvei kati tetoio...
Typhoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Ναι οταν θα βγει το HL2 θα έχεις πουλήσει την 9800XT πιθανότατα έτσι που πάμε.....
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Αυτο σημαίνει ότι θα καθυστερήσει και το Vampire the Masquerade: Bloodlines; Εγω αυτό περιμένω πως και πως! :twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 pragmati kai egw endiaferomai perissotero gia to Bloodlines para gia to HL2...
Skouk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Ούτως ή άλλως κανείς δεν περίμενε το hl 2 καλοκαίρι.Το amazon.com το έδινε 1 Σεπτεμβρίου και το co.uk στις 3.(και εξακολουθούν απο ότι είδα). Αυτή η ανακοίνωση είναι η πρώτη επίσημη οτι το παιχνίδι θα βγεί Σεπτέμβριο.Έστω και αν εμείς το δούμε στις 30/9... Ευχάριστα νέα είναι μην χαλιέστε
morgoth Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Βασικά ούτε εγώ το περίμενα να βγεί το καλοκαίρι με τόσα που έχουμε δεί... Anyway,πρώτα θα παίξουμε doom 3(άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή...) και μετά halflife αν και ΄δυο μήνες πριν πίστευα το αντίθετο!!
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 ehw varethei... ta idia kai ta ida.... tha dite oti stis 30 septemvri tha vgei nea anakinosi gia anavoli gia ta hristougena, etsi gia na mas to ferei o agios vasilis katefthian katw apo to elato. San de ntreponte ligaki
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Το Bloodlines πάντως Αμερική λέει βγαίνει Οκτώβρη και Ευρώπη την τελευταία μέρα του χρόνου. Εγω δε θα αντέξω αυτούς τους μήνες διαφορά και θα παρανομήσω, τουλάχιστον μέχρι να βγει Ευρώπη. Όλο και κάποιο torrent θα σκάσει μύτη. Μετά θα σκάσω εγω τα € μου... Αλλα θα είναι παιχνιδάρα!!
Skouk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 mindtrapper μην μπερδεύεις τις βούρτσες με τις π@*#$%ς ρε c Και επειδή δεν είδα να έχει αναφερθεί, το κλασσικό βιντεάκι του cs:source στην aztec βγήκε σε high-resolution Bink movie.Τσιμπήστε το και φανταστείτε τι μας περιμένει. :twisted: (93mb είναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.