Nick64 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου καθώς ένα corsa του 2002 αρχίζει και εμφανίζει την ηλικία του. Έχω ένα μπάτζετ μέχρι τα 10-11χ€ και προσπαθώ να καταλήξω σε κάποιο μοντέλο 6-7ετίας χωρίς επιτυχία γιατί για όλα διαβάζω προβλήματα 😅 Τα αυτοκίνητα τα οποία μου αρέσουν εξωτερικά είναι τα εξής: Fiesta, C3, 208, Micra, Clio, i20 και Ibiza (CNG). Χιλιόμετρα δεν κάνω, κοντά στα 10χ και ίσως λέω και πολλά για αυτό ψάχνω κυρίως σε βενζίνη και όχι πετρέλαιο. Η χρήση του θα είναι κυρίως στη πόλη της Θεσσαλονίκης και το καλοκαίρι μέχρι τη Χαλκιδική και πίσω. Ψάχνω σε Ελλάδα και Γερμανία (έχω δύο μηχανικούς φίλους σε Στουτγάρδη) αλλά όλα είναι πολύ ακριβά και πολλά βγαίνουν στην ίδια τιμή με εδώ. Αύριο θα πάω να δω ένα Fiesta από κοντά αλλά ιδίως για αυτά διαβάζω ότι έχουν θέμα με τον ιμάντα χρονισμού. Ποιό κατά τη γνώμη σας θα ήταν το πιο αξιόπιστο από τα παραπάνω; Έχετε μήπως να προτείνεται κάποια άλλη μάρκα; Τι γνώμη έχετε για μεγάλες εταιρίες όπως η Automarin ή τη Spotawheel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου automarin ουτε απεξω. Αφου εχεις αυτα τα λεφτα μαζεμενα ψαξε να βρεις απο ιδιωτη. απο κει και περα ολα τα μοντελα που ανεφερες ειναι πανω κατω στα ιδια εκτος του c3 που νομιζω ειναι λιγο πιο μεγαλο? γενικα πηγαινε σε μια μαντρα που να τα εχει ολα,μπεσ μεσα δες τα κανε τεστ ντραιβ, και οταν καταληξεις γυρνα σπιτι και ψαξε να το βρεις απο ιδιωτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου Λοιπόν πήγα σε μάντρα και είδα τα Fiesta, 208, C3 και Clio. Τα έκανα μια μικρή βόλτα και μπορώ να πω ότι από άνεση το C3 ήταν πολύ καλό αλλά στο σύνολο ενθουσιάστηκα από το Fiesta και το Clio. Δύσκολες οι επιλογές γιατί εχθές διάβαζα για τον εβαπτιζόμενο ιμάντα του Fiesta και άρχισα να το ξανασκέφτομαι πολύ. Γιατί από ιδιώτη; Δύο φορές πήγα να αγοράσω από ιδιώτη και μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου τα ίδια ψέματα έλεγαν με τους μαντράδες. Σπάνια πέφτεις σε καλό ιδιώτη πωλητή εκτός αν τον ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, Nick64 είπε Λοιπόν πήγα σε μάντρα και είδα τα Fiesta, 208, C3 και Clio. Τα έκανα μια μικρή βόλτα και μπορώ να πω ότι από άνεση το C3 ήταν πολύ καλό αλλά στο σύνολο ενθουσιάστηκα από το Fiesta και το Clio. Δύσκολες οι επιλογές γιατί εχθές διάβαζα για τον εβαπτιζόμενο ιμάντα του Fiesta και άρχισα να το ξανασκέφτομαι πολύ. Γιατί από ιδιώτη; Δύο φορές πήγα να αγοράσω από ιδιώτη και μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου τα ίδια ψέματα έλεγαν με τους μαντράδες. Σπάνια πέφτεις σε καλό ιδιώτη πωλητή εκτός αν τον ξέρεις. Απο ιδιωτη συνήθως βρίσκεις καλύτερες τιμες και μπορείς να κάνεις και παζάρια ειδικά αν πέσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη. Επίσης είναι ελάχιστες οι πιθανοτητες ιδιώτης να έχει γυρισμένα χιλιόμετρα(κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εύκολα μέσω ΚΤΕΟ). Σε μάντρες που ως επι το πλείστον τα αμάξια έρχονται απο εξωτερικό. Πολλά έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα πριν έρθουν εδώ, ή τα γυρνάνε μόλις φτάσουν. Υπάρχουν τρόποι να το τσεκάρεις απλά θα φας πιο πολύ χρόνο/ταλαιπωρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 6 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Απο ιδιωτη συνήθως βρίσκεις καλύτερες τιμες και μπορείς να κάνεις και παζάρια ειδικά αν πέσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη. Επίσης είναι ελάχιστες οι πιθανοτητες ιδιώτης να έχει γυρισμένα χιλιόμετρα(κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εύκολα μέσω ΚΤΕΟ). Σε μάντρες που ως επι το πλείστον τα αμάξια έρχονται απο εξωτερικό. Πολλά έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα πριν έρθουν εδώ, ή τα γυρνάνε μόλις φτάσουν. Υπάρχουν τρόποι να το τσεκάρεις απλά θα φας πιο πολύ χρόνο/ταλαιπωρία. Ισχύει. Μέχρι στιγμής σε ότι μαντρά πήγα είχε αυτοκίνητα από Ευρώπη και ο φόβος των γυρισμένων χμλ είναι ορθός δυστυχώς. Τι τρόποι υπάρχουν; Δεν με νοιάζει η ταλαιπωρία. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ελέγχω χαρτιά και χλμ από ΚΤΕΟ-TUV και βλέπω για τυχόν υπερβολικές φθορές σε εσωτερικό και εξωτερικό του αμαξιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Μόλις τώρα, Nick64 είπε Ισχύει. Μέχρι στιγμής σε ότι μαντρά πήγα είχε αυτοκίνητα από Ευρώπη και ο φόβος των γυρισμένων χμλ είναι ορθός δυστυχώς. Τι τρόποι υπάρχουν; Δεν με νοιάζει η ταλαιπωρία. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ελέγχω χαρτιά και χλμ από ΚΤΕΟ-TUV και βλέπω για τυχόν υπερβολικές φθορές σε εσωτερικό και εξωτερικό του αμαξιού Σίγουρα ενας καλός μηχανικός μπορεί να καταλάβει. Επίσης έχω δει σε άλλο θέμα αν το αμάξι είναι απο Ιταλία υπάρχει αντίστοιχο σαιτ για να δεις ποτε πέρασε αντίστοιχο ΚΤΕΟ. Δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες όμως. Γενικά πάντως αν το μπάτζετ σου το έχεις μετρητά δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις απο αμφιβόλου ποιότητας μάντρα. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις μεταχειρισμένα απο αντριπροσωπείες. Φιλος πήρε το 18 ένα πολο του 16 11.500Ε με 30.000χιλ. Αλλες τιμές τοτε βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, Nick64 είπε Τα έκανα μια μικρή βόλτα και μπορώ να πω ότι από άνεση το C3 ήταν πολύ καλό αλλά στο σύνολο ενθουσιάστηκα από το Fiesta και το Clio. δες και για clio lpg αφού κάνεις τόσα χλμ 2 λεπτά πριν, Nick64 είπε Τι τρόποι υπάρχουν; αντιπροσωπία , κοιτάνε και άλλα μηχανικά / ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου για να δουν αν συμβαδίζουν τα χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Τυχαια παραδειγματα στην ΚΑΡΕΝΤΑ θεσ/κης. Spoiler Μεταχειρισμένα VOLKSWAGEN/POLO (κωδ. 11434) (karenta.gr) Μεταχειρισμένα HYUNDAI/i 20 (κωδ. 11511) (karenta.gr) Γιαυτο σου λεω βρες πρωτα τι αμαξι θες,και μετα το ψάχνεις απο που θα το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου επειδη απο ιδιωτη ειναι πλεον δυσευρετα τα καλα μεταχειρισμενα, αν ειναι να πας σε μαντρα, προσωπικα θα εμπιστευομουν μονο Στοκ Σεντερ της ΒΕΛΜΑΡ εχω ψωνισει και εχω μεινει ευχαριστημενος. Βεβαια, οι τιμες του ειναι τσιμπημενες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Σίγουρα ενας καλός μηχανικός μπορεί να καταλάβει. Επίσης έχω δει σε άλλο θέμα αν το αμάξι είναι απο Ιταλία υπάρχει αντίστοιχο σαιτ για να δεις ποτε πέρασε αντίστοιχο ΚΤΕΟ. Δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες όμως. Γενικά πάντως αν το μπάτζετ σου το έχεις μετρητά δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις απο αμφιβόλου ποιότητας μάντρα. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις μεταχειρισμένα απο αντριπροσωπείες. Φιλος πήρε το 18 ένα πολο του 16 11.500Ε με 30.000χιλ. Αλλες τιμές τοτε βέβαια Για Ιταλία ,έλεγχος ΚΤΕΟ,θες την πινακιδα https://www.ilportaledellautomobilista.it/interrogazionistoricorevisioni/spa/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για Ιταλία ,έλεγχος ΚΤΕΟ,θες την πινακιδα https://www.ilportaledellautomobilista.it/interrogazionistoricorevisioni/spa/ πάντως δε διασφαλίζει 100% οτι δε γύρισαν τα χλμ , πχ μπορεί εκεί να τα γύριζαν πριν κάθε ΚΤΕΟ Βέβαια αν φανούν διαφορετικά με αυτά στην Ελλάδα δε χρειάζεται κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Θεσσαλονίκη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Παπαδημητρίου & AutoAlpha, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία... 3 hours ago, LabrakisG1992 said: Τυχαια παραδειγματα στην ΚΑΡΕΝΤΑ θεσ/κης. Hide contents Μεταχειρισμένα VOLKSWAGEN/POLO (κωδ. 11434) (karenta.gr) Μεταχειρισμένα HYUNDAI/i 20 (κωδ. 11511) (karenta.gr) Γιαυτο σου λεω βρες πρωτα τι αμαξι θες,και μετα το ψάχνεις απο που θα το πάρεις Τα αυτοκίνητα που παρέθεσες είναι σε Αθήνα-Μαρουσι και Ηράκλειο Κρήτης αντίστοιχα...γράφει τη τοποθεσία λίγο πιο κάτω στη περιγραφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, definitio είπε Θεσσαλονίκη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Παπαδημητρίου & AutoAlpha, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία... Τα αυτοκίνητα που παρέθεσες είναι σε Αθήνα-Μαρουσι και Ηράκλειο Κρήτης αντίστοιχα...γράφει τη τοποθεσία λίγο πιο κάτω στη περιγραφή... Ναι δεν το πρόσεξα ζήτω συγνώμη . Εν παση περίπτωση το έπιασες το νόημα ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Απο ιδιωτη βρες, κοντα σου και μην ταλαιπωρείσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) για να μη σπαμαρω, οτι σου εγραψαν ειναι σωστο: και η βελμαρ ειναι καλη για μτχ αλλα και automarin ειναι για το 3@#.. Επισης οπως εχει γραφτει και ειναι συνηθως σωστο, το χειροτερο μτχ απο ιδιωτη ειναι καλυτερο απο μαντρα! Κατα τη γνωμη μου αξιζει και μτχ απο τις επισημες αντιπροσωπειες που δινουν και 1 χρονο εγγυηση αλλα οι τιμες ειναι στο θεο σε μερικες περιπτωσεις. Αυτο που δε γνωριζουν αρκετοι ειναι οτι ολες σχεδον οι μαρκες με μικρο ποσο (40->120 ευρ) μπορουν στα επισημα συνεργεια να προσφερουν ελεγχο με αποδεικτικο για αγορα μτχ. Δηλαδη πας εκει με ραντεβου και σου ελεγχουν διεξοδικα το ιχ.. Υπαρχουν μερικες μαρκες που δεν ειναι τοσο ευκολο να καταλαβεις γυρισμενα χλμ και θες μονο το λογισμικο της εταιριας ειτε ενα τσακαλι (δε θα γραψω μηχανικο ιχ) προγραμματιστη για να δει με εντολες απο αλλα προγραμματα τα χλμ σε ιχ...(το εζησα πριν λιγες ημερες) Επεξ/σία 5 Απριλίου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα