chaosmaster Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα πετάω για Λουξεμβούργο κ θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο. Είδα ότι η aegean σε συνεργασία με τη hertz σου δίνουν κάποια έκπτωση. Όντως με τον αριθμό πτήσης παίρνεις κάποια έκπτωση αλλά στο site της aegean όταν πάω να ολοκληρώσω τη κράτηση δε μου έχει κάποιες παροχές που έχει στο site της hertz. Στο site της hertz πχ μπορώ με παραπάνω χρήματα να έχω πλήρη ασφάλιση του οχήματος ενώ στο site της aegean έχει μόνο απαλλαγή μέχρι 1400€. Στο site της hertz μπορώ να βάλω premium οδική ενώ στης aegean δε λέει καθόλου για οδική. Στο site της Hertz βλέπω ότι με χρεώνει έξτρα για να περνάω σύνορα (25€) ενώ στο site της aegean δεν αναφέρει κάτι. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται; υπάρχει κάποια αξιόπιστη εταιρεία στο Λουξεμβούργο για ενοικιάσεις;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μέσω booking για ενοικίαση αυτοκινήτου, δίνουν πολύ καλύτερες τιμές απο το να κλείνεις απευθείας με τις εταιρίες. Και το booking σου δινει την επιλογή να κάνεις μικτή ασφάλεια μέσω της Zurich (η μόνη που δε συνεργάζεται είναι η Enterprise κι οι θυγατρικές της). Εννοείται με δωρεάν ακύρωση μεχρι 48 ώρες πριν
tasanton Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Καλύτερα το site της Hertz για τους λόγους που αναφέρεις, περισσότερη διαφάνεια και επιλογές στο τί πληρώνεις. Από την άλλη, βρέθηκα 3ήμερο στη Γερμανία και νοίκιασα Opel Mokka αυτόματο με Navigation για 30€ τη μέρα (χωρίς εξτρά ασφάλεια) κλείνοντάς το μέσα από το site της Aegean (με την πτήση). Κάνε τη σύγκριση τιμών και παροχών. Hertz, Avis, Sixt είναι μια χαρά. Μην "τρελαθείς" να βάλεις διάφορα έξτρα (π.χ. premium οδική), μια χαρά είναι και τα βασικά με λίγη προσοχή. Φωτογραφίες και βίντεο περιμετρικά του αυτοκινήτου κατά την παραλαβή και cross-check με τις ζημιές που έχουν σημειώσει αυτοί, για να αποφύγεις τυχόν εκπλήξεις μετά. Ναι, τα σύνορα χρεώνονται. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Απλώς δε χρεώνονται το ίδιο σε όλες τις εταιρίες. Η Europcar με χρέωσε 8 ευρώ τη μέρα για τα σύνορα, κι η Hertz Γερμανίας ήθελε κάτι παλαβά, νομιζω 40 ευρώ τη μέρα
LabrakisG1992 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Αν ερχεσαι για δουλεια καλως αλλα αν ερχεσε για διακοπες/βολτα να το προσεξεις αυτο με τα συνορα. Το Λουξ ειναι μικρη χωρα και αν ερχεσαι για διακοπες δεν υπαρχει λογος να περιοριστεις οταν στο 3ωρο υπαρχουν απιστευτα μερη να πας. 1
chaosmaster Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Αν ερχεσαι για δουλεια καλως αλλα αν ερχεσε για διακοπες/βολτα να το προσεξεις αυτο με τα συνορα. Το Λουξ ειναι μικρη χωρα και αν ερχεσαι για διακοπες δεν υπαρχει λογος να περιοριστεις οταν στο 3ωρο υπαρχουν απιστευτα μερη να πας. Ξέρω ήρθα κ πέρυσι. Έχω συγγενείς που μένουν μόνιμα. Έκλεισα τελικά μέσω aegean. Κλείνεις τα βασικά κ ότι έξτρα θες μου είπαν τα βάζω εκεί που θα παραλάβω. Τα μόνα έξτρα θα είναι το cross border κ Θα δηλώσω κ δεύτερο οδηγό (δλδ εμένα) γιατί η πιστωτική ήταν στο όνομα της συζηγου κ στο τηλ μου είπαν ότι αναγκαστικά θα πρέπει να βγει σε αυτήν η κράτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα