mamak1989 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου ναι το καταλαβαινω αλλα καποιοι χρησιμοποιουν το ονομα καποιου που εμπιστευεσαι για να βοηθανε αλλους να κανουν κομπινες να ξερεις ειχαν γινει πολλες καταγγελιες στην bestprice για αυτον και η ιστοσελιδα δεν εκανε τπτ
Arkin Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 48 λεπτά πριν, mamak1989 είπε ναι το καταλαβαινω αλλα καποιοι χρησιμοποιουν το ονομα καποιου που εμπιστευεσαι για να βοηθανε αλλους να κανουν κομπινες να ξερεις ειχαν γινει πολλες καταγγελιες στην bestprice για αυτον και η ιστοσελιδα δεν εκανε τπτ Το γνωρίζω πριν το κατεβάσουν τους έστειλα μήνυμα στο bestprice ζήτησαν χίλια συγνώμη και να τους δώσω τον αριθμό παραγγελίας να βοηθήσουν. Μετά από μια βδομάδα πήρα και τα λεφτά μου πίσω και το κατάστημα βγήκε από το bestprice. Κρίμα που στα ίδια φαίνεται να είναι και το jmtech. 1
Speargeo Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σήμερα έστειλε ειδοποίηση το Viber πως ο Περηφάνης (Perishop) επανήλθε στην εφαρμογή. Του έστειλα και μήνυμα χαχα. Επεξ/σία 27 Μαϊου από Speargeo
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 3/4/2024 στις 8:43 ΠΜ, oldnew είπε Ορισμένοι σχολιάζετε και πιθανότατα δεν έχετε κάνει ποτέ παραγγελία από eshops πλην 5-10€ αγορών.. Λέτε και ξανα λέτε να αγοράζουν πάντα με αντικαταβολή. Σχεδόν δεν υπάρχει eshop που να έχει πλέον αντικαταβολή για πόσα πάνω απο 120-150€. Ουσιαστικά είναι σαν να λέτε, μην αγοράζετε ποτέ απο eshops. Επίσης το jmctech τη μόνη ομοιότητα που έχει με το perishop είναι οι πολύ χαμηλές τιμές, και οι καθυστερήσεις κάποιες φορές. Έχει πολλά χρόνια στην αγορά που σημαίνει ότι έχει στείλει 1000αδες παραγγελίες. Αλλά αυτό ισχύει και σε άλλα, πιθανότατα και για το perishop. Μονο που το jmctech είναι πιστοποίημενο. Αν δεν πληρώσει, πληρώνει η ασφαλιστική εταιρεία που εγγυάται τη συναλλαγή. Η όποια είναι τεράστια ασφαλιστική (alliance αν θυμάμαι καλα, γερμανική) και σοβαρή (χάνεις 50€ αν ενεργοποίησεις την ασφάλεια). Εάν του κόψουν την πιστοποίηση, τότε να ανησυχητε για το συγκεκριμένο κατάστημα. Επισης απο προσωπικη εμπειρία αγοράσα τελευταία ένα fold 5 απο εκει 1200€. Ήρθε μια χαρα. Οκ έκανε 2-3 μερες παραπάνω και ηταν λίγο δύσκολη η επικοινωνία. Επίσης 2-3 παραγγελίες φίλων για ακριβά κινητα απο εκει επίσης ήρθαν. Μιας και βρήκα το post σου, για πες μερικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια που λες, πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς ή με την αμφισβήτηση συναλλαγής λόγο ότι είναι πιστοποιημένο είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τα χρήματα? Στις 3/4/2024 στις 9:33 ΜΜ, papamixalakis είπε Το jmctech ειναι μια χαρα καταστημα!τυχαινει να εργαζομουν εκει!απλα ο ανθρωπος για να πετυχει την καλυτερη τιμη ψαχνει για να εχει τον καταναλωτη ευχαριστημενο!καμια φορα λογο του προμηθευτή αργει.γιαυτο αυτος ο χρονος αναμονης!οταν ειναι τεραστιος ο ογκος ειναι λογικο να μην ειναι ολοι ευχαριστημενοι!και στο ιντερνετ πλεον με το παραμικρο σε σταυρωνουν!το τιμημα στην χαμηλη τιμη ειναι η αναμονη!! Τελικά δεν ήταν έτσι.. 1
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 15 hours ago, ChristosG82 said: Μιας και βρήκα το post σου, για πες μερικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια που λες, πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς ή με την αμφισβήτηση συναλλαγής λόγο ότι είναι πιστοποιημένο είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τα χρήματα? Τελικά δεν ήταν έτσι.. Όντως. Εν μερη ομως. Ότι λεω παραπάνω οτι δεν ισχύει αντικαταβολή κλπ αρα δεν μπορεις να προστατευθείς ετσι, ειναι οπως τα έγραφα. Επίσης ισχύει οτι αν αγοράζεις απο πιστοποίημενα καταστήματα που είναι; ασφαλισμένα, δεν θα χάσεις τα λεφτα σου ότι και να γίνει. Φίλος μου έχει παραγγείλει ακριβό τηλέφωνο απ το παραπάνω eshop. Κατα 99% θα πάρει τα λεφτα του πισω (-50€) απο την ασφαλιστική. Ηδη έχει μιλήσει και η ασφαλιστική του είπε να κανει τη διαδικασία και θα πληρωθεί. Στο μονο που πέφτω εξω, είναι ότι το συγκεκριμένο eshop δεν είχε καμία σχέση με το perishop.. Ε τελικά ήταν ίδια.. Είχε τοσα χρόνια στην αγορά και έστελνε κανονικά, που να ξέρεις.. Και πάλι οποίος αγοράζει απο πιστοποιημενα μαγαζιά εχει βγει κερδισμένος, ακομα και να κλείσει.
ChristosG82 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, oldnew είπε Όντως. Εν μερη ομως. Ότι λεω παραπάνω οτι δεν ισχύει αντικαταβολή κλπ αρα δεν μπορεις να προστατευθείς ετσι, ειναι οπως τα έγραφα. Επίσης ισχύει οτι αν αγοράζεις απο πιστοποίημενα καταστήματα που είναι; ασφαλισμένα, δεν θα χάσεις τα λεφτα σου ότι και να γίνει. Φίλος μου έχει παραγγείλει ακριβό τηλέφωνο απ το παραπάνω eshop. Κατα 99% θα πάρει τα λεφτα του πισω (-50€) απο την ασφαλιστική. Ηδη έχει μιλήσει και η ασφαλιστική του είπε να κανει τη διαδικασία και θα πληρωθεί. Στο μονο που πέφτω εξω, είναι ότι το συγκεκριμένο eshop δεν είχε καμία σχέση με το perishop.. Ε τελικά ήταν ίδια.. Είχε τοσα χρόνια στην αγορά και έστελνε κανονικά, που να ξέρεις.. Και πάλι οποίος αγοράζει απο πιστοποιημενα μαγαζιά εχει βγει κερδισμένος, ακομα και να κλείσει. Εγώ έκανα παραγγελία με πιστωτική, εγώ δεν έχω κάποια ασφάλεια, εννοείς την ασφάλεια του καταστήματος? Από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα παραγγείλει και εγώ 3-4 φορές, περίμενα, μόνο σε ένα παιχνίδι του switch περίμενα αρκετές ημέρες, αλλά ήρθε και το πήρα σε πολύ καλή τιμή, από Ιταλία το έφεραν, και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, τώρα δεν ξέρω τι έγινε, αν ήταν λίγα τα χρήματα πάει στο διάολο, αλλά είναι αρκετά, ελπίζω η τράπεζα να μου επιστρέψει τα χρήματα όπως λένε με αμφισβήτηση συναλλαγής.
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ChristosG82 said: Εγώ έκανα παραγγελία με πιστωτική, εγώ δεν έχω κάποια ασφάλεια, εννοείς την ασφάλεια του καταστήματος? Από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα παραγγείλει και εγώ 3-4 φορές, περίμενα, μόνο σε ένα παιχνίδι του switch περίμενα αρκετές ημέρες, αλλά ήρθε και το πήρα σε πολύ καλή τιμή, από Ιταλία το έφεραν, και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, τώρα δεν ξέρω τι έγινε, αν ήταν λίγα τα χρήματα πάει στο διάολο, αλλά είναι αρκετά, ελπίζω η τράπεζα να μου επιστρέψει τα χρήματα όπως λένε με αμφισβήτηση συναλλαγής. Το συγκεκριμένο κατάστημα ηταν πιστοποιημενο (αντίθετα με το perishop) . Στα πιστοποιημενα μαγαζιά του bestPrice ισχύει ασφαλεία αγορών, απο κανονική ασφαλιστική εταιρεία. Εαν έχεις ασφαλιστει στο bestPrice ( κάνεις δωρεάν την εγγραφή στην ασφαλιστική εταιρεία 1 φορα, ισχύει για πάντα) τοτε σήμερα που έκλεισε θα αποζημίωθεις απ την ασφαλιστική εταιρεία. Χάνεις 50€. Αν δεν έκανες την εγγραφή στην ασφαλιστική πριν αγοράσεις, δεν ισχύει. Ψάξε στη σελίδα του bestPrice και κανε την διαδικασία αν δεν την έχεις κάνει ωστε να μη πάθεις τα ιδια στο μέλλον. Και παλι μιλα με την τραπεζα σου γιατί και οι αγορές με καρτα είναι επίσης ασφαλισμένες, αλλα ειναι λιγο γκρι κατάσταση. Παίζεται αν θα σε αποζημίωσει η τράπεζα. Για περισσότερα υπάρχει thread εδω: https://www.insomnia.gr/forums/topic/826906-κατάστημα-jmc-tech/page/29/#comment-60310410 Επεξ/σία 5 Ιουνίου από oldnew 1
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Το best price αποδειχθηκε παρα πολυ λιγο οχι μονο με το perishop αλλα και το jmc. Χιλιαδες πελατες εχασαν χρηματα χωρις να κανει τιποτα. Κρατησε και τα 2 καταστηματα μεχρι τελευταια στιγμη παρολο τις απειρες αρνητικες αξιολογησεις και στο τελος τα πεταξε χωρις να κουνηθει φυλλο. 2
manval Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις έλαβα αυτό το pdf από το Συνήγορο του Καταναλωτή. ενημέρωση_καταναλωτών-ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ.pdf
ChristosG82 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 ώρες πριν, manval είπε Μόλις έλαβα αυτό το pdf από το Συνήγορο του Καταναλωτή. ενημέρωση_καταναλωτών-ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ.pdf 152.58 kB · 5 downloads Εσύ πήρες τα χρήματα σου? Στην ουσία ο συνήγορος είπε πως ότι ήταν να κάνει, το έκανε και τέλος? Με το ότι έστειλε το φάκελο στον εισαγγελέα, υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα χρήματα αν δεν τα πήρες? Ρωτάω, για να ξέρω και εγώ αν κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
manval Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 18 minutes ago, ChristosG82 said: Εσύ πήρες τα χρήματα σου? Στην ουσία ο συνήγορος είπε πως ότι ήταν να κάνει, το έκανε και τέλος? Με το ότι έστειλε το φάκελο στον εισαγγελέα, υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα χρήματα αν δεν τα πήρες? Ρωτάω, για να ξέρω και εγώ αν κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Αν τελικά πάρω φαντάζομαι θα προκύψει μετά από αυτεπάγγελτη δίκη που θα πρέπει να κάνει η εισαγγελία του Λάρισας. Όπως και να έχει... το email το έχω προωθήσει στην δικηγόρο μου και περιμένω να μου απαντήσει.
ChristosG82 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, manval είπε Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Αν τελικά πάρω φαντάζομαι θα προκύψει μετά από αυτεπάγγελτη δίκη που θα πρέπει να κάνει η εισαγγελία του Λάρισας. Όπως και να έχει... το email το έχω προωθήσει στην δικηγόρο μου και περιμένω να μου απαντήσει. Μόλις έκανα και εγώ καταγγελία για το jmctech, δεν πιστεύω να μου ζητήσουν χρήματα?
manval Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου On 05/06/2024 at 19:46, ChristosG82 said: Μόλις έκανα και εγώ καταγγελία για το jmctech, δεν πιστεύω να μου ζητήσουν χρήματα? O συνήγορο του καταναλωτή δεν ζητάει λεφτά. Λεφτά θέλουν οι δικηγόροι αν κάνεις μήνυση. 1
viman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μετά από καιρό, ένα νέο : https://tinealarissa.gr/2024/10/01/λάρισα-απάτη-με-κινητά-και-τάμπλετ-aγό/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα