iorant Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, james01gr είπε εάν ήσουν πελάτης του προηγούμενου καταστήματος και πήραν το πελατολόγιο και το πήγαν στην νέα εταιρεία, μπαίνει στην μέση η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων άνετα. Η παραγγελία έγινε στο προηγούμενο κατάστημα , το αφμ δεν άλλαξε , η βάση δεδομένων μεταφέρθηκε , κανονικά κάνω login στο νέο site 3 ώρες πριν, DeanThomas είπε Έχω παραγγελία από 18 Φεβρουαρίου με το κουπόνι 200€ που μοίραζε σε κακές κριτικές κάποτε...Ξέρω και όλοι ξέρετε τι θα πάρω 💀 Το κουπόνι το έλαβες ως αποζημίωση ; Αν ναι λογίζεται κανονικά σαν χρήμα που έχει πληρωθεί. Και εγώ παραγγελία με τον ίδιο τρόπο και θα το παλέψω να την πάρω. 3 ώρες πριν, jimgeroul είπε Ας κάνουμε όλοι από μια παραγγελία στο νέο κατάστημα, αντικαταβολή.. και ας τον να περιμένει.. μόνο έτσι τους κάνεις καλά κάτι τέτοιους. Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη επιλογή. Άσχετα με το τι γράφει ,για να προχωρήσεις παρακάτω υπάρχει μόνο κάρτα και τραπεζική κατάθεση. Επεξ/σία 3 Απριλίου από iorant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vaggospat13 είπε Οταν βλέπετε τιμές χώμα τότε τρωνε το ΦΠΑ έχοντας βάλει μπροστινούς και αυτοί δε φαίνονται πουθενά.και σίγουρα παίζουν και άλλες λαμογιες. Αν τους τσιμπισουν και κλείσουν το μαγαζι (βλέπε tokinito) απλά οι πελάτες θα μείνουν ξεκρέμαστοι. Όταν ψωνίζετε από μαγαζιά που έχουν τεράστια διαφορά τιμής 100% παίζει απατεώνα. Αν πάρεις μια κάρτα γραφικών και το μαγαζί κλείσει την εγγύηση ξέχνα τη. Μέσω σκρουτζ σε καλύπτει ο σκρουτζ αφού αυτό πλήρωσες. Θα συμφωνήσω. Έψαχνα το ΣΚ για ένα καινούργιο synology που θέλω να πάρω. Το βρήκα σε site που έχει αναφερθεί στο νήμα σε τιμή εξαιρετικά περίεργη. Γιατί τη θεωρώ περίεργη. Γιατί είναι η χαμηλότερη παγκοσμίως. Και όταν λέω παγκοσμίως το εννοώ, δεν είναι σχήμα λόγου. Xαμηλότερη και από το bhphotovideo που είναι απευθείας συνεργάτης της synology. Πως μπορεί ένα κατάστημα στην Ελλάδα να έχει πετύχει σε ένα προϊόν τη χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως, δεν το καταλαβαίνω και για μένα η μόνη εξήγηση που έχει κάποια λογική είναι ότι κάτι κάνουν με το ΦΠΑ. Πόσο μάλλον που είμαστε και μια χώρα με υψηλό συντελεστή ΦΠΑ. Επεξ/σία 3 Απριλίου από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει stock. Πρώτα κάνει την παραγγελία ο πελάτης και μετά το κατάστημα κάνει την δικιά του παραγγελία από τους προμηθευτές που μπορεί να βρίσκονται στα άκρα της γης. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Το πολύ γνωστό κίτρινο κατάστημα στη Στουρνάρη δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα; Το άλλο, επίσης πολύ γνωστό, στη Σόλωνος, πριν βγει για Κάνιγγος, δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα; Γιατί σε αμφότερα, έχω παραγγείλει και παρέλαβα την ίδια ημέρα. Γιατί; Γιατί προφανώς και έχουν στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, oldnew είπε -Fold 5 512 , φυσικα καταστήματα ειχε τοτε 2200ε. Jmc 1200. -Σκουτζ καπου 1500+ Δε βλέπω πως η αγορά απο φυσικό κατάστημα είναι εξυπνη χάνοντας ενα 1000ρικο. Ο κίνδυνος απο το συγκεκριμένο κατάστημα ηταν πρακτικά 0, ενεργοποιωντας την δωρεαν ασφαλιστική καλυψη σε περίπτωση μη παραλαβης του προϊόντος. Τώρα αν πας να κάνεις τοσο ακριβη αγορα απο μη πιστοποιημενο (αρα δεν ισχύει η ασφαλιση) , αναλαμβάνεις ρισκο τεράστιο ανεφ λογου μάλιστα γιατί το perishop ίδιες τιμές ειχε. Η εξυπνη αγορά λοιπόν είναι απο ασφαλισμενα πιστοποιημενα μαγαζιά του bestprice όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά απο σκρουτζ. Αλλιως (καλαθι) σκρουτζ. Φυσικά αν βιάζεσαι πας σε φυσικό μαγαζι. Η αν κατι κανει 15ε στο φυσικό και 10 σκρουτζ, οκ πας στον φυσικό. και πάλι καλό είναι να περιμένεις να πέσει κάπως η τιμή στο κατάστημα εκτός και αν βιάζεσαι πάρα πολύ,τότε αναλαμβάνεις και το ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papamixalakis Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 21 ώρες πριν, svartevarg είπε Μέσω skroutz ή από το κατάστημα;; Πόσες ημέρες είναι η αναμονή για τα προϊόντα που παρήγγειλες; Προσωπικά νομίζω είσαι ασφαλής. Το jmctech ειναι μια χαρα καταστημα!τυχαινει να εργαζομουν εκει!απλα ο ανθρωπος για να πετυχει την καλυτερη τιμη ψαχνει για να εχει τον καταναλωτη ευχαριστημενο!καμια φορα λογο του προμηθευτή αργει.γιαυτο αυτος ο χρονος αναμονης!οταν ειναι τεραστιος ο ογκος ειναι λογικο να μην ειναι ολοι ευχαριστημενοι!και στο ιντερνετ πλεον με το παραμικρο σε σταυρωνουν!το τιμημα στην χαμηλη τιμη ειναι η αναμονη!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emp87 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 14 λεπτά πριν, papamixalakis είπε Το jmctech ειναι μια χαρα καταστημα!τυχαινει να εργαζομουν εκει!απλα ο ανθρωπος για να πετυχει την καλυτερη τιμη ψαχνει για να εχει τον καταναλωτη ευχαριστημενο!καμια φορα λογο του προμηθευτή αργει.γιαυτο αυτος ο χρονος αναμονης!οταν ειναι τεραστιος ο ογκος ειναι λογικο να μην ειναι ολοι ευχαριστημενοι!και στο ιντερνετ πλεον με το παραμικρο σε σταυρωνουν!το τιμημα στην χαμηλη τιμη ειναι η αναμονη!! πες τα γιατι τεινω να παρεξηγηθω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το εκπληκτικο ειναι πως διακριθηκαν και ως καλυτερη επιχειρηση για το 2023: https://www.aetoitouemporiou.eu/profile-63896-perishop-gr αντε και στα Oscars Αλλα και ψαχνει νεους υπαλληλους: https://gr.indeed.com/cmp/Larisaevents.gr-1?from=mobviewjob&tk=1hqilr69kj9in800 Αντε και με αλυσιδα καταστηματων του χρονου. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Getta Robo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Το εκπληκτικο ειναι πως διακριθηκαν και ως καλυτερη επιχειρηση για το 2023: https://www.aetoitouemporiou.eu/profile-63896-perishop-gr αντε και στα Oscars που ειναι το εκπληκτικο; κι εγω μπορώ να φτιαξω το www.o-pio-omorfos-stin-ellada.gr και να βαλω τη φατσα μου Επεξ/σία 3 Απριλίου από somt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2 hours ago, MaxHeadroom_2023 said: και πάλι καλό είναι να περιμένεις να πέσει κάπως η τιμή στο κατάστημα εκτός και αν βιάζεσαι πάρα πολύ,τότε αναλαμβάνεις και το ρίσκο. Σωθηκες.. Μπορεί και ποτε. Στα φυσικά καταστήματα το πουλάνε ακομα 1700-1800€ , ενω ακόμη και στο bestprice ανεβηκε. Πιθανότατα ουτε όταν βγει το 6 δεν θα ξαναδούμε αυτή την τιμη (ειχε φτασει και σε χαμηλότερη απο οσο αγορασα εγω σε bestprice, αλλα πλέον ανεβαίνει). Εντωμεταξύ με τις τιμές των φυσικών καταστήματων δεν θα το αγοραζα ποτε. Οπως επισης εξηγήσα, αν πάρεις από πιστοποιημενο κατάστημα το ρίσκο αγγίζει το 0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 23 ώρες πριν, kundi είπε το γράφω χρόνια αλλά.........μην δίνεται τα χρήματα σας βάλε ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και κάντε μόνο από κατάστημα που έχει η τσιγκουνιά 1-2 euro με ξεπερνάει , ερχετε ο courier me pos η πας στο καταστημα τοσο απλο αν ξεπερνανε τα 500 ! αλλιως σπιτι κανονικα )δεν εχω σε κανενα καταστημα στην ελλαδα εμπιστοσυνη ...αντε να περιμενεις να παρεις τα χρηματα πισω τωρα Με εξαίρεση την παραλαβή από το κατάστημα πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος αποστολής συσκευασμένου τούβλου. 23 ώρες πριν, cpc464 είπε perishop > peristore αλλαξε ο Μανολιός και έβαλε το φέσι του αλλιώς. Αλήθεια τι οικονομική ζημία να έχει προκαλέσει?, δεν θα έπρεπε να έχει προφυλακιστεί?. Συνήθως τα μέλη τέτοιων εταιρειών είναι αχυράνθρωποι έναντι αμοιβής. Ζητιάνοι, φτωχοί ηλικιωμένοι, ναρκομανείς κλπ. Εν τω μεταξύ ΟΕ δεν έχει απαίτηση για ελάχιστο κεφάλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, aypnia said: 3 hours ago, aypnia said: Πως μπορεί ένα κατάστημα στην Ελλάδα να έχει πετύχει σε ένα προϊόν τη χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως, δεν το καταλαβαίνω και για μένα η μόνη εξήγηση που έχει κάποια λογική είναι ότι κάτι κάνουν με το ΦΠΑ. Πόσο μάλλον που είμαστε και μια χώρα με υψηλό συντελεστή ΦΠΑ. Δεν νομίζω οτι είναι αυτό. Βέβαια ενα διάστημα πχ το jmc που κοιταγα, πουλαγε ναυαρχίδα κινητο στην ιδια σχεδόν τιμη ητε με τιμολόγιο ητε χωρις, που "δείχνει " αυτο που λες για το φπα. Στη συνέχεια ομως λιγο καιρο μετα, πουλαγε την ίδια ναυαρχίδα με νορμάλ διαφορά τιμης αν το επαιρνες με τιμολογιο ή οχι, αρα δεν ήταν οτι δεν πληρώνει τον φπα, αφου με τιμολόγιο στο έδινε πολυ φθηνότερα πλεον . Και η νορμάλ τιμη εξακολουθουσε να είναι η φθηνότερη, μάλλον στον πλανήτη γιατι κοίταγα και αλλού. Τώρα πως το κάνει και εγω εχω την περιέργεια. Μπορεί να είναι εφοπλιστής, εθνικός ευεργετης, και να κανει λειτουργημα σε εμας τους εθισμενους στην τεχνολογία.. Πλάκα κάνω φυσικά Επεξ/σία 3 Απριλίου από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 5 ώρες πριν, aypnia είπε Θα συμφωνήσω. Έψαχνα το ΣΚ για ένα καινούργιο synology που θέλω να πάρω. Το βρήκα σε site που έχει αναφερθεί στο νήμα σε τιμή εξαιρετικά περίεργη. Γιατί τη θεωρώ περίεργη. Γιατί είναι η χαμηλότερη παγκοσμίως. Και όταν λέω παγκοσμίως το εννοώ, δεν είναι σχήμα λόγου. Xαμηλότερη και από το bhphotovideo που είναι απευθείας συνεργάτης της synology. Πως μπορεί ένα κατάστημα στην Ελλάδα να έχει πετύχει σε ένα προϊόν τη χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως, δεν το καταλαβαίνω και για μένα η μόνη εξήγηση που έχει κάποια λογική είναι ότι κάτι κάνουν με το ΦΠΑ. Πόσο μάλλον που είμαστε και μια χώρα με υψηλό συντελεστή ΦΠΑ. Γιατί πολύ απλά δεν πληρώνουν τον ΦΠΑ που αναλογεί. Κάνουν απάτες τύπου Carousel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, oldnew είπε Σωθηκες.. Μπορεί και ποτε. Στα φυσικά καταστήματα το πουλάνε ακομα 1700-1800€ , ενω ακόμη και στο bestprice ανεβηκε. Πιθανότατα ουτε όταν βγει το 6 δεν θα ξαναδούμε αυτή την τιμη (ειχε φτασει και σε χαμηλότερη απο οσο αγορασα εγω σε bestprice, αλλα πλέον ανεβαίνει). Εντωμεταξύ με τις τιμές των φυσικών καταστήματων δεν θα το αγοραζα ποτε. Οπως επισης εξηγήσα, αν πάρεις από πιστοποιημενο κατάστημα το ρίσκο αγγίζει το 0. γράφεις για κάτι πολύ συγκεκριμένο ,είναι εξαίρεση, ποτέ δεν θα αγόραζα κάρτα γραφικών 1k-2k online π.χ. ακόμα και από πιστοποιημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CanonTux Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 15 ώρες πριν, polaki είπε Στην ΟΕ είναι υπόλογοι όλοι με το 100% της περιουσίας τους, ανεξάρτητα με το ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία. Που σημαίνει αν δεν έχει λεφτά και περιουσία ο ένας, το κράτος θα τα πάρει απτον άλλο. Τον πήρε στο λαιμο του τον άλλο. Είπα εγώ κάτι αντίθετο; Φυσικά και το γνωρίζω αυτό, γιατί με έκανες παράθεση; Τα στοιχεία των μελών παρέθεσα, επειδή αναρωτιόσασταν ποιοι να είναι μέλη. 15 ώρες πριν, Tablet είπε Σοβαρα τωρα; Το πιστευεις αυτο που λες; Δηλαδη φταιει ο κόσμος που εξαπατηθηκε που "δεν προσεξε;" Ξέρεις το φυσιολογικό ειναι να μην υπαρχει απάτη. Δηλαδη αμα βλεπω οτι ενα προιον ειναι διαθεσιμο, πρεπει να ειναι διαθεσιμο. Και οταν λεει αποσταλθηκε να αποσταλθηκε. Εσυ οταν παραγγελνεις σουβλακια και σου έρθει πιτσα η δεν σου έρθει καθολου τι να σου πουμε; Ας προσεχες;; Να προσεξει ο κόσμος τι δηλαδη ακριβως; Αλλα φαινεται η απατεωνια και η διαστραβλωσει την κοινης λογικής ειναι πλεον η κανονικοτητα σας στην Ελλαδα. Μια χαρα τα πατε 👏👏👏 ΧΑ ΧΑ ΧΑ, (επίτηδες κεφαλαία, τρανταχτό γέλιο), ε λοιπόν όσο υπάρχουν αγοραστές σαν εσένα τόσο θα ξεφυτρώνουν καταστήματα απατεώνες με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα. Συνεχίστε έτσι, θα έχουμε και άλλα απολαυστικά αναγνώσματα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampis v-strom Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Παιδιά τα μισά μαγαζιά και στο Σκρουτζ και ειδικα στο bestprice είναι καθαρά για ξέπλυμα χρήματος.Επειδη λοιπόν είμαι στον χώρο του κλάδου κατά καποιο τρόπο και συνομιλώντας με πωλητές εταιριών που κάποια απ προϊόντα τους τα πουλάνε αυτά τα καταστήματα, 2-3 τουλάχιστον απ' αυτούς μου το επιβεβαιωσαν ότι αρκετά μαγαζιά απ' αυτά είναι η βιτρίνα. Πάντως να παραγγέλνεις απ' αυτά τα μαγαζιά και να μην βάζεις αντικαταβολή πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελείς (για να μην πω την άλλη λέξη που αρχίζει από Μ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα