Jlaxy Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Άλλο ένα κατάστημα λιανικής που λάμβανε χρήματα χωρίς να έχει το προϊόν σε στοκ. Απλά απαράδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chpanagiot Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Εγώ απορώ με το πόσο βλάκας είναι ο Έλληνας. Έχω κάνει 8 παραγγελίες. Πόσα έχω γλιτώσει; 2000€ . Το παιδί στο μαγαζί ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ έλεγε θα αργησω . 1.5-2 μήνες έκανε. ΔΕΝ ΒΙΆΖΟΜΑΙ. ΤΟ ΕΛΕΓΕ. Όταν ο Κωτσόβολος κι τα public αργούσαν τα PS5 1 χρόνο και δεν φάγανε πρόστιμο. Γιατί είμαστε ανθρωποφάγοι. ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ πήγαινε σκάσε 200€ παραπάνω και πάρτο την ίδια στιγμή. Αποφασίζεις να περιμένεις για 200€ έκπτωση. Αλλά αυτός είναι ο Έλληνας. Μ*** μια ζωή. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Αριθμό γεμη γιατί δεν αναφέρει το νέο website; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Chpanagiot said: Εγώ απορώ με το πόσο βλάκας είναι ο Έλληνας. Έχω κάνει 8 παραγγελίες. Πόσα έχω γλιτώσει; 2000€ . Το παιδί στο μαγαζί ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ έλεγε θα αργησω . 1.5-2 μήνες έκανε. ΔΕΝ ΒΙΆΖΟΜΑΙ. ΤΟ ΕΛΕΓΕ. Όταν ο Κωτσόβολος κι τα public αργούσαν τα PS5 1 χρόνο και δεν φάγανε πρόστιμο. Γιατί είμαστε ανθρωποφάγοι. ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ πήγαινε σκάσε 200€ παραπάνω και πάρτο την ίδια στιγμή. Αποφασίζεις να περιμένεις για 200€ έκπτωση. Αλλά αυτός είναι ο Έλληνας. Μ*** μια ζωή. Ο άλλος περιμένει 4 μήνες και είναι άφαντος σαν καταστημα. Πάνω από 100 καταγγελίες είχε ο τύπος. Επεξ/σία 3 Απριλίου από ardi21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Μαζικό spamάρισμα παραγγελιών να μπουκώσει το site και να μην ξέρει ποια παραγγελία ισχύει και ποια όχι.Επιλογή για κατάθεση σε λογαριασμό και άστον να περιμένει την κατάθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 12 ώρες πριν, andreas-freemind είπε Για το JMCtech τι γνώμη έχετε ? ¨εκανα παραγγελία και μετά είδα κριτικές .....έχω χάσει τον ύπνο μου. Απευθείας από κατάστημα δεν γνωρίζω. Μέσω skroutz plus έχω ψωνίσει δεκάδες φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα ήταν στην ώρα τους. Προφανώς λόγω ασφάλειας skroutz. Γενικά, καλό θα ήταν να μην τσιγκουνεύεται μερικά ψωροευρω να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χωρίς άγχος, τρεχάλες, καθυστέρησεις, βρισίδια στο τηλέφωνο και πάει λέγοντας, σε τέτοιες περιπτώσεις με υπερκάλυψε το skroutz. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 45 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Γενικά, καλό θα ήταν να μην τσιγκουνεύεται μερικά ψωροευρω να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χωρίς άγχος, τρεχάλες, καθυστέρησεις, βρισίδια στο τηλέφωνο και πάει λέγοντας, σε τέτοιες περιπτώσεις με υπερκάλυψε το skroutz. Δεν τα εχει ολα τα προιοντα στο καλαθι σκρουτζ ο jmc. Και εγω οσες φορες παραγγειλα με ή χωρις καλαθι μια χαρα στις μερες που ελεγαν ηρθαν, με ποια στοιχεια το εξισωνεται με τον περι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 hour ago, lexotamilf said: Αριθμό γεμη γιατί δεν αναφέρει το νέο website; Αναφέρει. https://peristore.gr/oroi-chrisis/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iorant Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε Έλαβα μύνημα από το peristore να μην ανησυχώ... Θα την λάβεις λέει. Άντε να δούμε Επεξ/σία 3 Απριλίου από iorant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 15 ώρες πριν, kundi είπε το γράφω χρόνια αλλά.........μην δίνεται τα χρήματα σας βάλε ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και κάντε μόνο από κατάστημα που έχει η τσιγκουνιά 1-2 euro με ξεπερνάει , ερχετε ο courier me pos η πας στο καταστημα τοσο απλο αν ξεπερνανε τα 500 ! αλλιως σπιτι κανονικα )δεν εχω σε κανενα καταστημα στην ελλαδα εμπιστοσυνη ...αντε να περιμενεις να παρεις τα χρηματα πισω τωρα Το να προσέχεις από πού ψωνίζεις και να μην τσιγκουνεύεσαι (μέχρι ένα σημείο) την διαφορά τιμής με ένα τοπικό κατάστημα ας πούμε όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, Jlaxy είπε Άλλο ένα κατάστημα λιανικής που λάμβανε χρήματα χωρίς να έχει το προϊόν σε στοκ. Απλά απαράδεκτο. Κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει stock. Πρώτα κάνει την παραγγελία ο πελάτης και μετά το κατάστημα κάνει την δικιά του παραγγελία από τους προμηθευτές που μπορεί να βρίσκονται στα άκρα της γης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 12 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Δεν τα εχει ολα τα προιοντα στο καλαθι σκρουτζ ο jmc. Και εγω οσες φορες παραγγειλα με ή χωρις καλαθι μια χαρα στις μερες που ελεγαν ηρθαν, με ποια στοιχεια το εξισωνεται με τον περι; Το συγκρίνουν με το περι γιατί έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές και χρόνους παράδοσης. Με την διαφορά το JMC είναι πολλά χρόνια στον χώρο, είναι πιστοποιημένο κατάστημα με δυνατότητα πιστωτικής ή καλάθι skroutz. Τουλάχιστον μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν γίνει η στραβή. Σε αντίθεση με το περι που είναι λίγα χρόνια στον χώρο, με κατάθεση τράπεζας χωρίς δυνατότητα επιστροφής. Είναι αστείο μερικοί να κλαψουρίζουν που έχασαν τα λεφτά τους σε κακόφημο κατάστημα για να γλιτώσουν μερικά ευρώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου καλο το προστιμο αλλα να σκεφτει και λιγο ο αγαθος ελληνας ωστε στην επομενη παραγγελια του απο ΚΑΘΕ σκρουτζομαγαζο να βαλει μεθοδο πληρωμης ΜΟΝΟ αντικαταβολη και σε οποιον αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 24 minutes ago, Alexaras1991 said: Το συγκρίνουν με το περι γιατί έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές και χρόνους παράδοσης. Με την διαφορά το JMC είναι πολλά χρόνια στον χώρο, είναι πιστοποιημένο κατάστημα με δυνατότητα πιστωτικής ή καλάθι skroutz. Τουλάχιστον μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν γίνει η στραβή. Σε αντίθεση με το περι που είναι λίγα χρόνια στον χώρο, με κατάθεση τράπεζας χωρίς δυνατότητα επιστροφής. Είναι αστείο μερικοί να κλαψουρίζουν που έχασαν τα λεφτά τους σε κακόφημο κατάστημα για να γλιτώσουν μερικά ευρώ Το περιεργο παντως ειναι οτι για παραδειγμα το Galaxy S24 υπαρχει στο best price απο το JMC με παραδοση 30 ημερων ενω στο skroutz δεν υπαρχει καθολου απο το συγκεκριμενο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε Απευθείας από κατάστημα δεν γνωρίζω. Μέσω skroutz plus έχω ψωνίσει δεκάδες φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα ήταν στην ώρα τους. Προφανώς λόγω ασφάλειας skroutz. Γενικά, καλό θα ήταν να μην τσιγκουνεύεται μερικά ψωροευρω να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χωρίς άγχος, τρεχάλες, καθυστέρησεις, βρισίδια στο τηλέφωνο και πάει λέγοντας, σε τέτοιες περιπτώσεις με υπερκάλυψε το skroutz. Παρήγγειλα και γω πρόσφατα από jmc και ήρθαν όλα πολύ γρήγορα , έτυχε επίσης να βρεθώ Καρπενήσι πέρσι και είδα το κατάστημα ,είναι ένα κανονικό τυπικό επαρχιακό κατάστημα με υπολογιστές ,περιφερειακά , gaming κλπ , οποίος ζει σε μικρή πολη ξέρει . Πώς είναι φτηνό δε γνωρίζω , πάντως χτύπησα το unicorn overlord προπαραγγελια τρεις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και ήρθε στο release date κανονικά με courier αντικαταβολή . Όποιος είναι στο Σκρουτζ γενικά δύσκολο να κρυφτεί αν είναι απατεώνας . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα