indian Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 45 λεπτά πριν, polaki είπε Στην ΟΕ είναι υπόλογοι όλοι με το 100% της περιουσίας τους, ανεξάρτητα με το ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία. Που σημαίνει αν δεν έχει λεφτά και περιουσία ο ένας, το κράτος θα τα πάρει απτον άλλο. Τον πήρε στο λαιμο του τον άλλο. Έχεις δίκιο. Απλά συνήθως όταν κάποιος έχει κάνει την απατεωνιά επάγγελμα είτε έχει φροντίσει να μην υπάρχει τίποτα στο όνομά τους, είτε έχει κοροϊδέψει κάποιον (υπάλληλο π.χ.). Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iorant Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Alexrose είπε Σίγουρα για τα 120 χιλιάρικα πρόστιμο θα δώσει κουπόνι αγορών Ξέρεις το χρηματικό κουπόνι όταν χαρακτηρίζεται ως αποζημίωση έχει ισχυρότατη νομική υποστάση και επέχει θέση μετρητών. Αλλά anyway 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Φυλακή θα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezpap Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, polaki είπε Στην ΟΕ είναι υπόλογοι όλοι με το 100% της περιουσίας τους, ανεξάρτητα με το ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία. Που σημαίνει αν δεν έχει λεφτά και περιουσία ο ένας, το κράτος θα τα πάρει απτον άλλο. Τον πήρε στο λαιμο του τον άλλο. αποκλείεται να μην το φρόντισε. Φαίνεται αρκετά έξυπνος ο κ. Περηφάνης. btw εγώ κάτι λίγα που έκανα προκαταβολή πριν από 2,5 μήνες, τα πήρα πριν 2 βδομάδες. Δύσκολα θα ξαναπλησιάσω τα μαγαζιά με "ιδιαίτερα χαμηλές τιμές" και σίγουρα οι προπληρωμές μόνο σε μεγάλα μαγαζιά και στην ανάγκη μόνο με κάρτα, όχι κατάθεση. Επεξ/σία 3 Απριλίου από ezpap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 16 minutes ago, Tlykog said: Υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν νόμιμα και σωστά με αυτό τον τρόπο. Πχ ένα κατάστημα που δεν έχει μεγάλο κεφάλαιο δε τα συμφέρει να στοκάρουν ποσότητες από ακριβά προϊόντα, τα οποία ταυτόχρονα χάνουν και την αξία τους σε βάθος χρόνου. Γι αυτό μπορεί να μην υποστηρίζουν αντικαταβολή, όπου ο πελάτης μπορεί να μην παραλάβει το προϊόν και να χρεωθούν και τα μεταφορικά. Δεν είναι όλοι απατεώνες. Χαλάρωσε λίγο. Είμαι λογιστής με δικό μου λογιστικό και έχω εμπειρία από τέτοιες επιχειρήσεις. Δεν είναι απατεώνες, παραδίδουν τα προϊόντα τους και πληρώνουν τους φόρους τους. Είσαι αφελής! Χωρίς να ξέρεις το ποιος είναι δεν του δίνεις έτσι στα τυφλά τα χρήματά σου χωρίς την παραμικρή εγγύηση. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας. Ακόμα περισσότερο βλακώδες, είναι να βλέπεις ένα κάρο διαμαρτυρίες για το συγκεκριμένο και παρ' όλα αυτά να δίνεις τα χρήματά σου έτσι χωρίς την παραμικρή εγγύηση ελπίζοντας πως εσύ θα είσαι η εξαίρεση στα στραβά του. Το τι δηλώνεις πως είσαι, ξέρεις τι βαρύτητα έχει δω μέσα. Μετά από αυτό ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα εμπιστεύονται την κατάθεση χρημάτων σε διαδικτυακά παραμάγαζα που είναι αμφίβολο το αν έχουν καν το στοκ που δηλώνουν, και με το δίκιο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, james01gr said: εγώ πραγματικά απορώ που θεωρείτε πως το skroutz είναι ο υπερασπιστής και ο εξασφαλιστής πως θα παραλάβετε το προϊόν. μιλάμε πως η σελίδα αυτή υποτίθεται πως ελέγχει διεξοδικά τους συνεργάτες της πριν την έναρξη της συνεργασίας και υπάρχουν τόσες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια σε μαγαζιά που δουλεύουν μαζί τους και είναι απατεώνες. δλδ το σκρουτζ δεν γνωρίζει πως το κατάστημα καθυστερεί τις παραδόσεις; είμαι 100% σίγουρος (γιατί μετράει με στατιστικά τι παραλαμβάνει και τι όχι) πως γνώριζε επακριβώς πότε έστελνε και εάν έστελνε το κατάστημα τις παραγγελίες. όμως έπαιρνε καλές προμήθειες (γιατί το μαγαζί έχει πολλές πωλήσεις) και όλα καλά. Oπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι αυτα που λες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Μπορει να εχει αλλα θεματακια το skroutz αλλα στην αξιοπιστια ειναι νο.1. Η θα παραλαβεις αυτο που που πρεπει στην ωρα του (η εστω με μια μικρη καθυστερηση αν κατι παει στραβα) η θα παρεις τα χρηματα σου πισω. Μαλλον δεν εχεις ψωνισει ποτε απο εκει. Ολα αυτα ισχυουν μονο αν η παραγγελια ειναι μεσω του skroutz καλαθιου. Μια ερωτηση τωρα: Οταν αγοραζεις κατι με καρτα, αμφισβητηση συναλλαγης μπορεις να κανεις οποτε θες, πχ μετα απο 2 μηνες αν δεν εχεις παραλαβει, η υπαρχει καποιο οριο? Και ποσο σιγουρο ειναι οτι παιρνεις τα χρηματα σου πισω? Επεξ/σία 3 Απριλίου από ardi21 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evark Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, iorant είπε Το εμπόριο μάλλον το έχεις μάθει από ταινίες;. Σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη τα οποία θέλουν να λέγονται δημοκρατία υπάρχουν κανόνες για το εμπόριο. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Στο ηλεκτρονικό εμπόριο ακόμα περισσότερο. Ο συγκεκριμένος κύριος περιστορ τρώει το κεφάλι του λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεν μπορεί τις 7 εργασίμες να τις λογίζεται 40 μέρες; Πλέον με οδηγία της ΕΕ όλες οι εμπορικές συναλλαγές πρέπει να διεκπεραιωθούν εντός 30 ημερών. Ημερολογιακών. Μαλλον δεν διάβασες κάν το post μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 12 ώρες πριν, kundi είπε το γράφω χρόνια αλλά.........μην δίνεται τα χρήματα σας βάλε ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και κάντε μόνο από κατάστημα που έχει η τσιγκουνιά 1-2 euro με ξεπερνάει , ερχετε ο courier me pos η πας στο καταστημα τοσο απλο αν ξεπερνανε τα 500 ! αλλιως σπιτι κανονικα )δεν εχω σε κανενα καταστημα στην ελλαδα εμπιστοσυνη ...αντε να περιμενεις να παρεις τα χρηματα πισω τωρα Δεν είναι το 1-2 ευρώ, είναι ότι έχουμε 2024 και γιατί να δίνεις καν λεφτά στον ταχυδρόμο. Γιατί θα ανοίξεις καμιά μέρα το κουτί και θα βρεις ένα ζευγάρι παντόφλες γύφτικες και θα γκρινιάζεις. Μόνο paypal και video στο unboxing (αν έρθει ποτέ το δέμα) αλλιώς επί τόπου refund. Αν κάποιο μαγαζί δεν έχει paypal είναι αρκετά σοβαρός λόγος να μην παραγγείλεις καν από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Πρόστιμο που δεν θα πληρώσει ποτέ και στα καπάκια ανοίγει και καινούργιο e shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Και άμα έχει μέσα στη συσκευασία άλλο κινητό από αυτό που πήρες; Πως θα πάρεις την αντικαταβολή πίσω; Αν γενικά κάποιος είναι βλάκας και αγοράζει από όπου βρει φυσικά μπορείς και να το παθει. Εγώ δε το έχω πάθει ποτέ , συνηθίζω να ψάχνω αν το eshop έχει φυσικό κατάστημα ,να βλέπω αν υπάρχει στο Google maps , τι κριτικές έχει ,τι πρωτόκολλα ασφαλείας έχει η σελίδα κλπ. Και εννςοςιται ότι μια αγορά σαν το κινητό δε θα τη κάνω από όπου να ναι επειδή απλά βρήκα κάτι φτηνό. Όποιος κάνει κάτι τετοιο είναι άξιος της μοίρας του . Κατά τα άλλα ναι ,αντικαταβολή και ακόμα καλύτερα αγορά από φυσικό κατάστημα , επί του παρόντος προτιμώ το τελευταίο και ας μου τρώει παραπάνω χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, spectaculator είπε Είσαι αφελής! Χωρίς να ξέρεις το ποιος είναι δεν του δίνεις έτσι στα τυφλά τα χρήματά σου χωρίς την παραμικρή εγγύηση. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας. Ακόμα περισσότερο βλακώδες, είναι να βλέπεις ένα κάρο διαμαρτυρίες για το συγκεκριμένο και παρ' όλα αυτά να δίνεις τα χρήματά σου έτσι χωρίς την παραμικρή εγγύηση ελπίζοντας πως εσύ θα είσαι η εξαίρεση στα στραβά του. Το τι δηλώνεις πως είσαι, ξέρεις τι βαρύτητα έχει δω μέσα. Μετά από αυτό ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα εμπιστεύονται την κατάθεση χρημάτων σε διαδικτυακά παραμάγαζα που είναι αμφίβολο το αν έχουν καν το στοκ που δηλώνουν, και με το δίκιο τους. Είμαι αφελής; Είμαι άνθρωπος που είμαι στην πιάτσα πάνω από 10ετία με επαγγελματίες... Τί να πω;... Δεν έγραψα ότι πρεπει να δίνεις τυφλά τα χρήματά σου. Αυτό το έγραψες εσύ και το σχολίασες κιόλας... Ο μέσος καταναλωτής δεν έχει το χρόνο ή τη γνώση να κρίνει πάντα σωστά το κάθε κατάστημα χωρίς να έχει εμπειρία ο ίδιος. Εσυ τα γράφεις αυτά κατόπιν εορτής και έχεις δίκιο (κατόπιν εορτής π, το τονίζω, για το συγκεκριμένο κατάστημα...), αλλά υπάρχουν καταστήματα που ζουν με αυτό τον τρόπο. Για κάθε ένα "απατεώνα" μπορώ να σου φέρω παραδείγματα, τουλάχιστον τους διπλάσιους που δεν είναι απατεώνες και δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Εννοώ ότι δεν κρατάνε στοκ και γι αυτό δίνουν και πολύ καλύτερες τιμές. Εκεί ο καταναλωτής ρισκάρει τον κίνδυνο που αναφέρεις. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ τον κίνδυνο να εξαπατηθεί. Αυτό είναι παράνομο και φταίει το κατάστημα. Μιλάω για τον κίνδυνο να καθυστερήσει πολύ η παραγγελία του ή και να ακυρωθεί και να γίνει επιστροφή χρημάτων. Δεν δήλωσα τί είμαι για να δώσω βαρύτητα από τη δήλωση και μόνο. Το έκανα για να τονίσω τη γνώση που προκύπτει μέσα από αυτό. Αν θέλεις το λαμβάνεις υπόψη, αν δε θέλεις είναι δικαίωμά σου. Θα πρέπει, αρχικά, να μην προτιμούν οι καταναλωτές καταστήματα με παράδοση 10-30 ημέρες και αν το κάνουν ας το ρισκάρουν με παλιά και αξιόπιστα καταστήματα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το καλάθι του skroutz, όπου αν δεν παραλάβεις μπορείς να ζητήσεις τα χρήματά σου και στα δίνουν χωρίς πρόβλημα, αλλά όχι για προϊόντα με μεγάλη αναμονή, γιατί το κατάστημα τα έχει ήδη πάρει. Γίνεται εκκαθάριση μία φορά τη βδομάδα. Στο bestprice, αν έχω δει καλά υπάρχει ασφάλεια, η οποία εφαρμόζεται για κάθε παραγγελία σου. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Μετά τα Πακιστανικά κινητά, πλέον είναι μόδα και τα Πακιστανικά ΑΦΜ με επιχειρήσεις ''φαντάσματα'' Η εφευρετικότητα, η λαμογιά και η πατέντα έχουν όνομα Ελληνικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 13 hours ago, poulinos said: προστιμο 120k και πλεον online στο https://www.peristore.gr Χαχαχαχαχαχαχα εγραψες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Οι τιμές που πουλάνε στο best price απλά δε βγαίνουν. Παράδειγμα samsung A34 5g 6/128 ο φθηνότερος Ευρωπαίος προμηθευτής το χει 190 ευρω δηλαδή με το ΦΠΑ 235 Best price αρχίζει 193 Δε βγαίνουν τα κουκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katanas Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εδώ και χρόνια λέμε αντικαταβολή μόνο ..... έλεος για 3 ευρώ να χάσεις τα λεφτά σου...... Επεξ/σία 3 Απριλίου από katanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα