theodoros8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Καλησπέρα. Θέλω να σας περιγράψω το πρόβλημα μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Περίπου στις 10/03/2024 έκανα αίτηση για παροχή ρεύματος στην ΗΡΩΝ λόγω μετακόμισης σε νέο σπίτι, περιοχή Θεσσαλονίκης(το πακέτο είναι αδιάφορο επί του παρόντος). Στις 13/03/2024 μου ηρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι έγινε αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για επανασύνδεση. Στις 17/03/2024 μου ήρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι πρέπει να επικοινωνήσω με ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού να έρθουν να με συνδέσουν(ο μετρητής είναι προσβάσιμος). Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ και 2 αιτήματα απο το app τους για να με συνδέσουν και η απάντηση που παίρνω είναι οτι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω. Και οτι σπάνια συμβαίνει αυτό! Πλέον, βάση τα γραφόμενα στο site τους, έχουν να μου δίνουν 80 ευρώ αποζημίωση για αργοπορία >9 ημέρες. Η ηρων μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι, απλά έστειλε πάλι τη αίτηση για επανασύνδεση. Οφειλές στο μετρητή δεν υπάρχουν, ο μετρητης ειναι προσβάσιμος άρα δεν χρειάζεται ραντεβού και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι εφόσον δεν έχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ, τότε παίζουν άλλα συμφέροντα(ανταγωνισμός κτλ) Τι να πω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι.
takoulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theodoros8 είπε Καλησπέρα. Θέλω να σας περιγράψω το πρόβλημα μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Περίπου στις 10/03/2024 έκανα αίτηση για παροχή ρεύματος στην ΗΡΩΝ λόγω μετακόμισης σε νέο σπίτι, περιοχή Θεσσαλονίκης(το πακέτο είναι αδιάφορο επί του παρόντος). Στις 13/03/2024 μου ηρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι έγινε αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για επανασύνδεση. Στις 17/03/2024 μου ήρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι πρέπει να επικοινωνήσω με ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού να έρθουν να με συνδέσουν(ο μετρητής είναι προσβάσιμος). Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ και 2 αιτήματα απο το app τους για να με συνδέσουν και η απάντηση που παίρνω είναι οτι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω. Και οτι σπάνια συμβαίνει αυτό! Πλέον, βάση τα γραφόμενα στο site τους, έχουν να μου δίνουν 80 ευρώ αποζημίωση για αργοπορία >9 ημέρες. Η ηρων μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι, απλά έστειλε πάλι τη αίτηση για επανασύνδεση. Οφειλές στο μετρητή δεν υπάρχουν, ο μετρητης ειναι προσβάσιμος άρα δεν χρειάζεται ραντεβού και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι εφόσον δεν έχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ, τότε παίζουν άλλα συμφέροντα(ανταγωνισμός κτλ) Τι να πω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι. Καλησπερα...Εχει γινει η διακοπη του ρευματος ειπες... Εχει σταλει η εντολη στον Δεδδηε φανταζομαι...Μηπως εχει ληξει το ΥΔΕ; Δεν μπορει να εισαι στην αναμονη τοσες μερες.... Τηλεφωνα εκανες 8004004000 Στειλε email [email protected] -infodeddie@deddie.gr [email protected] Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από takoulou
ekrepali Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 3 hours ago, theodoros8 said: Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ και 2 αιτήματα απο το app τους για να με συνδέσουν και η απάντηση που παίρνω είναι οτι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω. Τι να πω, καμιά ιδέα? Koντεύεις ένα μήνα χωρίς ρεύμα κι ακόμα δε πήγες στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ να τους ταρακουνήσεις;
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, theodoros8 είπε Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι εφόσον δεν έχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ, τότε παίζουν άλλα συμφέροντα(ανταγωνισμός κτλ) καμία σχέση 4 ώρες πριν, theodoros8 είπε Τι να πω, καμιά ιδέα? επιτόπιο τσαμπουκά σε υποκατάστημα , ή δικηγόρο ή Συνήγορο του Πολίτη , δώσε και κανα πόνο σε κανα τοπικό ράδιο/εφημερίδα , το παν είναι να βγουν στη φόρα ονόματα
Georgebek2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 7 hours ago, korakios said: επιτόπιο τσαμπουκά σε υποκατάστημα , ή δικηγόρο ή Συνήγορο του Πολίτη , δώσε και κανα πόνο σε κανα τοπικό ράδιο/εφημερίδα , το παν είναι να βγουν στη φόρα ονόματα Σωστος και αναφερεις παραλληλα ονοματα, φουσεκης, κουκος, κορακιος κτλ 1
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 14 ώρες πριν, theodoros8 είπε Καλησπέρα. Θέλω να σας περιγράψω το πρόβλημα μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Περίπου στις 10/03/2024 έκανα αίτηση για παροχή ρεύματος στην ΗΡΩΝ λόγω μετακόμισης σε νέο σπίτι, περιοχή Θεσσαλονίκης(το πακέτο είναι αδιάφορο επί του παρόντος). Στις 13/03/2024 μου ηρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι έγινε αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για επανασύνδεση. Στις 17/03/2024 μου ήρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι πρέπει να επικοινωνήσω με ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού να έρθουν να με συνδέσουν(ο μετρητής είναι προσβάσιμος). Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ και 2 αιτήματα απο το app τους για να με συνδέσουν και η απάντηση που παίρνω είναι οτι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω. Και οτι σπάνια συμβαίνει αυτό! Πλέον, βάση τα γραφόμενα στο site τους, έχουν να μου δίνουν 80 ευρώ αποζημίωση για αργοπορία >9 ημέρες. Η ηρων μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι, απλά έστειλε πάλι τη αίτηση για επανασύνδεση. Οφειλές στο μετρητή δεν υπάρχουν, ο μετρητης ειναι προσβάσιμος άρα δεν χρειάζεται ραντεβού και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι εφόσον δεν έχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ, τότε παίζουν άλλα συμφέροντα(ανταγωνισμός κτλ) Τι να πω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι. Εμένα το καλοκαίρι από τέλη Ιουλίου η αίτηση μέσα Σεπτεβρίου ήρθαν μετά από άπειρα τηλεφωνήματα και ενοχλήσεις. Ασε δε χαμπαριάζουν τίποτε, μέσα δε σε αφήνει ο σεκιουριτάς να μπεις.Ευτυχώς υπήρχε μπαλαντέζα από το δίπλα διαμέρισμα για τα βασικά.
1comment Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Εμείς έχουμε κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, ήρθαν πριν ένα μήνα στο χώρο απο δεδδηε για να δουν πού θα μπει το ρολόι, είπαν "να περιμένετε τηλ από τον εργολάβο" και ακόμα τίποτα!
ekrepali Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 36 minutes ago, 1comment said: Εμείς έχουμε κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, ήρθαν πριν ένα μήνα στο χώρο απο δεδδηε για να δουν πού θα μπει το ρολόι, είπαν "να περιμένετε τηλ από τον εργολάβο" και ακόμα τίποτα! Ντου στο κατάστημα... και μετά ράδιο/εφερίδα όπως είπε ο κοράκιος.
1comment Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 23 ώρες πριν, ekrepali είπε Ντου στο κατάστημα... και μετά ράδιο/εφερίδα όπως είπε ο κοράκιος. Γιατί νομίζεις ότι έχουμε κατάστημα στην περιοχή; 20 χλμ μακριά είναι και μόνο με ραντεβού! Τα χουν σκεφτεί όλα!
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, 1comment είπε Γιατί νομίζεις ότι έχουμε κατάστημα στην περιοχή; 20 χλμ μακριά είναι και μόνο με ραντεβού! Τα χουν σκεφτεί όλα! τερμα και τα ραντεβού από την εποχή του κορονοιού. Μόνο τηλέφωνο και αυτό μέσω του 8009001000 και αντε να βρεις άκρη. Θα σου σπάσουν τα νεύρα και θα το κλείσεις. Θα είσαι τυχερός αν βρεις κανένα νουμεράκι του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής σου και το σηκώνουν.
ekrepali Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 3 hours ago, papoys1 said: Μόνο τηλέφωνο και αυτό μέσω του 8009001000 και αντε να βρεις άκρη. Θα σου σπάσουν τα νεύρα και θα το κλείσεις. Θα είσαι τυχερός αν βρεις κανένα νουμεράκι του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής σου και το σηκώνουν. Ανεβάζω PDF με όλα τα τοπικά τηλέφωνα. Εγώ για κάτι που χρειάστηκα πρόσφατα (σχετικά με εκκρεμή αιτήματα αλλαγής παρόχου) πήρα στο τοπικό τηλέφωνο, είχε 7-8 υπομενού, πάτησα το τελευταίο "λοιπά θέματα". Το σήκωσε η γραμματέας, με σύνδεσε με τον αρμόδιο υπάλληλο... ρώτησα ό,τι ήθελα, ήταν πολύ εξυπηρετικός ο άνθρωπος, μου είπε μάλιστα κάποιες λεπτομέρεις που δε γνώριζα. Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf 2
takoulou Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Στις 2/4/2024 στις 10:00 ΜΜ, theodoros8 είπε Καλησπέρα. Θέλω να σας περιγράψω το πρόβλημα μου γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Περίπου στις 10/03/2024 έκανα αίτηση για παροχή ρεύματος στην ΗΡΩΝ λόγω μετακόμισης σε νέο σπίτι, περιοχή Θεσσαλονίκης(το πακέτο είναι αδιάφορο επί του παρόντος). Στις 13/03/2024 μου ηρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι έγινε αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για επανασύνδεση. Στις 17/03/2024 μου ήρθε μήνυμα από ΗΡΩΝ οτι πρέπει να επικοινωνήσω με ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού να έρθουν να με συνδέσουν(ο μετρητής είναι προσβάσιμος). Απο τότε μέχρι σήμερα έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ και 2 αιτήματα απο το app τους για να με συνδέσουν και η απάντηση που παίρνω είναι οτι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω. Και οτι σπάνια συμβαίνει αυτό! Πλέον, βάση τα γραφόμενα στο site τους, έχουν να μου δίνουν 80 ευρώ αποζημίωση για αργοπορία >9 ημέρες. Η ηρων μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι, απλά έστειλε πάλι τη αίτηση για επανασύνδεση. Οφειλές στο μετρητή δεν υπάρχουν, ο μετρητης ειναι προσβάσιμος άρα δεν χρειάζεται ραντεβού και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι εφόσον δεν έχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ, τότε παίζουν άλλα συμφέροντα(ανταγωνισμός κτλ) Τι να πω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι. Καλημερα... Τι εγινε; Βρηκες λυση;; Στις 3/4/2024 στις 1:47 ΜΜ, 1comment είπε Εμείς έχουμε κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, ήρθαν πριν ένα μήνα στο χώρο απο δεδδηε για να δουν πού θα μπει το ρολόι, είπαν "να περιμένετε τηλ από τον εργολάβο" και ακόμα τίποτα! Αυτο μπορει να παρει πανω 20 μερες εργασιμες... https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/
zestikios Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Για νυχτερινό περιμένω ακόμη απο Νοέμβριο. Πριν κάνα μήνα με ενημέρωσαν πως δεν έχουν νέους μετρητές και θα πάμε σίγουρα για μετά το πασχα.
mastrokwstas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Φίλος μετακόμισε σε νέο σπίτι και έκανε αίτηση για ρεύμα στη ζενιθ στις 3/12. Ο ηλεκτρολόγος του σπιτονοικοκύρη του κατέθεσε υδε την προηγούμενη στο Δεδδηε και από τότε δε τον έχουνε συνδέσει, δεν έχει ελεγθεί η υδε ακόμα του λένε, έχει παλαβώσει στα τηλέφωνα...Μπορεί να βγάλει άκρη κάπως; Σύμφωνα με αυτό δικαιούται αποζημίωση σωστα; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από mastrokwstas
theodoros8 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 update: μετα από 5 μήνες περίπου, μου πιστώθηκαν στο λογαριασμό ρευματος η αποζημιωση για την καθυστέρηση. 80Euro εγω τα είχα ξεχασει, ουτε καν τα περίμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα