nikoszafi Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας... Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή ενός καλού λαπτοπ γύρω στα 600-900 ευρώ... Καθημερινή χρήση (office, κάποια ελαφριά προγράμματα και ελαφρύ Gaming). Θα ήθελα να πάω σε i7 ή Ryzen 7 με 16gb ram.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από nikoszafi
mAnOlIArAs Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα το πρώτο μου λάπτοπ το οποίο δεν είναι από τις μεγάλες εταιρείες όπως ASUS, Lenovo etc, η εταιρεία λέγεται Dream Machines. Από ότι είδα έχουν έρθει Ελλάδα σε κάποια καταστήματα. Θα σου πρότεινα να δεις το συγκεκριμένο brand καθώς μέχρι στιγμής από την δικιά μου εμπειρία είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αντί αν χρησιμοποιήσεις i7 παλιότερης γενιάς μπορείς να βρεις από το συγκεκριμένο κατασκευαστή μέχρι στιγμής i5 13ης γενιάς και με κάρτα γραφικών 3050 για να έχεις άνετο gaming. Τα ελαφριά προγράμματα ο i5 τα διαχειρίζεται άνετα. Εγώ θα στείλω το λινκ εδώ αλλά σου λέω από τώρα ότι είναι δικιά μου επιλογή και πλέον δεν θα πάω πίσω σε μεγάλα brand, καθώς θεωρώ ότι κάνουν overprice! https://sellery.gr/katigoria/proionta-technologias/ypologistes/laptops-anavathmisi/laptop-macbook/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα