mumra Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημερα σε όλους και καλό μηνα. Είμαι στην σκέψη για νεο αυτοκίνητο.Προτιμω καινουργιο η μεταχειρισμενο με λιγα χιλιομετρα. Κοιταζω για βενζινη.Επειδη θα ήθελα 20-22Κ και κατι τυπου mini suv, για τριμελη οικογενεια, κοιταζα τα εξης : -Citroen c3 aircross c series -Suzuki vitara Βενζινη-Hybrid GLX (είναι πιο ακριβο λίγο) Τωρα εχω ενα polo του 2006. Γενικα επειδη δεν αλλάζω καθε 5 χρόνια αυτοκίνητο, θα με ενδιεφερε πολυ και η αξιοπιστια κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, mumra είπε θα με ενδιεφερε πολυ και η αξιοπιστια Τα Suzuki γενικα τα θεωρω αξιοπιστα. Και σε σχεση με τους ανταγωνιστες είναι φοβερα value for money. Στα λεφτα που ψαχνεις νομιζω παιζουν και τα Dacia. Απο αξιοπιστια ειναι renault (με οτι καλο και κακο συνεπαγεται αυτο). Τέλος θα κοιταζα τα Arona και σίγουρα το Stonic. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Αλεξανδρος A.92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmeletaMAN Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Μεγάλη ποικιλία σε αυτά τα χρήματα. Φυσικά αυτά που ανέφερες εσύ και Kia Stonic, MG zs, Volkswagen Taigo, Peugeot 2008, Skoda Kamiq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Μπες εδώ και ρίξε μια ματιά για κάθε αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει τις διαστάσεις του και τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών. https://www.automobiledimension.com/ πχ το Vitara και το Stonic έχουν από τους πιο μικρούς χώρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου Ευχαριστω πολυ. Θα τα τσεκρω. Ωραιο site φαινεται ενδιαφερον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiV92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλημέρα σε όλους. Έχω δει ένα αμάξι και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά εφόσον το πάω συνεργείο. Ψάχνοντας και στο ίντερνετ στο μεταξύ, είδα την εξής σελίδα: https://vinspy.eu/free-vin-check-europe/ την έχει κάποιος ακουστά; Δεν με πειράζει πολύ να δώσω 9 ευρώ, αλλά επειδή θέλει να βάλεις στοιχεία κάρτας, μην φάμε καμία φρίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, DiV92 είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω δει ένα αμάξι και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά εφόσον το πάω συνεργείο. Ψάχνοντας και στο ίντερνετ στο μεταξύ, είδα την εξής σελίδα: https://vinspy.eu/free-vin-check-europe/ την έχει κάποιος ακουστά; Δεν με πειράζει πολύ να δώσω 9 ευρώ, αλλά επειδή θέλει να βάλεις στοιχεία κάρτας, μην φάμε καμία φρίκη. την έχω χρησιμοποιήσει εγώ ,δεν μου έβγαλε τα στοιχεία που ήθελα.Γενικότητες περί εξοπλισμού έβγαλε. Ενώ το autoDNA έβγαλε ως και φωτό απο το αμάξι απο έλεγχο που είχε περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiV92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα πάρω πληροφορίες από αυτό λες ή θα πάν τζάμπα τα 20 ευρώ; Προφανώς και θα πρέπει να το πάω σε συνεργείο βέβαια, αλλά λέω μήπως πάρω μια πρώτη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 36 minutes ago, DiV92 said: Καλημέρα σε όλους. Έχω δει ένα αμάξι και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά εφόσον το πάω συνεργείο. Ψάχνοντας και στο ίντερνετ στο μεταξύ, είδα την εξής σελίδα: https://vinspy.eu/free-vin-check-europe/ την έχει κάποιος ακουστά; Δεν με πειράζει πολύ να δώσω 9 ευρώ, αλλά επειδή θέλει να βάλεις στοιχεία κάρτας, μην φάμε καμία φρίκη. ελλαδα θα το αγορασεις ή εκτος ελλαδας; Ασχετο αλλα οπως εχω χιλιογραψει αν ενα αυτοκινητο κοστιζει π.χ 1000 ευρ και ψαχνουμε να γλιτωσουμε για ελεγχο 20-100 ευρ ..αστο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, DiV92 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα πάρω πληροφορίες από αυτό λες ή θα πάν τζάμπα τα 20 ευρώ; Προφανώς και θα πρέπει να το πάω σε συνεργείο βέβαια, αλλά λέω μήπως πάρω μια πρώτη εικόνα. Το αμάξι ειναι ελληνικό ή εισαγωγής;Αν είναι ελληνικό δεν νομίζω να σου βγάλει κάτι για ατυχήματα κλπ .Αν είναι εισαγωγής παίζει ρόλο απο ποια χώρα. Τι θα σου βγάλει γενικότερα δεν το ξέρω.Πχ όλοι λένε για το carVertical.Εμένα δεν έβγαλε τίποτα.Απολύτως τίποτα,μονο μάρκα και μοντέλο.Ζήτησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiV92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Ελληνικό είναι με κόστος στα 8 χιλιάρικα. Και εγω χλωμό το βλέπω για κάποιο ασφαλές συμπέρασμα από εφαρμογή. Συνεργείο και βλέπουμε. Ο άνθρωπος το έχει 2ο χέρι, μου φάνηκε αρκετά προσεγμένο εσωτερικά, με βιβλίο σέρβις από την εταιρεία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου οτι μαρκα και να ειναι πηγαινε το ειτε σε επισημο συνεργειο ειτε εξιδεικευμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiV92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Έκλεισα ραντεβού σε έναν που διαβάζω καλά σχόλια, θα δείξει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα