Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Τι λες φιλε μου?? συνεχεια χανουν τις καρτες τους και καποιοι μαλιστα χανουν και λεφτα μαζι γιατι για καποιο περιεργο λογο ο κλεφτης κανει και αναληψη.

Ωστε δε σου εχει συμβει ποτέ να ξεχασεις κωδικο? Ευγε, αλλα εισαι στη μειοψηφια.

Νομίζω ότι αυτοί που χάνουν τις κάρτες τους είναι η μειοψηφία, όχι αυτοί που δεν τις χάνουν. Τώρα αν κάποιος είναι ανεύθυνος και δεν προσέχει τα πράγματά του αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Για τους κωδικούς φυσικά και δεν τους έχω ξεχάσει ποτέ, διότι τους έχω αλλάξει όλους και έχω βάλει συνδυασμούς αριθμών που τους θυμάμαι. Βασικά έχω βοηθήσει δεκάδες άτομα για να κάνουν διάφορες συναλλαγές (άνοιγμα e-banking, αγορές ή πληρωμές με κάρτα) και ποτέ κανείς δεν μου έχει αναφέρει να έχει χάσει κάρτες, να του έχουν κλέψει κωδικούς ή χρήματα, ή να τους έχουν χρεώσει χωρίς να το ξέρουν γιατί πολύ απλά έχουν ακούσει τις συμβουλές μου.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Νομίζω ότι αυτοί που χάνουν τις κάρτες τους είναι η μειοψηφία, όχι αυτοί που δεν τις χάνουν.

Mειοψηφια ειπα ειναι αυτοι που δεν εχουν ξεχασει ποτέ κωδικο, οχι αυτοι που δε χανουν τη καρτα τους.

Οταν νταραβεριζεσαι με δεκαδες καρτες και κωδικους ειναι μοιραιο καποια στιγμη να ξεχασεις κατι. Μου ειχε συμβει πριν 25 χρονια, ενω βγηκα ολο χαρα για τη σαββατιατικη βολτα μου, να ξεχασω τον 4ψηφιο κωδικο. Ετσι ξαφνικα. Και να τρεχω στην αδελφη μου να με δανεισει. Τη Δευτερα την εδωσα στον υπαλληλο, που ηταν και γνωστος μου, για τα περαιτερω. Την ιδια μερα το απογευμα θυμηθηκα τον κωδικο! Αμεσως εψαξα στο Χρυσο Οδηγο, βρηκα το τηλεφωνο του και τον πηρα, αν τυχον δεν την ειχε καταστρεψει να την κρατησει. Αλλα ηταν αργα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dasos2024 είπε

Mειοψηφια ειπα ειναι αυτοι που δεν εχουν ξεχασει ποτέ κωδικο, οχι αυτοι που δε χανουν τη καρτα τους.

Οταν νταραβαεριζεσαι με δεκαδες καρτες και κωδικους ειναι μοιραιο καποια στιγμη να ξεχασεις κατι. Μου ειχε συμβει πριν 25 χρονια, ενω βγηκα ολο χαρα για τη σαββατιατικη βολτα μου, να ξεχασω τον 4ψηφιο κωδικο. Ετσι ξαφνικα. Και να τρεχω στην αδελφη μου να με δανεισει. Τη Δευτερα την εδωσα στον υπαλληλο, που ηταν και γνωστος μου, για τα περαιτερω. Την ιδια μερα το απογευμα θυμηθηκα τον κωδικο! Αμεσως εψαξα στο Χρυσο Οδηγο, βρηκα το τηλεφωνο του και τον πηρα, αν τυχον δεν την ειχε καταστρεψει να την κρατησει. Αλλα ηταν αργα.

Ένα περιστατικό που έγινε πριν 25 χρόνια δεν θα το έλεγες και έγκυρο στατιστικό δείγμα.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Ένα περιστατικό που έγινε πριν 25 χρόνια δεν θα το έλεγες και έγκυρο στατιστικό δείγμα.

Δεν το ειπα σαν "εγκυρο στατιστικο δειγμα", αλλωστε τοτε ηταν απλα τα πραγματα, δεν υπηρχαν οι πολλες καρτες και το ιντερνετ με τους δεκαδες κωδικους του. Το ειπα σαν εμπειρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Δεν το ειπα σαν "εγκυρο στατιστικο δειγμα", αλλωστε τοτε ηταν απλα τα πραγματα, δεν υπηρχαν οι πολλες καρτες και το ιντερνετ με τους δεκαδες κωδικους του. Το ειπα σαν εμπειρια.

Θα μπορούσες όμως, και μπορείς και τώρα, να αλλάξεις τον κωδικό της κάρτας. Έτσι, όποτε παίρνεις μια καινούρια κάρτα μπορείς να μην αφήσεις τον κωδικό που σου έδωσαν από την τράπεζα και τον οποίο μπορεί να ξεχάσεις εύκολα, αλλά να βάλεις εσύ έναν κωδικό που θα τον θυμάσαι ποιο εύκολα, πχ την ημερομηνία γέννησής σου ανάποδα. Έτσι δεν θα το ξεχάσεις εύκολα. Επίσης, αν έχεις εκδόσει μια κάρτα μόνο για online συναλλαγές (πληρωμές λογαριασμών, αγορές από ιντερνετικά καταστήματα, δωρεές κλπ), δεν χρειάζεται καν ο κωδικός, μπορείς να κάνεις αγορές χωρίς αυτόν. Ο μόνος κωδικός που αρκεί να θυμάσαι είναι της κάρτας που κουβαλάς μαζί σου για να κάνεις αναλήψεις από το ΑΤΜ ή για αγορές από καταστήματα που έχουν POS.

Δημοσ.
Στις 2/4/2024 στις 6:16 ΠΜ, dasos2024 είπε

Θελω να κανω ενα donation μικροποσου σε site του εξωτερικου. Σε δολλαρια. Γινεται λεει με paypal ή με χρεωστικη (visa, master card).

Εχω ακουσει οτι στο εμποριο υπαρχουν ανωνυμες προπληρωμενες καρτες, μπορω να χρησιμοποιησω μια τετοια?

Η μετατροπη  σε $ γινεται αυτοματα?

Paysafe ίσως ; Σε ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ τις βρίσκεις και φορτώνεις το ποσο που θες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Θα μπορούσες όμως, και μπορείς και τώρα, να αλλάξεις τον κωδικό της κάρτας. Έτσι, όποτε παίρνεις μια καινούρια κάρτα μπορείς να μην αφήσεις τον κωδικό που σου έδωσαν από την τράπεζα και τον οποίο μπορεί να ξεχάσεις εύκολα, αλλά να βάλεις εσύ έναν κωδικό που θα τον θυμάσαι ποιο εύκολα, πχ την ημερομηνία γέννησής σου ανάποδα. Έτσι δεν θα το ξεχάσεις εύκολα

Φυσικα και τον ειχα αλλαξει, με κωδικο της αρεσκειας μου. Και τον ειχα και χρονια, υπηρχε ο ιδιος και σε προηγουμενη καρτα. Παρολ αυτα τον ξεχασα στιγμιαια. Μπορει να συμβει στο καθενα.

14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Επίσης, αν έχεις εκδόσει μια κάρτα μόνο για online συναλλαγές (πληρωμές λογαριασμών, αγορές από ιντερνετικά καταστήματα, δωρεές κλπ), δεν χρειάζεται καν ο κωδικός, μπορείς να κάνεις αγορές χωρίς αυτόν. Ο μόνος κωδικός που αρκεί να θυμάσαι είναι της κάρτας που κουβαλάς μαζί σου για να κάνεις αναλήψεις από το ΑΤΜ ή για αγορές από καταστήματα που έχουν POS.

Δεν ειναι μονο οι κωδικοι των καρτων, ειναι και οι κωδικοι του ιντερνετ. Απο τα ebankings εως το insomnia👍

Οι αγορες που κανω γενικα ειναι μετρημενες, γιατι δεν υπαρχουν λεφτα. Οποτε το να χρησιμοποιω και καρτες για ιντερνετικες αγορες ειναι για μενα πολυτελεια.

14 ώρες πριν, Adon1s είπε

Paysafe ίσως ; Σε ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ τις βρίσκεις και φορτώνεις το ποσο που θες 

Μου ειπαν εδω τις προαλλες οτι δεν υπαρχουν προπληρωμενες στην αγορα, μονο στις τραπεζες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Paysafe δεν είναι προπληρωμένη κάρτα. Είναι ένας κωδικός που μερικά sites δέχονται ως τρόπο κατάθεσης χρημάτων. 

Αν δαπανούσες το 1/10 του χρόνου που χαλάς στο να γράφεις passive-aggressive απαντήσεις, για να ψάξεις αυτό που σε απασχολεί, θα είχες βρει ήδη όλες τις απαντήσεις...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν δαπανούσες το 1/10 του χρόνου που χαλάς στο να γράφεις passive-aggressive απαντήσεις, για να ψάξεις αυτό που σε απασχολεί, θα είχες βρει ήδη όλες τις απαντήσεις...

Eιπαμε χιλιαδες φορες οτι το θεμα εχει περατωθει. Αν τωρα ερχεται ο προηγουμενος φιλος και μου γραφει κατι, δε πρεπει να του απαντησω? Κι οταν ερχεσαι εσυ, προπονητης του καναπε ονομα και πραμα, και γραφεις αυτη τη μπουρδα, δε πρεπει να σου απαντησω? Passive-aggresive ηταν η μπουρδα σου.

Δημοσ.
6 hours ago, dasos2024 said:

Eιπαμε χιλιαδες φορες οτι το θεμα εχει περατωθει. Αν τωρα ερχεται ο προηγουμενος φιλος και μου γραφει κατι, δε πρεπει να του απαντησω? Κι οταν ερχεσαι εσυ, προπονητης του καναπε ονομα και πραμα, και γραφεις αυτη τη μπουρδα, δε πρεπει να σου απαντησω? Passive-aggresive ηταν η μπουρδα σου.

το ειπαμε, και τι κανεις για αυτο ? συνεχιζεις. 

ξερεις δεν υπαρχει νομος του κρατους που να λεει οτι οτι και να γραφουν πρεπει να απαντας εφοσον θεωρεις και εσυ οτι το θεμα εχει λυξει και οτι εχει περατωθει.

Απλά σταμάτα.

Ζητα να γινει lock, την απαντηση την εχεις παρει απο την πρωτη σελιδα αλλα εξακολουθουν τα δικά σου ποστ ακριβως με τις ιδιες απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2024 στις 11:25 ΠΜ, Adon1s είπε

Νομίζω ανέφερε σε κάποιο από τα πρώτα μηνύματα ότι αυτός που θα λάβει τα χρήματα ζητάει paypal ή κάρτα τραπέζης, όχι paysafecard.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...