giorgos4ever Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2024 στις 9:15 ΜΜ, dasos2024 είπε Οπως ειπα η φορμα της δωρεας ειναι μεσα απο το site(στο οποιο φυσικα ειμαι μελος). Δεν τιθεται θεμα απατης. Μονο γνώσης, να γινει σωστα η διαδικασια για να μη πανε τα λεφτα στο πουθενα. Δεν το γνωρίζεις αυτό Στις 2/4/2024 στις 10:50 ΜΜ, dasos2024 είπε Μα οταν πληρωνω το λογ/σμο του κινητου/ιντερντετ με καρτα δε μου ζητανε καμια εγκριση. Ισχύει 5 ώρες πριν, dasos2024 είπε Δε θελω να κανω αγορα, αλλα δωρεα. Τεχνικά όμως αγορά θα γίνει και ναι βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και τέλος και ναι η καλύτερη λύση θα ήταν κάποια προπληρωμένη και όχι το όνομα του κατόχου θα φανεί γιατί θα συμπληρωθεί μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της κάρτας. Spoiler 50€ Να μας ξαναπροτιμήσετε Καλό βόλι Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από giorgos4ever
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgos4ever είπε Δεν το γνωρίζεις αυτo Λες να μη γνωριζω ενα site το οποιο λειτουργει και ειμαι μελος εδω και χρονια? Και στο οποιο ειμαι γνωριμος με το nick μου, εχω επικοινωνια με πολλα αλλα μελη, και εχει δεκαδες donors? Σα να μου λες οτι αν καποιος κανει μια δωρεα εδω στο insomnia θα πρεπει να ανησυχει. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από Επισκέπτης
great Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Και απατη να ειναι παιδια δεν θα δωσει IBAN (μαλλον δηλαδη) ενα donate θα κανει μεσω paypal, ελεος τι νομιζετε
gokuthelegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε μακαρι να ειχα λεφτα να εβγαζα και 40 καρτες να χρησιμοποιω απο δω κι απο κει Το πόσα λεφτά έχεις δεν έχει καμία σχέση με το πόσες κάρτες μπορείς να βγάλεις. Εγώ σε μια φάση είχα χάσει το πορτοφόλι μου με τις κάρτες, πήγα και έβγαλα νέες, και τελικά βρήκα το πορτοφόλι, οπότε είχα από 2 κάρτες για την κάθε τράπεζα που είχα λογαριασμό, συν κάτι άλλες που έχω από δω και από κει (Revolut, Curve, Payzy κλπ), συν τις κάρτες που έχω του πατέρα μου που είναι άρρωστος και διαχειρίζομαι εγώ τους λογαριασμούς του. 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε Γιατι για μια χρηση τη θελω μόνο, για καμια αλλη. Ε, οκ. Πήγαινε βγάλε μια προπληρωμένη, κάνε την δωρεά που θέλεις, και μετά πέτα την αν την θες για μια χρήση και δεν θες να έχεις πολλές κάρτες. Πάρε και τηλέφωνο την τράπεζα να τους πεις ότι δήθεν την έχασες για να την ακυρώσουν. Αν και κατά τι γνώμη μου δεν θα το συμβούλευα, αφού λες ότι σου αρέσει η συγκεκριμένη σελίδα ή ότι είναι τέλος πάντων, ίσως στο μέλλον αλλάξεις γνώμη, να έχεις μαζέψει λεφτά και να θελήσεις να κάνεις κι άλλη δωρεά (οι κάρτες συνήθως έχουν ισχύ 3 ως 5 χρόνια οπότε μπορεί και να αλλάξεις γνώμη σε αυτό το διάστημα). 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε Δε θελω να κανω αγορα, αλλα δωρεα. Ο τρόπος πληρωμής είναι ίδιος, μην κολλάς εκεί. Τώρα αυτός που θα λάβει τα χρήματα αν θα τα δηλώσει σαν αγορά κάποιας υπηρεσίας / προϊόντος ή σαν δωρεά στην εφορία της χώρας του, αυτό είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από gokuthelegend
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, great είπε Και απατη να ειναι παιδια δεν θα δωσει IBAN (μαλλον δηλαδη) ενα donate θα κανει μεσω paypal, ελεος τι νομιζετε Δε παθαινεις τιποτα αν δωσεις IBAN. Παθαινεις ομως αν τα στοχεια της καρτας σου πανε σε λαθος χερια 5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το πόσα λεφτά έχεις δεν έχει καμία σχέση με το πόσες κάρτες μπορείς να βγάλεις Φυσικα. Αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια καρτων με ολο το μπελα που τις ακολουθει? 5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Ο τρόπος πληρωμής είναι ίδιος, μην κολλάς εκεί. Διευκρινηση-διορθωση κανω. Γιατι ειστε πολλοι, οπως βλεπεις, που παει αλλου το μυαλο σας και σκεφτεστε διάφορα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από Επισκέπτης
great Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 minute ago, dasos2024 said: Δε παθαινεις τιποτα αν δωσεις IBAN. Παθαινεις ομως αν τα στοχεια της καρτας σου πανε σε λαθος χερια ρε σεις ποια στοιχεια της καρτας σου, θα πας να δωσεις με εμαιλ τα στοιχεια σου, ολοι παιζουν με SSL και sites Που κανουν τα payments (τυπου VIVA). Και παλι λεω μεσω paypal. Μην διαβαζετε ειδησης που λενε μου πηραν τα λεφτα οχι οχι δεν πατησα κανενα λινκ δεν ξερω πως πηραν των κωδικό μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, great είπε ρε σεις ποια στοιχεια της καρτας σου, θα πας να δωσεις με εμαιλ τα στοιχεια σου, ολοι παιζουν με SSL και sites Που κανουν τα payments (τυπου VIVA). Και παλι λεω μεσω paypal. Μην διαβαζετε ειδησης που λενε μου πηραν τα λεφτα οχι οχι δεν πατησα κανενα λινκ δεν ξερω πως πηραν των κωδικό μου. και τι σχεση εχουν αυτα με τον IBAN που ειπες?
gokuthelegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, great είπε Και απατη να ειναι παιδια δεν θα δωσει IBAN (μαλλον δηλαδη) ενα donate θα κανει μεσω paypal, ελεος τι νομιζετε Όχι, δεν δίνεις το IBAN και ο έμπορος που θα κάνει την χρέωση δεν μπορεί να βρει το IBAN σου από την κάρτα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας και να αρχίσουν να σε χρεώνουν. Σε αυτή την περίπτωση αν μιλάμε για χρεωστική κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη με το πραγματικό σου IBAN και έχεις εκεί όλα τα λεφτά σου, είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά, μπορούν να αρχίσουν να σε χρεώνουν. Δεν χρειάζεται να ξέρουν το IBAN, αρκεί να ξέρουν τα στοιχεία της κάρτας. Φυσικά μπορεί να ισχύουν και αυτές οι 2 περιπτώσεις, 1ον ο λογαριασμός σου να είναι άδειος, οπότε δεν μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα, ή 2ον να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα την οποία δεν την φορτίζεις αν δεν θες να κάνεις κάποια αγορά, οπότε πάλι δεν μπορούν να σε χρεώσουν. Και έτσι είσαι κάπως καλυμμένος και ήσυχος ότι δεν θα σου φάνε λεφτά. Φυσικά αν λάβεις τα απαραίτητα μέτρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα υποκλοπές και τέτοια, εγώ χρησιμοποιώ κάρτες στο ίντερνετ πάνω από 10 χρόνια σε τακτική βάση, και μόνο 1 φορά έγινε μια στραβή αλλά τελικά δεν κατάφεραν να με χρεώσουν τίποτα γιατί είχα λάβει τα μέτρα μου. 23 λεπτά πριν, dasos2024 είπε Φυσικα. Αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια καρτων με ολο το μπελα που τις ακολουθει? Έχεις ανοίξει αυτό το θέμα από την Τρίτη, αν εξαιρέσουμε εκείνη την ημέρα γιατί ήταν βράδυ, έχουμε ακόμη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 3 μέρες που το παιδεύουμε το θέμα. Αν είχες πάει σε κάποια τράπεζα να βγάλεις μια προπληρωμένη θα είχες ξεμπερδέψει ήδη σε 1 μέρα και θα είχες κάνει και την δωρεά που ήθελες. Νομίζω ποιο πολύ μπελάς είναι αυτό το θέμα που κάθεσαι και ασχολείσαι, παρά το να πήγαινες σε κάποια τράπεζα για να βγάλεις μια προπληρωμένη. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από gokuthelegend 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Έχεις ανοίξει αυτό το θέμα από την Τρίτη, αν εξαιρέσουμε εκείνη την ημέρα γιατί ήταν βράδυ, έχουμε ακόμη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 3 μέρες που το παιδεύουμε το θέμα. Αν είχες πάει σε κάποια τράπεζα να βγάλεις μια προπληρωμένη θα είχες ξεμπερδέψει ήδη σε 1 μέρα και θα είχες κάνει και την δωρεά που ήθελες. Νομίζω ποιο πολύ μπελάς είναι αυτό το θέμα που κάθεσαι και ασχολείσαι, παρά το να πήγαινες σε κάποια τράπεζα για να βγάλεις μια προπληρωμένη. Και γιατι συνεχιζεις να ποσταρεις στο θεμα αυτο αφου νιωθεις οτι παιδευεσαι? Το θεμα προφανως εχει περατωθει. Η διαδικασια να βγαλεις καρτες ειναι ο μικροτερος μπελας. Μετα θα πρεπει να προσεχεις να μη τις χασεις και να μη ξεχασεις τους κωδικους τους. Επισης μπελας πλεον ειναι που αναγκαζομαι εδω και απανταω σε posts που απευθυνονται σε μενα. 14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Όχι, δεν δίνεις το IBAN και ο έμπορος που θα κάνει την χρέωση δεν μπορεί να βρει το IBAN σου από την κάρτα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας και να αρχίσουν να σε χρεώνουν. Σε αυτή την περίπτωση αν μιλάμε για χρεωστική κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη με το πραγματικό σου IBAN και έχεις εκεί όλα τα λεφτά σου, είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά, μπορούν να αρχίσουν να σε χρεώνουν. Δεν χρειάζεται να ξέρουν το IBAN, αρκεί να ξέρουν τα στοιχεία της κάρτας. Γιατι δε του λες καθαρα του ανθρωπου οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και κανενας κινδυνος απο τυχον διαρροη του ΙΒΑΝ. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από Επισκέπτης
gokuthelegend Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε Και γιατι συνεχιζεις να ποσταρεις στο θεμα αυτο αφου νιωθεις οτι παιδευεσαι? Για αυτό είναι το φόρουμ, για να απαντάμε και να βοηθάμε όπου μπορούμε. 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε Μετα θα πρεπει να προσεχεις να μη τις χασεις και να μη ξεχασεις τους κωδικους τους. Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να έχει χάσει κάρτα ή να έχει ξεχάσει τον κωδικό του. Είναι το ίδιο πιθανό με το να χάσεις το κινητό σου ή να ξεχάσεις το pin που έχεις στο κινητό. Επίσης για το pin της κάρτας μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις ένα που να το θυμάσαι, αν θεωρείς ότι το αρχικό pin που σου έβαλαν από την τράπεζα είναι δύσκολο. Επίσης αν χρησιμοποιείς σπάνια την κάρτα ή αν θες να την χρησιμοποιήσεις μόνο 1 φορά, την βάζεις σε ένα συρτάρι στο γραφείο σου και μένει εκεί, δεν την κουβαλάς μαζί σου, οπότε γίνεται ακόμη ποιο απίθανο να χαθεί. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από gokuthelegend
andreas1gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2024 στις 8:42 ΜΜ, dasos2024 είπε δε χρησιμοποιω τη χρεωστικη μου για αγορες στο ιντερνετ, το βρισκω επικινδυνο. Μπορει ομως να χρησιμοποιηθει χρεωστικη φιλου που δεν ανησυχει. Δηλαδή εσύ την δική δου χρεωστική δεν την δίνεις για τις αγορές σου γιατί είναι όπως λες επικίνδυνο... Αλλά ταυτόχρονα δεν σε νοιάζει αν κινδυνέψει ένας φίλος σου, αρκεί εσύ να κάνεις την δουλειά σου ε; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από andreas1gr 4
kostasbm Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 @dasos2024 αγόρασε μια προπληρωμένη στη τράπεζα σου(έχει έξοδα) και τη πετάς μετά τη δωρεά αν δε θες να το κανείς έτσι βάλε 10 δολλαρια σε ένα φακελλο και στείλε τα ανώνυμα , τύλιξε το με καρμπόν ....μην ανησυχεις θα πάνε σίγουρα... 2
great Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 κανε ενα paypal βρε ανθρωπε μου, 5 σελιδες να μιλαμε για προπληρωμενες και μπελάδες και καθε ποστ σου εναι η ιδια ερωτηση πανω σε αυτο που σου λενε ολοι. ελεος 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 10:00 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Πρέπει να ειναι το πιο σπασοκλαμπάνια θέμα της χρονιάς . Καθαρά στην κορυφή!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, great είπε κανε ενα paypal βρε ανθρωπε μου, 5 σελιδες να μιλαμε για προπληρωμενες και μπελάδες και καθε ποστ σου εναι η ιδια ερωτηση πανω σε αυτο που σου λενε ολοι. ελεος Ειπαμε, δεν ειμαι εγω υπεθυνος γι αυτο. Με quotaρουν και αναγκαστικά απαντω. Βλεπεις τι γινεται, χτες ειπα οτι το θεμα περατωθηκε, μπαινω σημερα και βλεπω 5 νεα ποστ😄 Θα πρεπει σε καποια απο αυτα να απαντησω, και ουτως οι σελιδες μοιραια αυξανονται👍 14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να έχει χάσει κάρτα ή να έχει ξεχάσει τον κωδικό του....... Τι λες φιλε μου?? συνεχεια χανουν τις καρτες τους και καποιοι μαλιστα χανουν και λεφτα μαζι γιατι για καποιο περιεργο λογο ο κλεφτης κανει και αναληψη. Ωστε δε σου εχει συμβει ποτέ να ξεχασεις κωδικο? Ευγε, αλλα εισαι στη μειοψηφια. 13 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή εσύ την δική δου χρεωστική δεν την δίνεις για τις αγορές σου γιατί είναι όπως λες επικίνδυνο... Αλλά ταυτόχρονα δεν σε νοιάζει αν κινδυνέψει ένας φίλος σου, αρκεί εσύ να κάνεις την δουλειά σου ε; Αυτο που ειπα ειναι οτι εγω δε χρησιμοποιω τη χρεωστικη μου για αγορες στο ιντερνετ γιατι το θεωρω επικινδυνο, υπαρχει ομως φιλος που δεν εχει τετοια ανησυχια και μπορει να χρησιμοποιηθει η δικη του. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις