Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Να παμε τωρα στα ουσιαστικα? η μετατροπη του ποσου σε δολλαρια θα γινει αυτοματα και βασει της τρεχουσας ισοτιμιας?

Ναι η μετατροπή θα γίνει αυτόματα. 

Το με ποια ισοτιμία μικρή σημασία έχει όταν μιλάμε για 10$

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, dasos2024 said:

Aς αφησουμε τις σαλτσες και τη μπουρδολογια. Ουτε ο πρωτος ειμαι, ουτε ο τελευταιος που θελει να κανει ενα donation.

Κανεις δεν το ειπε αυτο, εγω εστιαζω το οτι εχουμε 4 σελιδες για το αν "η μετατροπη θα γινει αυτοματα" και το "αν υπαρχουν χρεωστικες καρτες που να δεχονται"

φωναζουμε ολοι paypal, δεν το ακους.

Eγω να δεις donation, και patron κτλ. 130GB ειναι αυτα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Προσωπικα δε χρησιμοποιω τη καρτα μου στο ιντερνετ απο το φοβο των χακερς του διαδικτυου.

Ναι, οι χάκερς του διαδικτύου θα επιτεθούν σε σένα συγκεκριμένα για να σου κλέψουν ένα μικροποσό από την κάρτα. Είσαι ο κύριος στόχος τους, περιμένουν πότε θα βγάλεις κάρτα για να σου επιτεθούν και να σου φάνε τα λεφτά. Έχει πέσει σύρμα στο Dark Web για τον dasos2024.

Πέρα από την πλάκα, ακριβώς για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι προπληρωμένες, όταν θέλεις να κάνεις μια αγορά ή μια πληρωμή τέλος πάντων, υπολογίζεις από πριν πόσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις και φορτώνεις ακριβώς αυτό το ποσό. Όταν κάνεις την αγορά τότε τα χρήματα θα αφαιρεθούν από την κάρτα και πλέον δεν θα υπάρχουν χρήματα, οπότε δεν θα μπορούν να σε χρεώσουν πάλι. Αν θες να πληρώσεις σε ξένο νόμισμα, η Revolut έχει καλύτερες ισοτιμίες από τις Ελληνικές τράπεζες, αλλά παρόλα αυτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάρτα Ελληνικής τράπεζας, αλλά θα σου φάει περισσότερες προμήθειες αν θες να πληρώσεις σε ξένο νόμισμα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Haha 3
Δημοσ.

εάν θέλεις ανωνυμία γιατί δεν κοιτάς λίγο σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων; Εάν ψαχτείς λίγο θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο να στείλεις ανώνυμα χρήματα κάπου, ειδικά εάν δεν πρόκειται γιατί "περίεργο".

Δημοσ.
12 ώρες πριν, great είπε

Κανεις δεν το ειπε αυτο, εγω εστιαζω το οτι εχουμε 4 σελιδες για το αν "η μετατροπη θα γινει αυτοματα" και το "αν υπαρχουν χρεωστικες καρτες που να δεχονται"

Οταν απευθυνονται σε μενα ή κανουν quote δε πρεπει να απαντησω? ετσι εγιναν οι 4 σελιδες.

3 ώρες πριν, Fan είπε

εάν θέλεις ανωνυμία γιατί δεν κοιτάς λίγο σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων; Εάν ψαχτείς λίγο θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο να στείλεις ανώνυμα χρήματα κάπου, ειδικά εάν δεν πρόκειται γιατί "περίεργο".

δε ξερω καν τι ειναι αυτα τα κρυπτονομισματα, δε θελω να μπλεξω ουτε να χασομεραω σε διαδικασιες. Μια δωρεα θα ειναι, μια κι εξω. Κι αυτα τα υπονοουμενα που γραφετε καποιοι για... "περιεργα" δε τα καταλαβαινω, χιλιαδες sites στο ιντερνετ δεχονται donations

Δημοσ.

Δεν βγάζει ακόμα η Πειραιώς την προπληρωμένη μιας χρήσης?

Θυμάμαι πριν καμια 10ρια χρόνια με φίλο μου που ήθελε να κανει μια συγκεκριμένη αγορά απ το ίντερνετ και τέλος, του ειπα πανε στην Πειραιως και έβγαλε μια. Είχε αριθμό επανω τριψηφιο και λήξη, ονομα δεν ειχε! Βεβαια για να την βγάλει εδωσε ταυτότητα στη τραπεζα αλλα η καρτα επανω δεν εγραφε ονομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Δεν βγάζει ακόμα η Πειραιώς την προπληρωμένη μιας χρήσης?

Ποιος ο λόγος να βγάλεις προπληρωμένη μίας χρήσης; απλώς βγάλε μια προπληρωμένη, φόρτισέ την όσο θες, και μην την ξαναφορτίζεις αν θες να κάνεις μόνο 1 αγορά. Και αν τελικά το μετάνιωσες και θες να κάνεις κι άλλες αγορές, θα έχεις ήδη την κάρτα. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι την προπληρωμένη την φορτίσεις όποτε θες και όσο θες, οπότε την φορτίζεις την στιγμή της αγοράς ακριβώς με το ποσό που θέλεις, οπότε αποκλείεται να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Ποιος ο λόγος να βγάλεις προπληρωμένη μίας χρήσης; απλώς βγάλε μια προπληρωμένη, φόρτισέ την όσο θες, και μην την ξαναφορτίζεις αν θες να κάνεις μόνο 1 αγορά. Και αν τελικά το μετάνιωσες και θες να κάνεις κι άλλες αγορές, θα έχεις ήδη την κάρτα. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι την προπληρωμένη την φορτίσεις όποτε θες και όσο θες, οπότε την φορτίζεις την στιγμή της αγοράς ακριβώς με το ποσό που θέλεις, οπότε αποκλείεται να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Επειδη δε θελει να φανει το ονομα του? Δεν ξερω :P

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Επειδη δε θελει να φανει το ονομα του? Δεν ξερω :P

Καταρχήν δεν έχω ακούσει πουθενά να βγάζουν προπληρωμένες κάρτες μιας χρήσης οι Ελληνικές τράπεζες, αλλά και να το έκαναν πάλι θα ήθελαν να δώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα για να σου βγάλουν την κάρτα, οπότε δεν θα ήταν ανώνυμη. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τον καίει τον TS, έτσι κι αλλιώς οι τράπεζες ζητάνε στοιχεία για φορολογικούς / νομικούς λόγους και τα στοιχεία αυτά τα κρατάει η τράπεζα απόρρητα, δεν τα διατυμπανίζει από δω και από εκεί. Ο έμπορος που θα λάβει την πληρωμή άντε να μπορεί να δει μόνο το όνομα που είναι στην κάρτα και αν, δεν θα μπορεί να δει τα προσωπικά του στοιχεία που έχει δηλώσει στην τράπεζα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Καταρχήν δεν έχω ακούσει πουθενά να βγάζουν προπληρωμένες κάρτες μιας χρήσης οι Ελληνικές τράπεζες, αλλά και να το έκαναν πάλι θα ήθελαν να δώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα για να σου βγάλουν την κάρτα, οπότε δεν θα ήταν ανώνυμη. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τον καίει τον TS, έτσι κι αλλιώς οι τράπεζες ζητάνε στοιχεία για φορολογικούς / νομικούς λόγους και τα στοιχεία αυτά τα κρατάει η τράπεζα απόρρητα, δεν τα διατυμπανίζει από δω και από εκεί. Ο έμπορος που θα λάβει την πληρωμή άντε να μπορεί να δει μόνο το όνομα που είναι στην κάρτα και αν, δεν θα μπορεί να δει τα προσωπικά του στοιχεία που έχει δηλώσει στην τράπεζα.

Αυτή που είχα βγάλει εγω για εναν φιλο μου πριν καμια 10ρια χρονια, δεν ειχε ονομα επανω. Εδωσε βεβαια ταυτότητα αλλα η καρτα δεν ειχε ονομα επανω μονο αριθμο τριψηφιο και ληξη. Την ελεγε prepaid gift card καπως ετσι

Κανα χρονο μετα που βαλανε capital control και ολες τις καρτες "επρεπε" να τις ανανεωσουμε, σκεφτηκε να βγαλει μια ακομη (μπορουσες εως 150 να βαλεις) αμα ποτε ξαναχρειαστει αλλα  του ειπανε πως θα εχει ονομα επανω και σε λίγο καιρό θα καταργηθει και να ανοιξει λογαριασμό κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Αυτή που είχα βγάλει εγω για εναν φιλο μου πριν καμια 10ρια χρονια, δεν ειχε ονομα επανω. Εδωσε βεβαια ταυτότητα αλλα η καρτα δεν ειχε ονομα επανω μονο αριθμο τριψηφιο και ληξη. Την ελεγε prepaid gift card καπως ετσι

Κανα χρονο μετα που βαλανε capital control και ολες τις καρτες "επρεπε" να τις ανανεωσουμε, σκεφτηκε να βγαλει μια ακομη (μπορουσες εως 150 να βαλεις) αμα ποτε ξαναχρειαστει αλλα  του ειπανε πως θα εχει ονομα επανω και σε λίγο καιρό θα καταργηθει και να ανοιξει λογαριασμό κανονικα

Αυτές τις gift card τις θυμάμαι. Εσύ που την έβγαλες δεν είχες δώσει τα δικά σου στοιχεία; Αν θυμάμαι μπορούσε να την φορτίσει 1 φορά ο αρχικός εκδότης (εσύ δηλαδή), την δώριζες σε όποιον ήθελες, και ο παραλήπτης αν ήθελε μπορούσε να την φορτίσει πάλι εφόσον πήγαινε στην τράπεζα για να δώσει τα στοιχεία του. Δεν ήταν δηλαδή μίας χρήσης, αν και ίσως να διαφημιζόταν έτσι, απλώς ο αποδέκτης της κάρτας θα έπρεπε να μπει σε μια διαδικασία να πάει στην τράπεζα και να δώσει τα στοιχεία του, που έτσι κι αλλιώς αν ήθελε να την ξαναφορτίσει θα έπρεπε όπως και να έχει να πάει στην τράπεζα και στην ουσία γινόταν μεταβίβαση από το δικό σου όνομα στο δικό του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Αυτές τις gift card τις θυμάμαι. Εσύ που την έβγαλες δεν είχες δώσει τα δικά σου στοιχεία; Αν θυμάμαι μπορούσε να την φορτίσει 1 φορά ο αρχικός εκδότης (εσύ δηλαδή), την δώριζες σε όποιον ήθελες, και ο παραλήπτης αν ήθελε μπορούσε να την φορτίσει πάλι εφόσον πήγαινε στην τράπεζα για να δώσει τα στοιχεία του. Δεν ήταν δηλαδή μίας χρήσης, αν και ίσως να διαφημιζόταν έτσι, απλώς ο αποδέκτης της κάρτας θα έπρεπε να μπει σε μια διαδικασία να πάει στην τράπεζα και να δώσει τα στοιχεία του, που έτσι κι αλλιώς αν ήθελε να την ξαναφορτίσει θα έπρεπε όπως και να έχει να πάει στην τράπεζα και στην ουσία γινόταν μεταβίβαση από το δικό σου όνομα στο δικό του.

Οχι εγω απλα ειχα παει επειδη μετα πηγαμε να του φτιαξω ebay να πάρει αυτό που ηθελε.. μας ειχαν πει οτι ειναι μιας χρησης τωρα τι να σου πω... παντως το τοπικ παραξηλωθηκε! :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Οχι εγω απλα ειχα παει επειδη μετα πηγαμε να του φτιαξω ebay να πάρει αυτό που ηθελε.. μας ειχαν πει οτι ειναι μιας χρησης τωρα τι να σου πω... παντως το τοπικ παραξηλωθηκε! :P

Περίεργο μου φαίνεται που δεν είχες δώσει στοιχεία. Φαντάζομαι ότι μιλάμε πριν αρκετά χρόνια, σωστά; Ακόμη και όντως να γινόταν έτσι, φαντάζομαι ότι το σταμάτησαν κάποια στιγμή γιατί ίσως να διακινούσαν μαύρο χρήμα έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Γιατι για μια χρηση τη θελω μόνο, για καμια αλλη. Γενικα δεν νταραβεριζομαι με καρτες, μακαρι να ειχα λεφτα να εβγαζα και 40 καρτες να χρησιμοποιω απο δω κι απο κει. Δε θελω να κανω αγορα, αλλα δωρεα.

Εχω ηδη δυο χρεωστικες καρτες απο τις δυο τραπεζες που ειμαι πελατης, γιατι να δημιουργω και να φορτιζω κι αλλες καρτες? Με τι λεφτα θα τις φορτισω, αυτα που δεν εχω? 😄

9 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τον καίει τον TS, ..........

Θα ειχες καταλαβει αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ, οποτε και δε θα χρειαζοταν μετα να φτιαχνεις μεσα στο μυαλο σου σεναρια και υποθεσεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...