Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω ενα donation μικροποσου σε site του εξωτερικου. Σε δολλαρια. Γινεται λεει με paypal ή με χρεωστικη (visa, master card).

Εχω ακουσει οτι στο εμποριο υπαρχουν ανωνυμες προπληρωμενες καρτες, μπορω να χρησιμοποιησω μια τετοια?

Η μετατροπη  σε $ γινεται αυτοματα?

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, txcellas είπε

Revolut ισως;

Ειναι προπληρωμενη καρτα? μπορει να χρησιμοποιηθει για δωρεα δολλαριων σε site του εξωτερικου? που πωλειται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eχεις ΡΡ ;Κάνε το με αυτό.

Εννοεις paypal? oxι δεν εχω. Δεν υπαρχουν στην αγορα προπληρωμενες ανωνυμες καρτες μιας χρησης? Μπορω να χρησιμοποοιησω μια τετοια?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Εννοεις paypal? oxι δεν εχω. Δεν υπαρχουν στην αγορα προπληρωμενες ανωνυμες καρτες μιας χρησης? Μπορω να χρησιμοποοιησω μια τετοια?

Ποιες κάρτες εννοείς;

Αν έχει ταυτότητα που δεν έχει λήξει ή έχεις διαβατήριο:Κατεβασε revolut .Φτιάξε τον λογαριασμό,βγάλε εικονική κάρτα μιας χρήσης,μετέφερε το ποσό που θες απο την ελληνικη σου τράπεζα ,μετάτρεψε σε $ ,πέρασε το ποσό που θες στο site.

Εναλλακτικά άνοιξε PP paypal.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποιες κάρτες εννοείς;

Αν έχει ταυτότητα που δεν έχει λήξει ή έχεις διαβατήριο:Κατεβασε revolut .Φτιάξε τον λογαριασμό,βγάλε εικονική κάρτα μιας χρήσης,μετέφερε το ποσό που θες απο την ελληνικη σου τράπεζα ,μετάτρεψε σε $ ,πέρασε το ποσό που θες στο site.

Εναλλακτικά άνοιξε PP paypal.

Δεν εννοω, ρωταω. Δηλαδη δεν υπαρχουν?

Εριξα μια ματια στο ιντερνετ για τη revolut, θελει εγγραφη, στοιχεια κλπ, εγω δε ζηταω κατι τετοιο. Μια φορα θα γινει η δωρεα, καρτα μιας χρησης θελω, και ανωνυμα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Δεν εννοω, ρωταω. Δηλαδη δεν υπαρχουν?

Εριξα μια ματια στο ιντερνετ για τη revolut, θελει εγγραφη, στοιχεια κλπ, εγω δε ζηταω κατι τετοιο. Μια φορα θα γινει η δωρεα, καρτα μιας χρησης θελω, και ανωνυμα.

Εγω δεν ξέρω να υπάρχουν

Βρες ένα φίλο σου με ΡΡ ,δωσε του τα λεφτά στο χέρι και να τα στείλει αυτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν υπαρχει ανωνυμη μεταφορα κεφαλαιων. 

ποια μεταφορα κεφαλαιων βρε φιλε, 10 δολλαρια θελω να κανω δωρεα 😄

18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω δεν ξέρω να υπάρχουν

Βρες ένα φίλο σου με ΡΡ ,δωσε του τα λεφτά στο χέρι και να τα στείλει αυτός.

Δεν εχω φιλο με pp.

Aλλα αν ειναι με pp, γιατι οχι και με χρεωστικη? Ποια ειναι η διαφορά?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dasos2024 είπε

δεν εχει σημασια το ποσο. Δεν υπαρχει ανωνυμη μεταφορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasos2024 είπε

Δεν εχω φιλο με pp.

Aλλα αν ειναι με pp, γιατι οχι και με χρεωστικη? Ποια ειναι η διαφορά?

Κάνε το με την χρεωστική σου τότε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

δεν εχει σημασια το ποσο. Δεν υπαρχει ανωνυμη μεταφορα.

Ανωνυμα οταν λεω, εννοω να μη ξερει τα στοιχεια σου ο δωρεοληπτης

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Κάνε το με την χρεωστική σου τότε.

Βασικα δε χρησιμοποιω τη χρεωστικη μου για αγορες στο ιντερνετ, το βρισκω επικινδυνο. Μπορει ομως να χρησιμοποιηθει χρεωστικη φιλου που δεν ανησυχει. Δε μου ειπες ποια ειναι η διαφορά paypal και χρεωστικης.

Αρα παω στη φορμα του donation του site, συμπληρωνω τα στοιχεια της καρτας, βαζω το ποσό, και αυτοματως μετατρεπεται σε δολλαρια και μεταφερεται στον αποδέκτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή σε κόβω για πιτσιρικά. Ασε την κάρτα του μπαμπα ήσυχη γιατί κατάθεση ανώνυμα δεν γίνεται. 

Επεξ/σία από Sherlock_7
  • Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Ανωνυμα οταν λεω, εννοω να μη ξερει τα στοιχεια σου ο δωρεοληπτης

Βασικα δε χρησιμοποιω τη χρεωστικη μου για αγορες στο ιντερνετ, το βρισκω επικινδυνο. Μπορει ομως να χρησιμοποιηθει χρεωστικη φιλου που δεν ανησυχει. Δε μου ειπες ποια ειναι η διαφορά paypal και χρεωστικης.

Αρα παω στη φορμα του donation του site, συμπληρωνω τα στοιχεια της καρτας, βαζω το ποσό, και αυτοματως μετατρεπεται σε δολλαρια και μεταφερεται στον αποδέκτη?

Αφου δεν θες να φτιάξεις ΡΡ τι σε νοιάζει τι είναι;

Τόσες ώρες και ερωτήσεις  για 10$?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...