George.Tsak Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας, Πριν κάποιο καιρό είχα κάνει τα θεωρητικά μαθήματα στο Ηράκλειο Κρήτης και μου δόθηκε χαρτί ότι τα έχω παρακολουθήσει. Έκανα μεταφορά την καρτέλα οδηγού στην Λάρισα, και πήγα σήμερα να ρωτήσω σε μια σχολή οδηγού για την διαδικασία. Ένα πράγμα που με παραξένεψε είναι μου είπε ότι για να με γράψει στις εξετάσεις για σήματα θέλει 120€. Το παράβολο 15€ εξέταση σημάτων, το έχω πληρώσει. Δεν είχα χρόνο ρωτήσω άλλες σχολές, αλλά θα ήθελα να μου πεις κάποιος αν γνωρίζει, αν μπορώ μόνος μου χωρίς κάποια σχολή, να πάω να δώσω σήματα. Μπορώ να απευθυνθώ στο μηχανολογικό να μου κανονίσει εξέταση? Σας ευχαριστώ!
EcoBill Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Το αν έχεις παρακολουθήσει τα θεωρητικά μαθήματα δεν νομίζω να έχει καμία σημασία γιατί το μόνο που μετράει είναι αν πέρασες τα σήματα ή όχι. Μπορείς να πας να δώσεις χωρίς να έχεις παρακολουθήσει κανένα μάθημα. Από εκεί και πέρα τα 120 δεν τα θέλει για να σε γράψει στα ίδια τα σήματα αλλά σαν προκαταβολή και αφαιρείτε από το συνολικό κόστος όλου του διπλώματος οπότε είτε πας μόνος να δώσεις είτε όχι δεν τα γλιτώνεις.
ekrepali Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, EcoBill said: Το αν έχεις παρακολουθήσει τα θεωρητικά μαθήματα δεν νομίζω να έχει καμία σημασία γιατί το μόνο που μετράει είναι αν πέρασες τα σήματα ή όχι. Μπορείς να πας να δώσεις χωρίς να έχεις παρακολουθήσει κανένα μάθημα. 20 ώρες μαθήματα θεωρίας είναι υποχρεωτικό. On 02/04/2024 at 01:40, George.Tsak said: Καλησπέρα σας,Πριν κάποιο καιρό είχα κάνει τα θεωρητικά μαθήματα στο Ηράκλειο Κρήτης και μου δόθηκε χαρτί ότι τα έχω παρακολουθήσει. Δε ξέρω τι παίζει σ'αυτή τη περίπτωση που αλλάζεις σχολή κλπ... Απόδειξη λιανικής υπάρχει; Διότι μπορεί η σχολή οδηγών να έβαλε σφραγίδα ότι έκανες μαθήματα... έτσι απλά το δέχεται το μηχανολογικό; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα