Προς το περιεχόμενο

400€ 13pro/pro+/a34/a35

Επισκέπτης
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tsimisdel,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε redmi note 13 pro+, 13 pro σκέτο, επειδή είναι επιθυμητή η θύρα 3.5mm, ή το a34 από Γερμανό/ a35 από skroutz στα ίδια χρήματα.

Μένω Ηράκλειο Κρήτης και θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να βρίσκεται στον τόπο μου το μαγαζί από το οποίο θα το αγοράσω με μέγιστο προϋπολογισμό τα 400€.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω και από που να το αγοράσω για να μην μου βγάλει προβλήματα και για αυτό ζητώ την γνώμη σας και την βοήθειά σας.

Η κύρια χρήση του θα είναι: φωτογραφίες και βίντεο, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, θέαση βίντεο στο YouTube και ομιλία σε κλήσεις. Οπότε χρειαζόμαστε και άψογο σήμα 5g. Τέλος, είτε έχει nfc είτε όχι, δεν με απασχολεί.

Σας ευχαριστώ για το διάβασμα και, αν και χιλιοειπωμένο, σκοπεύω να μείνω μακριά από poco x6 pro γιατί έχει πολύ bloatware. Και αυτή την στιγμή δεν διαθέτω λάπτοπ και ούτε γνωρίζω αν είναι εύκολο να κάτσεις να το αφαιρέσεις για να συμμαζευτεί.

Καλό βράδυ.

Υστερόγραφο: Και περιμένω τις απαντήσεις σας νυχτοπούλια μπας και πέσει η παραγγελία απόψε να τελειώνω και με αυτό.

Δημοσ.

Τα samsung που αναφερεις δεν εχουν 3.5mm θυρα. Αρα προς το παρον τα βγαζουμε απο την εξισωση. Αρα μενουμε με τα δυο redmi. Κοιτωντας το συγκριτικο εδω , προσωπικα θα πηγαινα στο redmi note 13 pro (το σκετο δηλ) , για τους εξης λογους.

1. Βαρος.
2. Επεξεργαστης. Προτιμω τον καινουργιο snapdragon.
3. 3.5mm θυρα. To plus βλεπω οτι δεν εχει.
4. Μπαταρια. 100mah παραπανω :) 
Στα υπολοιπα ειναι τα ιδια , και κατι 120w φορτισεις ή IP πιστοποιησεις με αφηνουν αδιαφορο. Αν θες να βαλεις και τα samsung στο παιχνιδι , το Α35 μου αρεσει περισσοτερο απο το 34 λογω επεξεργαστη , αλλα ξεπερναει το ψυχολογικο οριο των 200gr βαρους.

Αλλα τελικα , απο ο,τι καταλαβαινω , μονο το redmi note 13 pro εχει 3.5mm θυρα. Αρα η αποφαση ειναι λιγο ευκολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, UnusualAthlete92 είπε

Είμαι ανάμεσα σε redmi note 13 pro+, 13 pro σκέτο, επειδή είναι επιθυμητή η θύρα 3.5mm, ή το a34 από Γερμανό/ a35 από skroutz στα ίδια χρήματα.

Μένω Ηράκλειο Κρήτης και θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να βρίσκεται στον τόπο μου το μαγαζί από το οποίο θα το αγοράσω με μέγιστο προϋπολογισμό τα 400€.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω και από που να το αγοράσω για να μην μου βγάλει προβλήματα και για αυτό ζητώ την γνώμη σας και την βοήθειά σας.

Η κύρια χρήση του θα είναι: φωτογραφίες και βίντεο, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, θέαση βίντεο στο YouTube και ομιλία σε κλήσεις. Οπότε χρειαζόμαστε και άψογο σήμα 5g. Τέλος, είτε έχει nfc είτε όχι, δεν με απασχολεί.

Σας ευχαριστώ για το διάβασμα και, αν και χιλιοειπωμένο, σκοπεύω να μείνω μακριά από poco x6 pro γιατί έχει πολύ bloatware. Και αυτή την στιγμή δεν διαθέτω λάπτοπ και ούτε γνωρίζω αν είναι εύκολο να κάτσεις να το αφαιρέσεις για να συμμαζευτεί.

Καλό βράδυ.

Υστερόγραφο: Και περιμένω τις απαντήσεις σας νυχτοπούλια μπας και πέσει η παραγγελία απόψε να τελειώνω και με αυτό.

εγω σε xiaomi δεν θα πηγαινα, οχι μονο γιατι ακουω διαφορα με την αξιοπιστια τους σε βαθος χρονου αλλα και το θεμα εγγυησης ποναει αν δεν αγοραστει απο μαγαζι που το εχει αγορασει απο τον επισημο ελληνικο εισαγωγεα, βεβαια σε περιπτωση που αγοραστει μεσω καλαθιου skroutz σου προσφερει εγγυηση το σκρουτζ αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, ποιος ψαχνει κτλ

ενω με το samsung κατεβαινεις μικρη εβανς πας στην αντιπροσωπεια δινεις το κινητο και κανεις τη δουλεια σου, ουτε αποδειξεις ζητανε ουτε τπτ,

προσωπικα θα πηγαινα στο a35 μολις βγηκε και ειναι ανωτερο σε καποια χαρακτηριστικα οπως μπορεις να δεις εδω https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12074&idPhone2=12705#diff-

στα 320€ ειναι τιμια τιμη για κινητο που βγηκε πριν 1-2 βδομαδες, σιγουρα οταν πεσει στα 280€ ακομα καλυτερα

οκ ναι δεν εχουν θυρα, αλλα αγοραζεις ακουστικα με usb-c σιγα ειδικα αν ειναι ψειρες το κοστος δεν ειναι μεγαλο

image.png.a5dde80248b9e813d767810054106648.png

Επεξ/σία από Titos301
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
  • Λύση
Δημοσ.

Εφόσον τα 400€ που διαθέτεις, θέλεις να τα δώσεις δια ζώσης, ψάχνεις για Note 13 και κάποιο από τα Samsung. Το Note 13 Pro Plus, ξεκινάει από τα 499 αν το αγοράσεις από κατάστημα συνεπώς, ξεφεύγεις αρκετά από το budget σου. 

Εφόσον θέλεις να αποφύγεις το bloatware, κοίτα και την περίπτωση του Motorola Edge 40 Neo, το οποίο όμως κατά πολλούς, έχει θέμα με την αυτονομία, έχει όμως και ταχεία φόρτιση. Επίσης, το Note 13 Pro, είναι αντίστοιχο του Poco X6 Pro, με τη διαφορά ότι το δεύτερο, έρχεται ευθύς εξαρχής με το HyperOS το οποίο, κατά τα λεγόμενα, έχει λιγότερο bloatware και διαφημίσεις. Προσωπικά, έχω το 13 Pro Plus, το προτείνω μεν αλλά, ξεφεύγει από το budget σου.

Έχω την εντύπωση ότι το Note 13 Pro, (όπως και το Note 13 Pro Plus)έρχεται με MIUI 14 και αναβαθμίζεται σε HyperOS. Από την αρχή αφαίρεσα διαφημίσεις και περιττές εφαρμογές, δεν είχα ιδιαίτερη δυσκολία, ούτε χρειάστηκα υπολογιστή για να το κάνω, είναι εύκολη η διαδικασία.

Βέβαια, επειδή είχα κάνει αυτές τις διαδικασίες, όσο ακόμα φόραγε MIUI, δεν ξέρω κατά πόσο έχει ξεφορτωθεί το HyperOS όλα τα περίσσια, σίγουρα δεν έχει γεμίσει με σκουπιδότοπο το κινητό μου μετά την αναβάθμιση επομένως, έχε κατά νου και το Poco X6 Pro, ίσως όμως ξεφεύγεις από το budget σου. Είναι ίδια με το Note 13 Pro με το συγκεκριμένο, να υπερτερεί σε θέμα κάμερας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...