optimus prime Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πηγαινε στο change resolution οπως εισαι και αλλαξε την..
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου @Arkin ναι νομίζω έτσι θέλει και στο last of us δεν το έδειχνε in game και πρέπει να αλλάξεις desktop resolution ναι παίξεις και μετά να το γυρίσεις.
optimus prime Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η μπορεις να το αφησεις και μονιμα ετσι οπως εκανα εγω!! Για να μην αλλαζεις καθε τρεις και λιγο!! Επεξ/σία 1 Απριλίου από optimus prime
Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Πηγαινε στο change resolution οπως εισαι και αλλαξε την.. Απο εδω λες? Ετσι εχει max 60hz και γενικα με ξεσκισε λιγακι το desktop και το scaling.
akoinonitos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ετσι το εχω αλλα επειδη δεν εχει full screen πιανει την αναλυση του desktop που ειναι borderless in game. Λογικα ειναι αυτο που λεει ο valantis θελει αλλαγη απο το desktop και επειτα in game για borderless. κλεισε το παιχνιδι ,αλλαξε την αναλυση της οθονη σου σε αυτην που θες και μετα ξανα ανοιξε το παιχνιδι. αν το κανεις με ανοιχτο το παιχνιδι δεν θα σου εμφανισει την αναλυση
optimus prime Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Ναι ρε συ,η απο το control panel/change resolution Οπως βολευει..
Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 1 λεπτό πριν, valantis123 είπε @Arkin ναι νομίζω έτσι θέλει και στο last of us δεν το έδειχνε in game και πρέπει να αλλάξεις desktop resolution ναι παίξεις και μετά να το γυρίσεις. Δεν δουλευει σωστα ομως ετσι εβαλα την αναλυση αλλα με εκανε cap 60fps και το scaling ειναι λιγο οτι να ναι. Σε full screen εχω παιξει κανονικα με DSR στο ghostwire tokyo ειχα 2.25 και ειχε οντως διαφορα.
optimus prime Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Just now, Arkin said: Δεν δουλευει σωστα ομως ετσι εβαλα την αναλυση αλλα με εκανε cap 60fps και το scaling ειναι λιγο οτι να ναι. Σε full screen εχω παιξει κανονικα με DSR στο ghostwire tokyo ειχα 2.25 και ειχε οντως διαφορα. Control panel,change resolution και επελεξε μετα και τα hz εαν στα αλλαξε.. Επεξ/σία 1 Απριλίου από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε κλεισε το παιχνιδι ,αλλαξε την αναλυση της οθονη σου σε αυτην που θες και μετα ξανα ανοιξε το παιχνιδι. αν το κανεις με ανοιχτο το παιχνιδι δεν θα σου εμφανισει την αναλυση Τωρα θα το εμφανισει οπως το εβαλα αλλα τα hz ειναι στα 60 δεν εχει να βαλω παραπανω.
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μόλις τώρα, optimus prime είπε Η μπορεις να το αφησεις και μονιμα ετσι οπως εκανα εγω!! Λογικά στο 34 ναι. Εγώ είμαι σε 1080 λάπτοπ και δεν φαίνεται τίποτα για desktop 🥲 Γίνεται αντι για global settings να επιλέξεις μόνο στο παιχνίδι να ανοίγει με dldsr και να γλιτώσεις της αλλαγές στα windows? Δεν το έχω δοκιμάσει.
optimus prime Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Just now, Arkin said: Τωρα θα το εμφανισει οπως το εβαλα αλλα τα hz ειναι στα 60 δεν εχει να βαλω παραπανω. Πηγαινε στο μαγαζακι της Nvidia..
Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Control panel,change resolution και επελεξε μετα τα hz εαν στα αλλαξε.. Ετσι φαινεται να ειναι κομπλε ναι και τα hertz 1
valantis123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τωρα θα το εμφανισει οπως το εβαλα αλλα τα hz ειναι στα 60 δεν εχει να βαλω παραπανω. Σίγουρα πάνε και τα hz 165 κάπου θα είναι.
Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, valantis123 είπε Λογικά στο 34 ναι. Εγώ είμαι σε 1080 λάπτοπ και δεν φαίνεται τίποτα για desktop 🥲 Γίνεται αντι για global settings να επιλέξεις μόνο στο παιχνίδι να ανοίγει με dldsr και να γλιτώσεις της αλλαγές στα windows? Δεν το έχω δοκιμάσει. Mονο σε full screen γινεται. Πχ το hogwarts δεν εχει full screen οποτε τραβαει την αναλυση απο το desktop. 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Mονο σε full screen γινεται. Πχ το hogwarts δεν εχει full screen οποτε τραβαει την αναλυση απο το desktop. βασικα exclusive full screen θελουν τα dsr / vsr για να δουλεψουν με αλλαγη μεσα απο το game ,αλλιως βαζεις πριν ανοιξεις το game οτι θες Επεξ/σία 1 Απριλίου από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα